TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Televisió

Retorn als clàssics

Benedict Cumberbatch protagonitzarà una nova versió d’‘Els trenta-nou graons’. Edward Berger, qui ja va treballar amb l’actor a ‘Patrick Melorse’, dirigirà la minisèrie.

Retorn als clàssics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Benedict Cumberbatch prepara el retorn a la televisió. Tres anys després de Patrick Melrose, el britànic tornarà a la petita pantalla amb una minisèrie de la productora Anonymous Content que adaptarà Els trenta-nou graons, la novel·la de John Buchan popularitzada per l’adaptació cinematogràfica que va realitzar Alfred Hithcock el 1935.

La nova versió, que encara no té cadena d’emissió, és descrita com “un thriller conspiratiu ple d’acció que actualitzarà la novel·la clàssica als nostres temps”. Se centrarà en Richard Hannay, un home normal que involuntàriament es converteix en peó d’una conspiració global que pretén restablir l’ordre mundial. 39 passos que canviaran el món tal com el coneixem si Hannay no aconsegueix impedir-ho.

Mark L. Smith, guionista dels films El renacido i Cielo de medianoche, s’encarregarà d’escriure la ficció. La direcció serà a càrrec d’Edward Berger, director i productor executiu de Your Honor, que es retrobarà amb Cumberbatch després de coincidir a Patrick Melrose, de la qual va dirigir els cinc episodis.

Cumberbatch, que va guanyar un Emmy per interpretar l’icònic detectiu Sherlock Holmes, pròximament reprendrà el seu paper com a Stephen Strange en la seqüela de Doctor Strange, que s’espera que s’estreni el març del 2022.

FILMIN PREPARA LA PRIMERA FICCIÓ ORIGINAL

La plataforma Filmin, coneguda per un ampli catàleg de cinema clàssic i independent, així com pel seu interès en la ficció europea, va anunciar ahir que el 8 de març arrencarà a Barcelona el rodatge de Doctor Portuondo, la seva primera ficció original. Segons va informar la companyia, es tracta de l’adaptació de la novel·la homònima de Carlo Padial (foto), editada el 2017 per Blackie Books. El mateix Padial serà l’encarregat de dirigir i guionitzar aquesta “divertida regressió de tints autobiogràfics a la teràpia que el protagonista segueix al costat del Dr. Portuondo, un peculiar psicoanalista cubà que crida els seus pacients, jura en nom de Freud i beu whisky Johnnie Walker”. Padial porta ara a la petita pantalla la seva novel·la i, al mateix temps, explotarà en forma de sèrie el que ja fa a Late Motiv, on sempre aborda diferents traumes. Jorge Perugorría i Nacho Sánchez donen vida a Portuondo i al seu pacient, respectivament.

Retorn als clàssics

tracking