x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 23/02/2021 a les 07:38
Àries
Per algun temps has estat en el procés de canviar camps, especialment en la teva vida professional. Ningú t'obliga a fer-ho, ho fas per pròpia noció. I el que és millor, ho fas servir els teus recursos personals que mai vas imaginar fossin tan reals i efectius. Simplement vas creure que la vida no podia ser així. Li has de donar les gràcies a l'energia astral!
 
Taure
Amb l'alineació planetària actual, estaràs d'humor per estar al voltant d'objectes històrics o un altre tipus d'obres d'arts. Desitjaràs visitar un museu o galeria. O gaudiràs d'un concert musical o simplement de caminar per un districte antic de la cuideu per admirar l'arquitectura de les construccions. Permet-absorbir tota la bellesa. ¡Necessitaràs d'aquesta inspiració!
 
Bessons
Donada l'energia astral d'aquest dia, avui et caldrà comunicar-te amb una ànima bessona. Serà important tenir algú en la teva vida que comprengui el teu veritable ser. A hores d'ara desitjaràs parlar amb algun amic proper o amb la teva parella. Hauràs pensaments que desitjaràs compartir o idees per les que sents emoció. Obre't a aquesta persona i aviat et sentiràs millor!
 
Cranc
De vegades només vius el dia a dia, anant d'un esdeveniment a el següent. No sempre penses sobre el significat superior de la teva vida. Què estàs fent? Vius teus somnis? O d'alguna manera has perdut el rumb? Avui és un bon dia per preguntar-te aquestes qüestions. L'energia celestial et incentivarà a parar i observar la teva vida. La meditació pot servir de guia.
 
Lleó
Segons l'alineació celestial, avui estaràs en un estat mental consent. Estaràs d'humor per llegir literatura que t'inspiri. O trobaràs plaer en escoltar música clàssica o antics àlbums de jazz. Necessitaràs envoltar d'energia positiva per sentir la positivitat i l'harmonia de l'món. Dóna't temps i espai per gratificarte de manera que el teu esperit tingui la possibilitat de renovar-se.
 
Verge
El pronòstic d'avui és atractiu. Amb l'alineació astral actual, pots esperar una coordinació i un treball en equip excel·lents en el treball. Aprofita aquest aspecte per posar els teus diners a treballar perquè el mateix aspecte regirà la teva vida financera. Si has complementar qualsevol inversió d'aquest mes, avui serà un bon dia per fer-ho.
 
Balança
L'energia astral en joc et servirà per baixar les cortines de l'escena de la batalla. Estàs cansat / a i has estat funcionant dormint molt poc. Sembla que en aquest moment estàs sobrecarregat / a en gairebé qualsevol àrea. Aprofita aquest període de clama per relaxar-te. Fes el que més gaudeixes, encara que signifiqui dormir una llarga migdiada.

Escorpí
Finalment passarà que abandonis alguns dels teus projectes professionals i et "alliberis" de certs contratemps a la feina. Sembla que tots els teus esforços de l'passat fossin saldats. Els cossos astrals avui es realinearán i aquests talls amb el passat començaran a semblar-te naturals. Veuràs que vas fer el correcte a el deixar algunes coses darrere.
Sagitari
Avui serà un dia força feliç per a tu. I serà menys solitari que els dies anteriors. Coneixeràs persones noves en la feina que parlaran amb tu sobre participar en projectes futurs. Les possibilitats per al desenvolupament seran múltiples, així com també les teves responsabilitats. Has de agrair-li a l'alineació dels cossos astrals.
 
Capricorn
No és molt fàcil canviar la filosofia que un té. Potser la part més difícil és experimentar moments quan accions passades ja no semblen justificar-se. Així, és difícil canviar les velles creences. Com ets incapaç d'aturar abruptament, continues fent el de sempre, encara que ja no creguis en el que fas. Això no té massa sentit, oi? Això és el que l'orientació del dia intenta dir-te.
 
Aquari
'El punt de vista d'aquest dia és excel·lent! Només que necessites donar-li al teu moral una empenta. Has gastat definitivament molta energia últimament eliminant les incerteses de la teva vida, especialment a la feina. Estranyes un clima de pau i seguretat, de fet, ho necessites per prosperar. Afortunadament, de tant en tant tens un dia com avui per incentivarte. El teu determinació mai cedirà!
 
Peixos
Posseeixes una inclinació òbvia cap a l'ajuda als altres, però avui l'aspecte en joc serà pensar en tu mateix / a. I això és bo. Després de tota la feina que has fet últimament et mereixes alguna recompensa. Si ningú et necessita pròximament, dóna't el gust amb una recompensa que et agradi, com un dia de descans i recuperació.
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts