x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 22/02/2021 a les 07:01
Àries
A vegades necessites tenir una mica més de romanticisme i avui pot ser l'oportunitat perfecta per a això. Donada l'actual energia astral, la teva parella podria desitjar rebre alguna atenció especial. No et tanquis en les teves activitats quotidianes. O no t'apartis per estar investigant una inversió financera a Internet. Pren-te el temps de tenir certa intimitat amb la teva parella i gaudeix d'el moment que passin junts.
 
Taure
Avui els cossos astrals s'alinearan per calmar les coses i portar un descans benvingut de totes les efervescències creatives. Està bé ocupar-te de tot aquesta manera, però tens tantes idees que has arribat més a l'cansament que res. El dia d'avui ofereix temps per respirar, i et donarà algunes respostes a les preguntes que t'has estat fent.
 
Bessons
Quan hi ha un període de crida en una tempesta marítima, tots sospiren amb tranquil·litat, tot i que continuïn mirant amb desconfiança els núvols que encara estan en l'horitzó. Aquest serà el tipus de respir momentani que gaudiràs en aquest dia a causa de l'energia astral en joc. Aprofita aquests breus interludis per a assegurar-te que la teva embarcació suportarà el vendaval que s'acosta.
 
Cranc
No, no estàs somiant; el dia per davant serà realment bo. És qüestió de temps, després de el clima d'incertesa, desídia, retard i ansietat que ha regnat recentment. Aquest període ha finalitzat, al menys per ara. Mentre l'alleujament és només momentani, encara tindràs prou temps per fer un inventari del que falta realitzar-se, ja sigui a la feina o amb els estudis, i compila una llista dels recursos necessaris per completar els teus projectes.
 
Lleó
Ets una persona extraordinària i és possible que ara comences a creure-ho. Sobretot, ets lliure de fer el que sempre has somiat i de prendre el camí que desitjaves. És tan simple com això! L'única pregunta que queda fer és la següent: Per què et va portar tant de temps comprendre-ho? 'L'alineació astral desitja una resposta!
 
Verge
Amb la configuració planetària d'avui, podries trobar-te separat / a momentàniament de la teva parella. Un dels dos podria estar treballant mentre l'altre es queda a casa. O un podria estar visitant familiars mentre l'altre es queda a casa amb els nens. Fins podrien estar dedicant-se a passatemps o interessos diferents. És important mantenir interessos separats, de manera que el dia podria resultar-bastant agradable.
 
Balança
Donada la configuració celestial, avui podries sentir-te afectuós / a. Podries anhelar rebre més atenció de la teva parella. Potser tots dos hagin estat molt ocupats últimament. Passin un temps junts i gaudeixin-! Organitza un sopar romàntic a la llum de les espelmes i agasájale amb una vetllada íntima. Desconnecta el telèfon i assegura't que ningú els molesti. Permet-expressar tota la passió que guardes al cor.

Escorpí
Amb l'actual alineació planetària, podries rebre una sorpresa de la teva parella. Ella podria fer-te el comentari que li agradaria anar a viure amb tu, si és que no està esperant que li proposis casament. O potser només vulgui parlar d'un futur amb tu. És important tenir honestedat i donar-li suport perquè puguin prendre decisions importants junts. No et tanquis a la timidesa com sovint ho fas.
Sagitari
Avui podries estar recordant una parella anterior. Podries reflexionar sobre les teves experiències amb aquesta persona i comparar-les amb algun romanç actual. O potser et preguntis com li està anant a aquest "ex" en aquest moment. El teu curiositat serà prou fort com per impulsar-a investigar una mica. Podries escriure o trucar-li per telèfon. Potser necessitis aclarir els teus sentiments.
 
Capricorn
Avui potser avaluïs dues relacions romàntiques diferents. L'energia celestial en joc expressa que les teves emocions podrien anar cap endavant i cap enrere com una recol·lectora. Estàs pensant que hauries d'estar amb una persona, i a minut següent, et embogeixes per algú diferent. Tracta de no forçar-te a fer una elecció abrupta. Potser necessitis més temps per analitzar què és el que sents de veritat.
 
Aquari
Avui podries reunir-te amb la teva parella en un projecte divertit. L'energia celestial en joc t'està encoratjant a que treballin junts en alguna cosa. Potser podrien tornar a pintar part de la casa o fer alguna redecoració. Fins podrien plantar un arbre junts al jardí. Facin alguna cosa domèstic i productiu! Gaudiràs compartint temps amb la teva parella.
 
Peixos
Avui hauries analitzar la teva vida romàntica. L'energia celestial en joc podria incrementar el teu desig d'entendre què passa. Si no tens parella, podries estar pensant en què desitges realment d'un. Podries meditar sobre els problemes de la teva anterior relació i reflexionar sobre els ensenyaments que aquesta experiència et va deixar. Si estàs en una relació actualment, podries estar pensant en un compromís futur.
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts