Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Aquest és el tipus de dia en el qual el teu pragmatisme realment gaudeix. Les energies planetàries en joc encoratgen el realisme. Ets com peix a l'aigua en aquest tipus d'atmosfera. Totes aquestes persones que es van mofar de la teva sobrietat i austeritat aprendran una lliçó inoblidable quan els esdeveniments demostren que tu tenies raó tot el temps. 'Finalment veuràs recompensa!

Taure Aquest és el tipus de dia en el qual el teu pragmatisme realment gaudeix. Les energies planetàries en joc encoratgen el realisme. Ets com peix a l'aigua en aquest tipus d'atmosfera. Totes aquestes persones que es van mofar de la teva sobrietat i austeritat aprendran una lliçó inoblidable quan els esdeveniments demostren que tu tenies raó tot el temps. 'Finalment veuràs recompensa!

Bessons Avui s'espera sentir inusual valentia i determinació. Et sentiràs com un cavaller en la seva armadura. Segurament amb aquesta energia astral, no hi haurà manera de mantenir-te a part. Vés amb compte de no permetre que els teus arrencades et condueixin a una acció ximple. Diverteix-te, però assegura't de mantenir les regnes ben amarrades durant tot el dia.

Cranc Avui, si et sents com si haguessis progressat construint la teva carrera, pregunta't sobre quins fonaments descansa aquesta idea. És hora de pensar profundament en el teu sistema de creences, especialment quan són aplicades als negocis. La virtut, llibertat i defensa dels drets dels altres són totes motivacions nobles. L'energia et mostrarà quin punt és necessari per repensar els teus valors. El que era veritat ahir ja no és veritable avui.

Lleó Avui l'energia astral en joc et inspirarà a compartir les teves més recents experiències amb els teus amics. Per què no organitzar una petita reunió d'aquestes tardes? Hi ha algunes cares noves en el teu cercle d'amics i aquest és el moment perfecte per presentar-los els nous amics als vells. Tots gaudiran de la vetllada. V

erge Sovint prefereixes la fantasia a la realitat. Els projectes amb els que somies moltes vegades són bells i convincents, però potser impossibles de realitzar. Avui els cossos astrals s'alineen per crear una molt poderosa influència. No tindràs més opció que baixar-te del teu núvol. Només pensa, serà divertit veure el món des de sota dels núvols en comptes de per sobre elles.

Balança Avui bé podria ser un punt d'inflexió. Estàs en una etapa de fort compromís en la teva carrera. Fins ara, has vingut grimpant l'escala corporativa amb molta habilitat, i has collit els fruits del teu esforç. Avui, l'aspecte en joc et urgeix a mantenir l'energia laboral fluint, ja que un descuit podria representar un fracàs. Controla el teu tendència a presumir sobre els teus triomfs recents. Mantingues el teu cap estable i continua treballant dur.

Escorpí No, el temps encara no està madur perquè els teus metes donin els seus fruits. Certament has treballat dur, però encara queda molt per fer. Específicament, les bases necessiten ser afirmades. Arma't de paciència - recorda que sis mesos d'esforç no són suficients per sostenir un projecte destinat a durar trenta anys, i segueix endavant, recordant sempre gaudir de el viatge. ¡Eventualment ho aconseguiràs S

agitari Avui, l'alineació planetària exercirà una influència molt poderosa sobre les formes en què t'expresses. Si et trobes desbordant d'imatges poètiques, per què no escriure-les? Si tens intuïcions sobre els teus amics o família, per què no escriure-les en un diari? Encara que mai ho hagis fet en el passat, aquest és el moment de començar a donar-li forma a la teva sensibilitat innata. Et sentiràs feliç d'haver-ho fet!

Capricorn Avui t'espera un dia d'estudi. L'alineació planetària ressalta temes relacionats amb el realisme i els èxits, i et adverteix que els somnis sense substància són inútils. No permetis que el teu costat agressiu i ambiciós rebutgi aquesta influència com a negativa o censurante; és simplement una forma d'equilibrar el teu entusiasme amb una mica més durador i substancial.

Aquari Tens l'especial avantatge de comprendre el valor de les bones maneres i la disciplina. Aquest aspecte de la teva personalitat avui es posarà a prova. Amb l'energia astral en joc, pots esperar un reforç i recompensa positiva si has complert amb el teu potencial de treball. Però si no, cobreix-te l'esquena!

Peixos Avui t'espera un dia excel·lent. És clar que no has d'esperar que les coses passin sense un petit esforç de la teva part. A la feina, hauràs de fer-te valer. I no només això, els èxits vàlids avui requereixen de certs riscos calculats. L'aspecte en joc et convida a superar-te, seria tremendament descortès refusar la invitació.

tracking