Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries El teu cor pot començar a bategar amb més força quan et creues amb algú proper. Lamentablement, el teu forta resposta emocional davant la seva presència no et permet pensar racionalment sobre la situació. Irònicament, les teves accions poden ser completament oposades al que de veritat desitja. L'aspecte en joc és un reflex de la difícil situació en què podries trobar-te avui.

Taure L'energia astral d'avui et demana que t'esforcis per aprendre alguna cosa nova. Potser sempre hagis desitjat aprendre alguna manualitat o ofici. Tracta de trobar algú que pugui ensenyar-te. Mai és tard per afegir un nou conjunt d'eines. Obre la ment i escull un llibre que et ensenyi com reparar l'automòbil. Aprèn a fer més coses pel teu compte per no haver de dependre dels altres.

Bessons En aquest moment el teu subconscient tendeix a estar molt actiu, i descobriràs que està causant certes distraccions en la teva vida diària. La teva veu interior pot estar demanant que vagis en una direcció encara que el teu cor estigui dient alguna cosa completament diferent. L'aspecte d'avui et demana que segueixis les coses fins al final en comptes de abandonar-les per por.

Cranc L'agressió d'algú proper potser et faci sentir una mica de depressió en aquest moment. A el principi potser no notes per què aquest canvi en la teva personalitat general té un efecte tan profund en tu. Examina la teva relació amb els altres i pren nota dels punts de tensió que és probable estiguin influint sobre altres aspectes de la teva vida. L'energia celestial d'avui suggereix que això és el que està succeint.

Lleó Avui és probable que s'agiti l'ambient amb cert grup de persones. Sembla que s'estan ajuntant coses que poden acabar en una discussió. A el principi tot anava sobre rails i es portaven fantàstic però ara hi ha enutjos que posen a tots molt molestos. Aquesta marxa de la integració causa confusió i enuig. Vés amb compte amb les baralles que puguin donar-se com a producte de l'energia del dia d'avui.

Verge Aquest seria un moment meravellós per tornar a llegir un llibre que no vas aconseguir comprendre de l'sobretot la primera vegada. O potser el vas gaudir tant que t'agradaria repetir l'experiència. L'aspecte d'avui et recorda que no hi ha regles establertes per fer les coses. Recorda que anem fent les coses a mesura que avancem. No pensis que has de trobar-li un sentit a les teves emocions, ni sentis que les teves cançons han de seguir una rima.

Balança Podràs tenir la impressió que si poguessis comprar-te les coses que vols, tot estaria bé. Es et recorda que no has de confiar tant en els béns materials per assolir un estat mental de satisfacció. L'altre problema és que potser apostes bona part dels teus sentiments a les accions o emocions alienes, per la qual cosa et resulta difícil sentir-te feliç quan tens els peus sobre la terra.

Escorpí El que fas davant dels altres potser no sigui el fidel reflex del que de veritat creus. La potent configuració planetària d'avui suggereix que potser estiguis assumint actituds que van en contra de la teva naturalesa simplement per la teva preocupació pels altres. Demostra la fortalesa de la teva voluntat i integritat participant només en les coses que et preocupen de veritat.

Sagitari Avui certs riscos es mostren especialment atractius. No dubtis a actuar davant aquesta temptació. Part de el desenvolupament de la teva personalitat per avançar en la vida exigeix que vagis més enllà dels límits normals. Abans, però, de donar el primer pas, hauries de consultar amb amics propers i aquells a qui recorres quan es presenta un tema intel·lectual. El dia d'avui, se't proporciona l'ímpetu per actuar.

Capricorn Avui permet que les teves accions es concentrin en un determinat projecte. Descobriràs que estàs més a prop d'acabar-del que havies pensat. Al principi la tasca pot semblar enorme, només perquè has estat pensant en ella tot el temps en el qual t'has negat a fer el pas següent. Utilitza el poder de l'alineació planetària d'avui per superar els dubtes i avançar cap a la concreció dels teus objectius.

Aquari En certa manera sembla que de sobte una bestiola sorollós i molest ha entrat a l'escena i està voleiant davant teu. La teva primera reacció pot ser intentar espantar i mouràs els braços enèrgicament per aturar-lo. Lamentablement només aconseguiràs que es torni més molest encara. La millor tàctica serà ignorar i deixar-lo que segueixi el seu camí per on vulgui.

Peixos A casa pot estar gestant un front de lluita encara que potser no t'hagis adonat. Pots haver tingut tanta concentració en la teva carrera o objectius que has descuidat algunes tasques de la casa. Avui ocupa't de el lloc on vius, i assegura't que la vaixella estigui neta i benestant al seu lloc. L'energia astral et demana que no li posis tanta emoció a la situació, i que simplement facis el que cal.

tracking