x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Actualitzada 31/01/2021 a les 07:28
Àries
Avui és probable que sorgeixin conductes extremes en el teu món financer que et preocuparan molt. Podràs sentir amenaça a l'rebre notícies que abans es t'havien amagat. Tracta de mantenir la calma en totes les situacions perquè els altres no es descarreguin en resposta al teu reacció desmesurada. L'aspecte en joc d'avui t'està demanant que treballis amb l'energia del dia en lloc de fer-li front.
 
Taure
Si cal, tira avall la porta perquè prestin atenció a la teva opinió. L'energia astral d'avui està suggerint que en aquest moment hi ha una mà pesada interferint en el joc dels esdeveniments. Podria ser la teva o la d'algú més, però has de saber que estàs arriscant molt, de manera que és important fer un esforç conscient perquè no et portin per davant. Assegura't que la teva mà sigui la més forta.
Bessons
Vés amb compte que no et manipulin que volen quedar-se amb una porció de la coca. Potser hi hagi algú interessat en jugar amb els teus sentiments per suplir les seves pròpies necessitats interiors. No creguis el que et diu pensant que és el teu deure ajudar a tots. Ajuda'ls demostrant-la teva pròpia fortalesa i com saps cuidar-te tant emocional com físicament. L'energia d'avui està suggerint que els jocs són poc clars.
 
Cranc
Gràcies a l'alineació astral d'avui, les teves emocions podrien vacil·lar entre un i altre extrem. Presa en compte que es tracta d'alguna cosa positiva que et servirà molt per exterioritzar els teus desitjos de el cor. Com més persones siguin testimoni de la teva passió per les coses, més estaran disposades a confiar en els teus consells i participació en els seus projectes.
 
Lleó
Encara que sigui només per avui, podràs descobrir que el teu cor experimenta grans transformacions. Potser estaves tractant de resoldre un tema sepultat dins teu. Els esdeveniments sorgits de la poderosa alineació planetària d'avui probablement causaran un gran canvi en les teves emocions respecte a una situació. Potser una resolució no sigui exactament el que cal. Podria ser que només es precisin acceptació i comprensió.
 
Verge
Quan es tracta de la teva feina i la teva vida quotidiana, tens un sentit molt més agut de el temps i les seves limitacions. Sé consent de quant temps passes durant certes coses i pregunta't si realment val la pena l'esforç que poses en això. L'energia astral en joc d'avui suggereix que has d'incloure més creativitat en el teu escenari laboral.
Balança
Pràcticament tot el que facis avui tindrà una forta càrrega emocional que no serà fàcil ignorar. Fins a la transacció més senzilla en un caixer automàtic et farà adonar d'aquest home alt i de bon veure que aconsegueix que, de sobte, el teu cor s'infli d'entusiasme. Deixa que l'energia astral d'avui ompli el teu dia de passió i trobades sensuals tot i que menys els esperis.
 
Escorpí
Ara les oportunitats són al lloc adequat perquè puguis prendre-les. Descobriràs que les connexions espirituals amb algú proper són molt importants per a tu gràcies a l'energia astral en joc. Tens una voluntat poderosa i descobriràs que, sota aquestes circumstàncies, pots fer pràcticament tot el que desitja. Penses en un pla més elevat que la majoria.
Sagitari
Gràcies a l'aspecte en joc, no et sorprenguis si avui sorgeixen serioses lluites de poder en el treball. El més probable és que els efectes d'aquest difícil xoc d'energia afectin altres aspectes de la teva vida, especialment el privat. Aparta't dels que manifesten un enfocament massa exigent i abrasiu. Això seria l'últim que et caldria.

Capricorn
La configuració planetària suggereix que potser rebis consells d'amics que podrien ser-te útils. Podries descobrir-te travessant transformacions emocionals producte de les seves paraules reconfortants. Recorda que si et sents trist, no hi ha necessitat de sentir-se així per sempre. Pots sortir de la rutina amb tanta facilitat com entrar-hi. Només necessites creure que és veritat.
 
Aquari
Explora més els teus passatemps amb l'ajuda de l'aspecte en joc d'avui. Pren el telèfon i comunica't amb altres persones que comparteixen els teus mateixos interessos. Arribaràs molt més lluny quan convides a altres a unir-se als teus plans. No ho facis perquè penses que podrien ajudar-te en el teu treball o carrera, o podrien donar-te més atractiu sobre la resta. Fes-ho perquè et fa realment feliç.

Peixos
Descobriràs que tens ànsies i sobretot desig de treballar amb més persones. Avui es generaran converses amenes, ja sigui amb una altra persona oa la teva pròpia ment. A través d'aquest diàleg és probable que sorgeixin intercanvis importants i descobriràs que hi ha parts de tu que es revelen de maneres completament diferents. El dia d'avui està encoratjant connexions actives dins del teu món.
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts