Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Hi ha la possibilitat que en els últims dies molts plans i desitjos hagin pres forma en la teva ment. Com a regla general, sempre vols crear noves idees, com més millor. Però avui, la freda brisa de l'realisme escombrarà aquests esquemes grandiosos, liquidant totes menys aquelles que realment siguin viables.

Taure Cuestionarás alguns aspectes fonamentals de la teva professió. Però no serà una cosa tan dolent. És molt fàcil per a tu acumular experiències sense intentar sintetitzar-les i entendre el seu significat profund i entre línies. I aquesta no és una manera equivocada d'anar per la vida. Però l'energia astral d'avui et demanarà que aprofundeixis en el significat de la professió que has triat.

Bessons Res et farà sentir seguretat en aquest moment. Avui, això serà així més que mai. L'energia celestial et retraurà novament a vells motlles d'inseguretats personals. Com a resultat, t'aproparàs als altres si és que no et sents que estàs rebent suficient amor. Treu això del teu cap i veuràs com les coses comencen a millorar.

Cranc El dia per venir serà desafiant ja que l'alineació astral portarà un corrent freda i dura als teus aigües. Hi ha una persona que intentarà frenar la teva creativitat i mantenir-te tancat / a en la dura realitat. Però no et preocupis, saps com evadir-te de qualsevol atemptat mesquí per capturar el teu esperit.

Lleó El dia al dia serà com netejar un clar al jardí tallant la fusta vella i arrencant la mala herba. No et sorprenguis si trobes algunes pertinences lleials, molt estimades, perdudes pel baix. Serà un dia agradable i productiu i recolliràs els beneficis de la feina d'avui matí.

Verge Retreus amb massa freqüència a la teva parella per no donar-te la independència suficient. I alhora tractes d'estar tan a prop d'ella, ¡que ets tu qui crea el dilema! Avui l'energia astral en joc et impulsarà a què reclamis la teva independència i t'alliberis d'aquesta por constant a que la teva parella et vagi a abandonar.

Balança Si tant enyores la teva llibertat, per què no has intentat aconseguir-la? És perquè no et va semblar pràctic fer-ho, o has estat sentint que la teva relació és l'única estable enmig d'una vida d'una altra manera tumultuosa? L'energia astral en joc et diu que confiïs en aconseguir la vida que desitja. No obstant això, potser hagis de "deixar tot" per aconseguir-ho.

Escorpí Avui no intentis aconseguir tot el que vols fer. L'actual alineació celestial està assenyalant que hi haurà pèrdues d'energia amb relació a trobades casuals que succeeixin avui. Hi haurà qui intentin vendre't alguna cosa o et demanaran ajuda o consells per problemes personals. Tu, que enyores tenir temps tot sol per concentrar-te, hauràs cuidar-te de no quedar atrapat / a en les necessitats dels altres.

Sagitari Tu, que estàs bastant acostumat / a a patir restriccions, enfrentarás les dificultats del dia molt millor que els teus col·legues. Però no et sacrifiquis! Com t'agrada ser útil, la teva bondat et fa córrer el risc que s'aprofitin de tu. En comptes de seguir acceptant més compromisos per què no compartir l'abundància de treball amb els que són responsables per ell?.

Capricorn No té sentit que tractis de nedar contra el corrent tot i el coratge que tens. En aquest moment pot ser que estiguis enmig de fortes corrents que no t'estan portant cap a on desitja. En general, un bon capità prefereix deixar-se arrossegar fora de el curs en comptes de lluitar contra el corrent i arriscar-se a aturar-se. No assumeixis més responsabilitats de les que pots gestionar!.

Aquari Si tant enyores la teva llibertat, per què no has intentat aconseguir-la? És perquè no et va semblar pràctic fer-ho, o has estat sentint que la teva relació és l'única estable enmig d'una vida d'una altra manera tumultuosa? L'energia astral en joc et diu que confiïs en aconseguir la vida que desitja. No obstant això, potser hagis de "deixar tot" per aconseguir-ho.

Peixos El teu ambició professional avui sentirà una sacsejada. La configuració astral et posarà sensible a el fet que estaràs disminuint la teva llibertat d'expressió per complir amb la norma. I aparentment desitjaràs fer-ho sense importar el preu. Per més que Ànsies reconeixement, no és aquesta la manera de aconseguir-ho. No podràs seguir així per molt temps.

tracking