Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui compra't una guardiola i comença a guardar diners. Si poses un dòlar cada dia, hauràs estalviat prou cap a final de mes per comprar-te alguna cosa especial. Lustra les teves sabates, encera teu cotxe, impermeabilitza el teu pis. En resum, té cura teves pertinences. El manteniment apropiat del teu entorn físic et donarà una major sensació de seguretat i propietat. L'energia celestial d'avui t'ajudarà a donar-li al teu naturalesa interior un impuls d'energia poderós.

Taure Aquesta nit t'emportaràs a casa molts papers de la feina que necessiten atenció immediata. També és possible que les persones que coneguis del teu treball vinguin a casa teva, potser per treballar, potser per sociabilitzar una mica. De qualsevol manera, ¡hi haurà converses interessants! L'alineació planetària implica l'intercanvi de moltes idees estimulants dins de la teva pròpia casa.

Bessons La configuració planetària en joc farà que la teva ment funcioni a mil per hora - potser tractant de portar massa idees a la ment de cop. Podries qüestionar sobre possibles oportunitats comercials, o si un nou curs d'estudi és el correcte per a tu. Pren nota de les teves idees per no olvidártelas. Apareixeran nous amics a través del teu treball. Gaudeix el teu dia

Cranc Algunes comunicacions serioses amb un soci - ja sigui comercial o sentimental - podrien conduir a una nova claredat i idees fresques sobre com enfocar les dificultats que se't creuin en el camí. Aquest és un gran dia per discutir noves societats comercials, o fer marxar la paperassa de treball. També hi haurà moltes cartes i trucades telefòniques. L'energia celestial en joc implica que s'aconseguirà molt en molt poc temps.

Lleó El teu imaginació es troba molt elevada, com la teva percepció extra sensorial i la teva intuïció. Si tens inclinacions artístiques, podries sentir especial inspiració avui per començar nous projectes. Els resultats podrien sorprendertes i impressionar a tots els que els vegin. La configuració planetària implica una banda pràctic en la teva inspiració que poden ajudar-te a aconseguir l'èxit. Aprofita-ho a l'màxim!

Verge Els teus sentiments avui estaran en un gran viatge - empenyent als confins de la Terra. Una cosa et crida perquè expandeixes la teva ment i pensis en les possibilitats que facis un viatge llarg aviat. Descobriràs que un amic proper o la teva parella d'alguna manera està relacionat amb això a causa de l'orientació del dia. Cuéntense les fantasies més boges de cada un, i junts descobriran que la realització dels seus somnis no està lluny de convertir-se en realitat.

Balança Avui connecta't amb els altres en projectes creatius. Dos caps pensen més que un. Descobriràs que hi ha altres persones que senten d'una manera semblant a la teva. Treballa per a realitzar una exposició que sigui significativa en el tema i ressoni en els cors de tots aquells que entrin en contacte amb la mateixa. L'alineació astral d'avui connectarà les teves emocions amb una tendència transformadora de la teva vida.

Escorpí Hi algú proper a tu que anhela apropar-se més. Possiblement, aquesta persona té por d'arruïnar alguna cosa bona, per tant té por de fer el proper moviment. L'orientació d'aquest dia li donarà als teus poderoses emocions seguretat. Fes un moviment per estar un pas més a prop d'aquesta persona. Descobriràs que es correrà el vel i una quantitat important de passió que ni imaginaves s'alliberarà.

Sagitari Un comentari improvisat per un estrany desencadenarà una mica dins teu. Potser és que hi ha molta energia fent soroll que es manté just sota la superfície. El menor recordatori d'aquest trastorn portarà un fort exabrupte en una situació casual. Examina aquest aspecte ocult del teu ser i busca l'arrel d'aquestes emocions fortes. L'energia astral d'avui s'intensificarà tot el teu dia.

Capricorn Avui la comunicació és l'aspecte més important del dia. Molta de la concentració de la teva atenció estarà posada en tu i és possible que d'alguna manera se't posi en judici. Tracta de no quebrarte sota les pressions. Sigues tu mateix / a. L'alineació celestial d'avui tindrà efectes transformadors en les teves emocions i punts de vista generals de la vida. Els veïns i coneguts d'ocasió jugaran un paper important en el teu dia.

Aquari La teva carrera i vida professional seran al centre avui gràcies a l'energia astral del dia. Hauràs considerar quin paper juguen els recursos i creences de les altres persones. Hi ha una transformació considerable en aquest terreny de la teva vida i hauràs mantenir-te definitivament consenteix en com aquest canvi gradual tindrà efecte en tots els aspectes de la teva naturalesa.

Peixos Molts dels teus temes relacionats amb la salut estaran en el centre d'atenció gràcies a l'orientació d'aquest dia. Descobriràs que l'activitat en la teva llar i en la vida familiar tindran un enorme efecte en la teva salut mental i espiritual. Assegura't prendre un recés i de demostrar-li als altres com et sents si és aquest realment el teu cas. Hi ha una gran transformació en la teva llar en aquest moment i descobriràs que sortirà a la llum per les teves emocions d'aquest dia.

tracking