x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Actualitzada 22/01/2021 a les 07:34
Àries
Les fluctuacions de la teva situació financera poden fer-te sentir que vas en una muntanya russa a causa de l'alineació astral d'avui. Aconseguir una posició estable en aquest aspecte de la teva vida és més senzill del que imagines. El més probable és que el només pensar en fer el que cal sigui potser més aclaparadora que la tasca en si. Una vegada que comences a transitar el sender correcte, descobriràs que la seguretat financera és molt més possible del que vas pensar en un primer moment.

Taure
Avui et sentiràs més vulnerable que de costum. L'energia celestial en joc t'ajudarà a veure que les teves preocupacions financeres són justificades. Els comptes no paren d'acumular-. No obstant això, la solvència està en l'aire, ja que avui tindràs idees grandioses sobre com incrementar la teva ingrés. No deixis de dur a terme les teves idees, però no t'oblidis de pagar aquestes comptes!

Bessons
Sens dubte últimament has estat cavil·lant sobre romanços, especialment la saga dels teus amors perduts. Fotografies de temps anats van omplir els ulls de llàgrimes de nostàlgia, i si vas rebre una trucada sorprenent d'un vell amor, vas estar dies pensant en això. L'energia astral en joc avui et traurà d'aquesta òrbita romàntica.
 
Cranc
Aquest és el moment de deixar de banda vells somnis que abarroten la teva vida. Potser el teu ambició era ser cantant, escriptor o pilot d'avió. Si el destí s'oposa, és temps d'acceptar els fets. T'has estat prometent per molt temps que compliries aquests desitjos. L'energia celestial en joc et encoratja a ser realista. Quan col·loques els teus somnis en perspectiva, és més probable que aconsegueixis aquells que són apropiats per a tu.

Lleó
Amb l'alineació planetària d'avui, l'auto-disciplina i actitud rigorosa seran essencials per passar el dia. Encara que de vegades sentis temptació a ignorar algunes de les petites regles de la vida (com ignorar la llum groga de l'semàfor, o pagar les factures vençudes), avui correràs major risc per haver estat peix / a infraganti. (Qui havia de endevinar que la policia estava a la cantonada?) Està bé que expressis els teus sentiments sobre la súper abundància de regles en el món, només no deixis d'aturar al semàfor.
 
Verge
Pots tenir una forma de pensar bastant revolucionària en els sistemes de creences que consideres veritables. No et sorprenguis si entres en conflicte amb aquestes maneres de pensar a l'posar en moviment els teus somnis d'auto-expressió creativa. L'aspecte d'avui està indicant que és probable que sorgeixin tensions a mesura que et vas involucrant més en una situació romàntica que entra en obert conflicte amb algunes de les teves conviccions més profundes.

Balança
Un canvi recent en la situació amb algú proper pot causar gran malestar en el teu estat emocional. Potser hagis decidit tenir un enfocament més progressiu pel que fa a les teves relacions, tant romàntiques com platòniques. Mentre has estat vivint grans transformacions en aquest aspecte, és força probable que a aquesta altra persona li estigui resultant difícil adaptar-se a la teva nova actitud. Hi pot haver conflicte amb això.

Escorpí
És probable que facis una exploració interior i potser rrectores els altres a fer el mateix. Els teus ulls penetrants buscaran el significat ocult en tot i no deixaran d'escodrinyar a ningú. Tan aviat com entablas una conversa amb algú, vols conèixer el com, el per què i l'origen dels seus pensaments sense importar el tipus de tema que hagi sorgit. L'aspecte en joc d'avui està causant una tensió que sentiràs com un enigma que cal resoldre.
 
Sagitari
Els canvis interns d'actitud poden donar-te confusió i inseguretat pel que fa a el futur. Has adonar-te que el futur és un lloc interessant i que no hi ha motiu per preocupar-se innecessàriament per coses que ni tan sols han passat encara. La millor manera de calmar els teus temors és que parlis d'ells amb la teva parella. L'energia t'està encoratjant a interactuar amb el cor obert.

Capricorn
Es presentaran persones inesperades i et exigiran una porció significativa del teu temps i energia. Presa en compte el teu temps i amb qui vols passar-ho. Si bé per una banda pot ser valent tornar a connectar-se amb persones que fa temps que no veus, també poden portar-te records que no et resultaran agradables. L'alineació celestial d'avui està creant tensió respecte a emocions difícils que és probable que sorgeixin al voltant de persones i esdeveniments inesperats.

Aquari
Podria resultar difícil expressar-te de la manera cal que desitja. El més probable és que sentis la pressió de vells costums i condicionaments primerencs que t'indiquen com fer les coses. Les teves veritables emocions estan lluitant contra aquestes parts de la teva personalitat, i és probable que sentis confusió a causa d'aquest conflicte interior. Els astres et demanen que fixis les teves pròpies regles, els teus propis límits i potser miris la vida des d'una perspectiva completament nova.

Peixos
Fes un canvi en la teva rutina diària. Avui és un bon dia per fer alguna cosa fora del comú perquè puguis recordar i valorar el concepte d'espontaneïtat. Només assegura't que, a mesura que incursionas en altres territoris, no perdis contacte amb valors i filosofies que són importants per a tu. Aferra't als teus fonaments d'integritat i honestedat. L'aspecte d'avui està suggerint que manifestis el teu inclinació pel que és diferent i excèntric.
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts