Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Una relació íntima, d'amor, o emocional amb una altra persona podria estar afectant els teus valors de manera inesperada. Descobriràs que li estàs donant més importància a l'exclusivitat i l'espontaneïtat quan normalment valores més l'estabilitat i solidesa. L'aspecte en joc avui et encoratja a obrir-te de maneres que mai havies pensat. Inevitablement obriràs tot altre aspecte del teu ésser que ni tan sols sabies que tenies.

Taure L'agenda d'avui inclou episodis inesperats de romanç i auto-expressió creativa. Descobriràs que com més puguis integrar un enfocament únic a la situació actual, millor serà per a tu. Vés amb compte de no involucrar-te massa en el procés. Si hi ha alguna cosa que surt malament, no et sentis responsable per això. L'energia celestial està suggerint que poden sorgir tensions durant el dia, però això no vol dir que no hagis de explorar o anar més enllà dels teus límits normals.

Bessons És probable que les persones surtin del seu tancament i es mostrin de manera completament diferent. És important que no les encasilles en categories inadequades. Bríndales espai de creixement tractant diferent de com ho has fet sempre. Has adonar-te que les persones canvien, i les teves reaccions s'han d'adequar a aquest canvi. L'alineació celestial d'avui t'acosta a persones noves en la teva vida, o que han canviat recentment.

Cranc A causa de la configuració planetària d'avui, és probable que sorgeixi informació inesperada que tindrà un efecte negatiu sobre la llar. Prepara't per rebre notícies sobre el pressupost, recursos compartits o política. Aquest tipus de coses poden tenir un impacte emocional molt fort que poden fer-te sentir per la seguretat de la teva llar i família. Presa les coses d'una per vegada i cerciora't de verificar els fets abans d'encarar alguna acció a l'respecte.

Lleó Has adonar-te que la presentació ho és tot i que dius molt amb la vestimenta que fas servir i l'expressió del teu rostre. Avui potser projectes una imatge diferent de tu gràcies a l'aspecte celestial en joc. Sent la llibertat de posar-te pantalons a quadres amb una camisa florejada i aquest meravellós barret. Deixa que tots sàpiguen que no tens por de ser tu en totes les formes.

Verge Lentament se t'està demanant que modifiquis els teus valors espirituals i deixis anar algunes de les tradicions més velles a les quals t'estàs tot aferrant. Has arribat a un moment en el teu desenvolupament quan les idees pel que fa a noves formes espirituals de vida et resulten més accessibles i estàs veient el món de moltes maneres noves. L'actual energia t'està encoratjant a trencar amb els motlles vells i experimentar amb nous conceptes i formes de vida.

Balança Hi haurà esdeveniments inesperats en la vida dels teus companys més propers. Potser comencis una relació amb qui menys esperaves. O potser sentis atracció per algú completament diferent de la teva idea de parella ideal. Compte: enemics inesperats apareixeran del no-res i produiran un efecte negatiu en la teva vida. L'energia suggereix que aquest tipus de coses et afectaran a nivell emocional però amagat.

Escorpí Et trobaràs rememorant escenes de la teva infància per curar velles ferides que mai van ser ateses. En moments estranys i inesperats, et trobes en circumstàncies en les quals has examinar els teus actes i descobrir com i per què et comportes com ho fas. L'energia celestial d'avui t'ajudarà a cercar enrere en el temps, en la teva infantesa primerenca i criança familiar per trobar les respostes a aquestes difícils preguntes.

Sagitari Onades poderoses erràtiques i inesperades estan produint un disturbi en el teu món d'emocions amagades i secrets. Et pot resultar difícil gestionar aquests temes simplement perquè sents vergonya i tens dubtes de discutir-ho amb altres. Utilitza el poder de l'alineació celestial d'avui per trobar la manera d'expressar-te - ja sigui de manera creativa, romàntica o a la pista de ball. Hi ha molt millors maneres d'utilitzar el teu tremenda energia que mantenir-la amagada en el teu interior.

Capricorn La teva conversa amb els altres podria adquirir un canvi inesperat que et deixarà sense parla. Potser et trobis en una d'aquestes situacions en la qual de sobte tots comencen a descarregar tots els fets que coneixen pel que fa a cert tema. Tot d'una es va armar un concurs i el guanyador és el que més dades aporti. Tracta de no involucrar-te en aquest esperit competitiu infantil. Hi ha formes més saludables de dur a terme una discussió.

Aquari La comunicació amb els altres estarà en un nivell molt emocional. Connecta't amb germans i veïns als que sentis propers. La llar adquireix més importància per a tu ara, especialment a la llum de les recents fluctuacions i situacions inestables en la teva carrera. L'energia celestial d'avui col·locarà aquest tipus d'assumptes en el centre de l'escena. No desestimis converses que et resultin difícils de manejar. Segurament aquest és un senyal que necessites prestar més atenció a aquestes àrees de la teva vida.

Peixos Cuida molt la teva salut - especialment avui. Podrien aparèixer complicacions inesperades de salut. Si estàs saludable, pots abusar del teu cos i no brindar-li la nutrició apropiada que mereix simplement perquè dedueixes "estic saludable". Tingues present que aquesta bona salut no durarà massa llevat que comencis a pensar en les coses a llarg termini i comencis a cuidar el teu cos cada dia.

tracking