Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Pots tenir extrema concentració en el teu treball, i posar-te emocional sobre la teva vida quotidiana. L'energia d'avui afegeix a l'equació la teva vida domèstica, i potser necessitis considerar com està afectant el teu treball aquesta part de la teva vida. Més que segur que descobreixis que en realitat poden complementar-se aplicant les lliçons que vas aprendre d'una a les circumstàncies de l'altra.

Taure Canvis inesperats en l'àrea romàntica et tindran a malament portar. Una vegada que sentis el gust de la meravellosa màgia de la que ets capaç amb un altre, és probable que desenvolupis una forta addicció cap a això que resultarà difícil de trencar. L'energia astral d'avui et posarà emocional pel que fa a aquesta àrea de la teva vida i se't anima a prenguis més riscos.

Bessons Hi ha un instint de pertinença natural en tu que et fa gravitar cap a la teva llar. Com un colom missatger que va ser deixada anar a 5000 milles del seu lloc d'origen, saps exactament el camí que has de prendre per tornar al teu niu de la manera més eficient i directa possible. L'alineació celestial d'avui et farà sentir sorprenentment sentimental pel que fa a la teva situació domèstica. Passaràs més temps de l'usual a casa teva, encara que això està molt bé.

Cranc Potser part del teu estabilitat depèn d'una altra persona o benefactor d'algun tipus. Comparteixes recursos amb algú més, i això et fa sentir inseguretat a l'haver de anar-te pel teu compte. Aquesta àrea de recursos compartits es troba bastant inestable en aquest moment, i és probable que hi hagi fluctuacions inesperades en diferents aspectes de la teva vida. Tracta de no entrar en pànic. L'energia celestial et fa estar més sensible a aquesta inestabilitat. La preocupació se't notarà a la cara.

Lleó És probable que estiguis passant per una etapa dramàtica en aquest moment en què descobreixes formes completament noves i diferents de veure el món. Gravitas cap al singular i estrafolari. Les persones i llocs elèctrics, eclèctics i erràtics t'atrauen. Vols explorar el món i tots els seus habitants. L'energia celestial d'avui et encoratja a incorporar d'alguna manera més del singular i estrafolari en la teva pròpia vida.

Verge Tingues més disciplina a la teva interacció amb els altres. La gent confiarà més en tu quan et vegi organització. Controla el teu tendència a desquitarte amb els altres, ja que hi ha un to guerrer en el dia. L'energia celestial en joc et urgeix a solucionar la situació encoratjant la comunicació.

Balança Hauràs d'anar amb compte de amb qui comparteixes les coses avui. Hi ha un poc de restricció en aquest moment en el teu cercle d'amics. Sentiràs que encara que coneixes a moltes persones, hi ha molt poques a les que veritablement pots considerar amics. No et exigeixis massa. L'energia astral en joc avui et demana que tinguis intimitat amb menys persones.

Escorpí Tracta de no tenir expectatives per avui. Si no tens expectatives amb alguna cosa, mai sentiràs decepció. Et resultarà més fàcil seguir el flux i les corbes de el camí no et desconcertaran. L'energia celestial en joc posa més èmfasi en temes intensos que tenen a veure amb la vida, la mort i la regeneració.

Sagitari Sé més realista sobre la manera en què condueixes la teva llar. Potser necessitis diagramar una estructura que funcioni per a les necessitats i resistències de tots els involucrats. Els valors i les finances podrien entrar en joc, i trobaràs molta sensibilitat en ells. Aprofita les emocions poderoses causades per la configuració celestial d'avui. Si tots tenen un interès en el resultat, llavors han de cooperar amb el treball.

Capricorn T'adonaràs que estàs cada vegada més a prop de les teves amistats i relacions íntimes. La clau per a tu ara és adonar-te de la teva energia i assegurar-te que ningú s'aprofita de tu. Organitza la forma en què fas les coses, i assegura't que els teus socis compleixin amb la seva part. L'energia astral d'avui et demana que cuidis teu costat emocional.

Aquari Domina les teves despeses avui ja que et trobaràs en un estat mental més saludable si enfoques els teus finances de manera més conservadora. La seguretat vindrà quan deixis de gastar en frivolitats. Pressuposta teus recursos - tant financers com emocionals. L'energia astral en joc d'aquest dia et demana que trepitgis el fre.

Peixos Potser sentis limitacions en la teva carrera causa de la configuració planetària actual. Podria ser que algú t'estigui retenint. Les teves emocions s'estan transformant en aquest moment, i la teva actitud agressiva t'ajuda a superar el sentiment de restricció que sents en la teva carrera. Aquest és el moment d'invertir més de la teva energia en la manera en què vols veure't al món.

tracking