Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Hi ha un sentiment càlid i confortant en aquest dia que farà que les coses flueixin molt més fàcilment del que és normal. Les relacions amb el sexe oposat milloren en general i descobriràs que els teus esforços en un projecte ajudaran a que comenci a funcionar. L'energia celestial d'avui augmenta la cooperació i el respecte entre els sexes.

Taure El teu natura creativa està especialment forta avui i els temes referents a valors entraran en joc. Identifica aquestes coses de la teva vida que et fan realment feliç i que no et costen res. Presta atenció extra a la bellesa que t'envolta. Les emocions fortes jugaran un paper important en els esdeveniments d'avui gràcies a l'alineació celestial sensitiva present.

Bessons Les relacions amb els altres et resultaran difícils avui. S'encendran emocions, i descobriràs que les opinions fortes estan en conflicte amb les emocions fortes. Els temes que tinguin a veure amb valors i recursos compartits seran els focus principals del dia. L'alineació planetària poderosa està causant una mica de problemes pel que fa a la forma en què reps l'amor i afecte dels altres.

Cranc No importaria el gaudeixes la frivolitat i el romanç, avui trobaràs que això entorpeix les coses. Podria ser que sents possessivitat cap a un ésser estimat, o potser et sents sufocat / a. Més que probable, et trobes en una situació en què una persona necessita més llibertat. La tensió podria créixer avui a causa de la poderosa configuració planetària.

Lleó Avui tindràs el cor a flor de pell, i quin erràtic cor és aquest! També, saltaràs d'una cosa a l'altra, i treballaràs per a resoldre problemes en cadascuna d'elles. El perill és que et quedis atrapat / a en l'aspecte mental de les coses. Assegura't considerar també el teu cor. L'aspecte en joc avui et recorda la importància de les teves emocions.

Verge Avui, sentiràs els temes relacionats amb la llar més com un treball que com un plaer. Intenta no sentir-los d'aquesta manera. La teva actitud davant la situació és tot. Enfronta cada tasca amb la idea que ho fas per tu mateix / a i per als teus éssers estimats. L'enfocament d'aquest dia t'ajudarà com a recordatori que no existeix cap tipus de tasca dolenta quan de casa es tracta.

Balança Els temes relacionats amb la situació financera en la teva llar possiblement seran molt importants en aquest dia. Les preocupacions sobre el que realment és valuós i el que no ho és t'envoltaran a tu, la teva família o els que viuen amb tu. Pensa en el que els diners significa per a tu ja que sempre vols tenir més. La configuració celestial et demanarà que revisis les teves relacions pel que fa a diners.

Escorpí Et sentiràs com si hagués moments on només desitjaràs rendir-te. No et desesperis. Estàs a la vora d'un nou cicle de la teva vida i les coses semblaran una mica fosques en aquest moment. És la naturalesa d'aquest tipus de coses, i no hi ha bàsicament res al voltant d'això. Intentar oposar-te a el poder de l'alineació astral d'avui és inútil. Serà millor que li segueixis el corrent.

Sagitari Les costats masculins i femenins del teu ésser possiblement avui es portin força bé. Hi ha un bon equilibri de recepció versus energia activa dins teu que t'ajudarà a treure el millor de cada situació. L'orientació d'aquest dia emfatitza l'harmonia interna. Presta extra atenció al teu natura espiritual i als teus objectius respecte a aprenentatges superiors.

Capricorn Avui et trobaràs reflexionant profundament causa de l'energia astral en funcionament. Gran part de el temps podràs millorar dramàticament l'eficiència del que sigui que estiguis realitzant simplement asseient-i pensant abans de si més no aixecar un dit. Moltes de les respostes que busques la trobaràs dins en oposició a l'extern. No et caldrà viatjar lluny per trobar el que busques.

Aquari Avui les situacions romàntiques es manifestaran i et demanaran que ahondes en el profund del teu ésser més del que acostumes a fer-ho. L'energia astral d'avui et demanarà que et obris els altres. Les societats són l'enfocament d'aquest dia, i has d'assegurar que faràs les coses amb l'ajuda dels altres en comptes de encarregar-te de tot tu sola.

Peixos Avui teves emocions seran la preocupació del dia i sentiràs bastant egocentrisme gràcies a l'enfocament de el dia. No et sentis malament per prendre't el temps per atendre les necessitats particulars. Demanar ajuda dels altres per resoldre els teus temes interiors seria de gran utilitat.

tracking