TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'aspecte en joc d'avui t'està demanant que enfocaments de nou la teva atenció al teu costat romàntic i en la teva naturalesa creativa. Trobaràs que aquest dia està carregat d'una gran quantitat d'intensitat afectiva que has d'utilitzar a consciència per a la teva major conveniència. Desfés-te de la teva vella càrrega emocional i compromet-a buscar una nova.

Taure Avui es produeix un canvi significatiu en el clima planetari del dia. Durant les pròximes dues setmanes l'energia astral en joc estarà projectant un sentiment de sensibilitat emocional intensa. En el teu cas, això tendeix a colpejar amb més força en el teu sentit dels valors. Podràs descobrir que sents la necessitat de fer una transformació conscient en aquest aspecte de la teva vida. No tinguis por de el canvi.

Bessons Avui es produeix un canvi significatiu en el clima astrològic del dia. Durant aquest trànsit, que durarà al voltant de tres setmanes, notaràs que temes relacionats amb l'amor i el romanç adquireixen més intensitat que de costum. En el teu cas en particular, podries notar que estàs travessant una lleu transformació durant aquesta època pel que fa a les teves relacions.

Cranc Avui es produeix un gran canvi en el clima astrològic general del dia que afectarà tots durant les pròximes tres setmanes. En línies generals, aquest canvi podria fer-te sentir emocions més intenses i podria fer-te anar als extrems en molts nivells. Aquest canvi en la configuració celestial afectarà en gran mesura les teves relacions romàntiques. Va arribar el moment de sentir-les a un nivell més profund.

Lleó En les properes tres setmanes, les coses podrien tornar-se més emotives i sensibles gràcies a el canvi planetari que té lloc avui. L'energia celestial en joc tendeix a fer que la gent reaccioni per res. En el teu cas, aquest canvi en general porta una major atenció cap a l'aspecte professional i la manera en què et desenvolupes en la societat.

Verge Avui és un gran dia per plantar les llavors de el futur - literalment i també figurativament. Planta unes boniques floretes a la finestra de la cuina. A el mateix temps que les ajudes a créixer, assegura't que també estàs enfocant la teva atenció en el teu creixement interior. L'aspecte en joc et demana que et concentris en el teu més profund, més ocult sentit de l'ésser on t'aferres als teus secrets i somnis.

Balança L'energia astral t'està convidant a que facis un nou compromís amb la teva vida professional o privada. En realitat, l'alineació planetària està establint un nou to afectiu. Es t'està demanant que analitzis la teva posició afectiva, i que facis un pla per al futur que involucri el teu desig per la satisfacció creativa en el teu treball.

Escorpí L'actual alineació astral t'està demanant que eliminis la teva pell afectiva per deixar lloc a noves i positives energies. Aquest esdeveniment astral et permetrà concentrar-te en les teves relacions i en la forma en què et juntes amb altres. Les teves relacions íntimes seran una peça important d'aquest intent. Hi ha una gran intensitat afectiva en el dia que no es pot ignorar no importaria el tractis.

Sagitari Hi ha una gran intensitat afectiva en aquest dia i és un resultat de la poderosa alineació celestial. Aquest esdeveniment planetari et insta que consideris enfocar de tornada teva atenció al teu espai per a la comunicació i en la forma en què comparteixes els pensaments amb altres. Els teus somnis són molt vívids, per tant presta atenció als missatges que t'arriben durant la nit.

Capricorn La configuració celestial d'avui t'està demanant que et concentris en la teva salut i en la teva rutina diària. Aquest és un bon dia per començar un nou i bon hàbit, relacionat amb la teva dieta, o potser amb la teva rutina de gimnàs. La intensitat afectiva del dia també afegeix una mica de drama a gairebé tota situació que se't creua. Aquesta és una energia que s'ha de respectar i honorar.

Aquari Avui l'energia astral arriba a una nova perspectiva des d'aquí a la Terra. L'aspecte en joc t'està demanant que posis un gran èmfasi en la teva aparença personal i en la forma en què et projectes a el món exterior. Descobriràs que els teus somnis són més vívids del normal, i en tot el que fas hi ha una major intensitat emocional.

Peixos L'aspecte en joc d'avui t'està demanant que renovis el teu compromís amb el teu espiritualitat. L'energia celestial et il·lumina aquesta àrea de la teva vida. Potser tindràs inspiració per visitar una església de grans vitralls de colors, un bell bosc o un altre lloc espiritual, i absorbir tota l'energia. Durant el dia les teves emocions s'intensificaran, i potser et descobreixis plorant sense cap raó.

tracking