Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui estaràs una mica pensatiu / a causa de l'energia celestial en joc. Possiblement et sentiràs amb ganes de meditar i reflexionar sobre qualsevol cosa que aparegui en el teu camí. Trobaràs a certes persones especialment interessants i voldràs saber què les motiva. També perdràs molt del teu valuós temps tractant de vessar llum sobre certes motivacions i comportaments.

Taure El principal gir celestial que té lloc avui t'afecta particularment. Els cossos astrals es re-s'alineen per atorgar-te energia extra. En l'actualitat tens el compromís de canviar la teva vida, i pots esperar un període d'un mes extremadament favorable. No dubtis a rebutjar els vells hàbits i prendre uns nous; tots els signes indiquen que és el moment apropiat per fer-ho.

Bessons La configuració celestial pot fer d'aquest un dia de prova. L'energia astral alliberarà una gran quantitat de masculinitat que no es pot gestionar fàcilment en un nivell conscient. Potser no sigui simple bregar amb tota aquesta energia agressiva. Però per l'altre costat, aquest aspecte et permetrà relacionar-te millor amb aquest costat masculí del teu caràcter.

Cranc 'Els propers dies seran fantàstics! L'alineació astral vol dir que tot el que tingui a veure amb la teva vida privada podria prendre un nou gir. És possible que comencessis a fer noves accions per establir-te d'alguna manera. Pot ser que la teva vida romàntica s'estabilitzi o finalment et comprometerás per comprar una casa. És possible que les dues coses passin durant els propers dies!

Lleó Actualment està succeint un canvi d'influència celestial. Durant aquesta travessia, pots esperar buscar cambreria i connexió amb altres persones. Ja no t'agrada estar a soles tant de temps. A més, t'has adonat que necessitaràs una petita ayudadita en les teves ganes de canviar el món.

Verge Generalment sents atracció cap a persones entretingudes, creatives i atractives pels seus personalitats brillants. A el mateix temps, prefereixes fer un pas enrere i observar - la mosca proverbial a la paret - en comptes d'interactuar. Certament no hi ha cap mal en això. Però l'energia astral d'avui t'ajudarà a pensar sobre aquesta qüestió: ¿tendeixes a subestimarte comparant-te amb aquest tipus de persones?.

Balança Amb l'energia astral d'aquest dia, sentiràs la urgència de apropar-te a les persones que t'envolten i conèixer-les a un nivell més íntim. També sentiràs ganes de parlar sobre coses que usualment tu, els teus éssers estimats, amistats i fins companys de treball senten com una cosa temoroses. Encara que et resultarà una mica difícil, aprendràs com coordinar millor les teves idees amb les teves emocions.

Escorpí Les persones semblaran demostrar una manca total de respecte per tu en aquest dia segons l'energia astral en joc. Per exemple, en les teves relacions amb la família, et sentiràs com si ningú respongués prou ràpid a les teves ordres. Hauries de tractar de pensar sobre el perquè d'això.

Sagitari El moviment dels cossos astrals induirà un tipus diferent d'activitat a la teva persona en aquest moment. L'energia planetària et farà treballar en l'expressió de les teves emocions, i et empenyerà a pensar en les coses abans d'actuar. Per tant aquest període és un bon senyal, ja que generalment tens una tendència a ser particularment impulsiu / a a l'actuar amb les teves emocions.

Capricorn Si fossis un professor universitari, avui seria el dia que perdries les teves anotacions abans d'entrar a classes, i acabaries davant d'una audiència de dues-centes persones amb res com ajuda, més que la teva memòria ... Amb l'energia astral d'avui, seria una bona idea aprendre a com improvisar, especialment si sents distracció.

Aquari Obligar-te a comunicar-te amb certs membres de la teva família de vegades et semblarà una mica ridícul, però també cal que et donis compte que és fonamental mantenir la pau. Avui, tindràs la impressió que certes persones simplement no t'escolten. També et preguntaràs si la tranquil·litat mental val la pena tot aquest conflicte. Això es deu a les energies planetàries turbulentes en funcionament. No importa; matí les coses estaran millor.

Peixos Encara que no la necessitis, l'energia d'avui et donarà introspectiva. Les teves emocions se sentiran encara més forts, especialment quan parlis sobre els teus sentiments o la teva vida personal. No obstant això, sentiràs menys disgust si simplement no parles d'això amb els altres. Pren-te el teu temps per estar tot sol, perquè els aspectes subtils del teu món interior possiblement necessitin silenci per expressar-se. .

tracking