x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Actualitzada 13/01/2021 a les 07:08
Àries
La configuració celestial d'avui està creant algunes interaccions amb la gent potencialment estranyes. Si vas sortir de compres, podries trobar-te amb un estrany que sigui divertit o surti del comú. Si estàs a casa, podries rebre una crida d'un amic que està en un estat d'ànim alguna cosa estranya a causa d'una caiguda emocional profunda.
 
Taure
L'alineació planetària actual diu que avui podries sentir-te una mica irritable amb les teves relacions. La teva parella podria dir alguna cosa que et molesti i el teu disgust podria engrandir-si no vas amb compte. O podria molestar una cosa que facin els teus fills, si és que tens. Has adonar-te que els teus éssers estimats no són l'enemic. I no han d'estar tot el temps complaciéndote!

Bessons
L'energia astral en joc avui està creant algunes interaccions estranyes amb els altres. Potser els teus familiars estiguin plenes d'energia mentre tu només vols prendre una migdiada i descansar. Podries sentir-te una mica fora d'ona, sense poder connectar-te amb ells al seu mateix nivell. Això no hauria de crear-te cap problema.

Cranc
Donada la configuració planetària d'avui, et caldrà controlar tot dues vegades - especialment allò que normalment fas en pilot automàtic. És un d'aquells dies en el que tanquem la porta i deixem les claus a dins, o ens oblidem de signar el xec, o perdem l'autobús, etc. La teva ment estarà distreta ja que caminarà en un altre lloc.

Lleó
La configuració planetària d'avui diu que botarás la rutina de la teva vida diària, però possiblement 'només perquè el teu acte no arrencada! La teva primera reacció serà maleir a qui creguis que té la culpa. Però això no ajudarà - tot el contrari. Per tant fa un pas enrere i posa tot en perspectiva. És molt problema si, per una vegada a la vida.

Verge
La configuració astral d'avui possiblement creu alguns desequilibris en el teu interacció amb les persones. Si no tens compte, podria haver malentesos o discussions amb familiars. Avui tracta de tenir més paciència i comprensió amb les preocupacions dels altres. Si avui obres el teu cor i et permets una major empatia, fins podries ajudar a algú.

Balança
En general tractes d'obrir-te i confiar en les persones, i no ets bo per mantenir lluny i estar a la defensiva. Avui podries descobrir que necessites ser més reservat / a perquè els que t'envolten podrien estar més agressius o molestos que de costum. L'alineació planetària està creant alguns canvis forts en l'estat d'ànim de les persones i en els seus desitjos de culpar altres pels seus problemes.


Escorpí
Hi ha una part de tu a la qual li agrada estudiar a les persones, observant com llueixen i interactuen. Avui l'energia astral en joc crea un dia interessant per observar a les persones. Si per exemple et sentis en un passeig de compres observaràs escenes estranyes que transcorren davant els teus ulls. Si t'agrada escriure, anotar algunes idees podria servir d'inspiració per armar un personatge o conte curt.

Sagitari
Avui podria ser un dia estrany en la teva comunicació amb els altres. Podria haver converses estranyes durant les quals es revela informació interessant. L'alineació planetària està posant l'accent en converses i interaccions fora del comú. Aquests moments podrien resultar bastant entretinguts. Presta atenció al que es digui. Podries escoltar un sucós xafarderia o descobrir un secret que s'ha mantingut ocult.

Capricorn
T'agrada comunicar-te de manera directa, posant totes les cartes sobre la taula. Desconfies dels que dubten o es guarden informació. Avui, però, podries trobar-te amb gent la forma de comunicar-te disgusti. La influència astral podria crear potencialment alguns trastorns menors mentre tractes amb ells. Tracta de no prendre les arrencades de personalitat aliens de manera personal. No permetis que els que semblen ser els seus errors et afectin!.

Aquari
Atès l'aspecte en joc en aquest moment, l'energia del dia podria ser alguna cosa intensa i movedissa. Això vol dir que desitjaràs ser molt amable en el teu interacció amb les altres persones. Els clients podrien perdre la paciència amb els venedors i causar problemes. La cambrera podria estar de pèssim humor. No prenguis aquest comportament agressiu de manera personal. Es deu a certa energia planetària pesada.

Peixos
Avui podràs envoltar-te de gent, però podries sorprendre't amb algunes coses que et succeeixin. Si vas a un espectacle públic com un cinema, un recital o un ball, algunes persones al teu voltant podrien comportar-se de manera estranya. Amb l'aspecte en joc en aquest moment, les energies de la gent estan una mica alterades. Allunya't de qui et inspiri desconfiança perquè les activitats delictives podrien augmentar.
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts