x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Actualitzada 07/01/2021 a les 07:04
Àries
Aquest podria ser un d'aquells dies en què el millor és relaxar-se i no sortir del llit. Amb l'alineació astral, la teva energia podria estar baixa i els teus pensaments, desorientats. És un bon dia per meditar, somiar despert / a i pensar en la teva vida. Avui no tractis de ser massa actiu / a i fer mil coses, perquè no funcionarà. Avui trátate amb gentilesa perquè podries necessitar recarregar les piles.

Taure
T'agrada mantenir-te ocupat / a amb centenars de coses, però avui pensar en fer alguna cosa pot posar-te de molt mal humor. Se't encoratja que et prenguis el dia lliure. Desconnecta els telèfons, acomoda't i llegeix un llibre o veu pel·lícules. Dorm tot el que vulguis i gaudeix de sentir relaxació i comoditat. Treballes tan dur que de tant en tant necessites compensar-us permeten el préssec.

Bessons
Tendeixes a ser un individu de costum amb una certa rutina a la setmana. Avui, però, amb la configuració celestial, no sentiràs desitjos de seguir cap programa previ. Podries passar el dia dormint i meditant si ho desitja. O potser et entusiasmes amb lectures per a les quals no has tingut gaire temps últimament.
 
Cranc
Amb l'actual influència planetària, podries desitjar alliberar una mica d'energia acumulada. Podries trobar útil anar a al gimnàs. O podries desitjar prendre una llarga caminada o una passejada amb bicicleta. Voldràs cremar una mica d'energia negativa. Canalitza aquestes emocions intenses en una direcció positiva.
Lleó
Amb la configuració planetària actual podries necessitar posar en pràctica l'art de la paciència. Encara que tinguis molta energia i determinació, podries no aconseguir tots els teus objectius de manera immediata. Potser hagis de treballar, investigar o pensar alguna cosa més abans de poder concretar els teus somnis. Però aprofita l'energia positiva del dia per dur a terme aquestes tasques que et conduiran a l'objectiu.

Verge
Avui podries ser molt estricte / a amb tu mateix / a causa de ganduleria o mandra, però de fet necessites temps per descansar. Amb l'alineació astral, podries desitjar quedar-te dormint i passar la resta del dia a casa. Necessites parar una mica i deixar que el món exterior es tingui cura sol. Últimament has caminat en energia alta i avui és el moment perfecte per baixar-li una mica.
 
Balança
Tens una forta ètica de treball i de vegades t'exigeixes massa. Amb l'energia en joc, avui podries criticar-per sentir fluixesa i cansament. No importa quant intentis motivar-te per ocupar-te de diferents tasques, descobriràs que només desitges relaxar-te i tranquil·litzar-. És el dia perfecte per recarregar les piles després d'una setmana agitada. Avui necessites donar-te gustos i divertir-te.
Escorpí
Amb la configuració celestial, avui podries sentir una mica de ganduleria. És bo tenir un dia per quedar-se i caminar per la casa en pijama. Podries necessitar tenir una perspectiva de les últimes setmanes, ja que potser el teu pensament estigui inundat. Si tractes de fer massa coses, el més probable és que les abandonis a la meitat. Avui emporta-te amb calma i descansa.

Sagitari
Amb l'actual aspecte en joc, avui podries sentir que camines pels núvols. L'energia del dia serà estranya i estarà carregada de somnis, i no tindràs ganes de fer res. Això està bé, ja que no és un dia a desplegar grans activitats. Qualsevol cosa que et obliguis a fer avui probablement hagis de tornar a fer-la més endavant. Pren-t'ho amb calma, veu pel·lícules, llegeix o medita.

Capricorn
Últimament has suportat moltes pressions. Avui, amb la influència planetària, podries sentir que se't van ajuntar totes. Podries descobrir que la teva energia està realment baixa i que et costa concentrar-te. Necessites un descans, i avui necessites recargarte i cuidar-te. Tingui diversió, ocupa't de coses senzilles com veure vídeos, prendre migdiades e demà et sentiràs millor.
Aquari
Recordes que quan eres jove, els mesos d'estiu eren molt més divertits? Tenies dies sencers per fer el que volies. Bé, amb l'aspecte d'avui, podries tornar a viure aquells dies d'infantesa desitjant disposar de temps lliure com quan eres més jove. No et desil·lusions. Avui és un dia perfecte perquè et relaxis i tornis a carregar les piles. Allibera els teus horaris d'obligacions innecessàries i senzillament diverteix-te. T'ho mereixes!
 
Peixos
Avui a l'aixecar-te podries tenir molts plans en ment per després deixar-los abandonats abans que s'acabi el dia. És un dia per descansar i reflexionar, no per treballar. Desitjaràs prendre un temps per aclarir idees i descansar ja que has estat molt ocupat / a últimament. Seria meravellós trobar alguna pel·lícula vella per cable o acabar aquest bon llibre que fa temps descansa a la lleixa.
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts