Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Penses que t'has estat preparant per a un important esdeveniment, però avui se't presentaran alguns detalls extres. Amb la configuració celestial, apareixeran preocupacions inesperades. Un familiar o amic anunciarà plans sobtats per visitar-te, creant un tràfec de preparacions de la teva part.

Taure Avui pot ser que et demanin que compleixis un paper inusual. Potser els teus familiars et demanin ajuda en alguna cosa inesperat amb el futur proper. O teus companys de feina et demanin que organitzis una reunió a l'oficina. Mira-ho com una oportunitat de divertir-te, i molt aviat tindràs entusiasme a respecte. El teu imaginació t'ajudarà a crear un gran moment per a tothom.

Bessons Ets una criatura d'hàbits, fas les coses segons un cronograma, tens els mateixos plans cada any. Però amb l'energia celestial en joc avui, et trobaràs amb alguns canvis. Potser els teus éssers estimats no puguin visitar-te en l'horari habitual, potser a causa de problemes de salut o financers. Suporta els canvis perquè un tall a la rutina podria ser menys desagradable del que imagines.

Cranc Avui no importa quanta neteja, rentat o altres tasques tinguis pensat fer a la casa: no tens motivació per fer res d'això. No siguis tan estricte / a amb tu mateix / a. Les tasques poden esperar fins a un altre dia. Necessites parar una mica per relaxar-te sense lligar-te a horaris. L'energia astral d'avui posa l'accent en el descans i la reflexió. Gaudeix de el temps lliure.

Lleó Amb l'aspecte en joc, avui podries estar una mica hipersensible a l'estat d'ànim dels que t'envolten. La teva parella no té la intenció de lastimarte o molestar-te, de manera que no malinterpretes el to de la seva veu. Tracta d'expressar les teves preocupacions si sents molèstia per evitar discutir tot el dia.

Verge Tu i la teva parella hauran de fer-la d'amfitrions per a visitants inesperats en un futur immediat. Amb la influència planetària d'avui, descobriràs que és la teva feina convidar certs familiars o amics a casa teva per a una reunió anual. Tot i que això no formi part de la teva rutina usual, resultarà divertit tenir visitants. De manera que no et preocupis o incurras en esforços extres per preparar tot.

Balança Sempre tractes que tot surti a la perfecció quan organitzes una reunió social, i coordines acuradament les reunions familiars. Avui, però, pot ser que et topis amb alguns problemes inesperats que complicaran les coses. Hauràs canviar el teu programa d'esdeveniments o reacomodar la llista de convidats.

Escorpí Generalment tens una rutina en el maneig de la teva vida familiar, passant igual quantitat de temps amb cada un dels teus éssers estimats, fent-te espai per a tothom. Però avui la influència planetària podria estar creant un inconvenient en els teus plans. Potser hagis de canviar el teu cronograma, o prendre responsabilitats extres amb certs familiars.

Sagitari Podries trobar-te envoltat de nens, amb l'alineació celestial actual emfatitzant els grups. Potser et visitin els teus nebots i nebodes mentre els seus pares fan diligències. O potser els teus propis fills convidin amics a casa teva. T'espera un dia agitat, així que tracta que tots t'ajuden en les tasques, incloent els més petits.

Capricorn Certs esdeveniments recents et donen una mica de nostàlgia i et trobaràs recordant moments feliços de la teva infància. A vegades et és difícil concentrar-te en el present. Amb la configuració celestial actual, pensaràs en les persones que t'importen i tindràs tracte de decidir com haurien encaixar en la teva vida.

Aquari Estàs desitjant gaudir d'una estona tranquil, potser amb la teva parella. Bé, avui, amb els planetes alineats com estan, els teus plans canviaran amb rapidesa. Potser alguna cosa sorgeixi d'últim moment i encara que et doni molta fluixedat complir amb les obligacions socials o familiars, pel que fa vagis, et donaràs compte que te l'estàs passant de meravella.

Peixos La configuració planetària actual podria presentar inconvenients en els teus plans vinents. T'assabentaràs que un ésser estimat no podrà visitar-te com ho havien planejat. O potser tinguis problemes a la confirmació d'un vol o reserva d'hotel. Tracta de ser pacient amb els canvis que apareguin avui i troba una altra manera de concretar els teus plans.

tracking