Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui potser tinguis ganes de comprar alguna cosa. Potser consideris alguns programes de computació nous. O potser vulguis llegir un llibre que recentment s'hagi publicat. L'orientació d'aquest dia significa que trobaràs molts llocs a on gastar diners. Hauràs disciplinarte per assegurar-te de no extralimitarte. No voldràs malbaratar diners que no pots donar-te el luxe de perdre.

Taure Avui decidiràs fer alguns canvis a casa teva. Tindràs un humor ambiciós i faràs plans per remodelar. O simplement pensaràs en canviar els mobles de lloc. Si vius amb algú, els canvis hauran de ser de comú acord. Per tant parla amb el teu tal sobre les teves idees i arribin a una entesa. L'alineació planetària et inspirarà a crear més harmonia a casa teva.

Bessons Avui decidiràs que alguna cosa necessita millorar-se a casa teva. Tindràs humor per netejar. No descansaràs fins que cada centímetre de la casa estigui net i esterilitzat. O pot ser que només passis una mica l'aspiradora. Sempre et sents millor quan el teu entorn està harmoniós. Avui la influència celestial et incentivarà a prendre el control de les coses que necessiten arranjament.

Cranc L'alineació d'avui indica que sentiràs atracció a passar temps a l'aire lliure. Tot i que el temps estigui fred, desitjaràs respirar una mica d'aire pur. Pren una bonica caminada i Desconnecta't de les pressions laborals. O pots anar en bicicleta per un parc agradable. Et sentiràs bé si pots connectar-te amb la Mare Natura i absorbir energia positiva.

Lleó T'has convertit en una persona malcriada al llarg dels anys, ja que la teva família o dona es fan càrrec de les reunions socials perquè tu no hagis de preocupar-te. Bé, amb l'alineació planetària, això està per canviar. Mira el gran esforç que els teus éssers estimats realitzen per preparar un gran esdeveniment. Has cooperar, ja que has estat gaudint el fruit dels seus esforços en el passat.

Verge Avui et caldrà treballar en un compromís amb altres membres de la teva llar. Si tens una família gran, tindràs algunes diferències d'opinió. No votaran per la teva opinió i decidiran el contrari als teus desitjos! Però intenta adoptar una actitud relaxada. Amb la configuració celestial d'aquest dia, no hauries de deixar-te preocupar per petiteses.

Balança Avui la configuració celestial vol dir que podràs sentir una mica de cansament si passes el dia a casa. Et sentiràs millor si surts a viatjar una mica. Pots optar per un viatge de cap de setmana amb la teva parella per apreciar nous paisatges. Vés a algun lloc que et mostri coses noves. Gaudiràs de l'estimulació que et produirà.

Escorpí Avui sentiràs inspiració per començar amb una nova causa. Tens un esperit fort i idealista. Detestes escoltar sobre persones que pateixen. Avui decidiràs formar part d'un moviment polític important. Potser intentaràs canviar alguna cosa que afecta la teva comunitat. Amb la configuració celestial, tindrà impuls a ajudar en temes familiars o educatius. Desitjaràs millorar la vida per als nens i els pares.

Sagitari Podria ser un moment perfecte per portar nova energia a la teva vida. Desitjaràs exposar-te a persones o entorns que et inspirin. Voldràs abraçar una visió millor de la realitat. Avui concentra't en l'energia positiva. Amb la influència astral actual, gaudiràs llegint literatura inspiradora o assistint a un servei religiós. Obre el teu cor i pren-te el temps per nodrir!

Capricorn Avui et divertiràs si reps convidats a casa teva. Estaràs d'humor per omplir la teva llar amb energia i persones positives. Tu i la teva parella desitjaran convidar algunes parelles per a una bonica vetllada. O pot ser que gaudeixis portant als teus nebots a casa teva a passar la nit. Avui permet-te jugar el paper d'amfitrió.

Aquari Vés amb compte amb no deixar que la passió es converteixi en el centre d'una nova relació amorosa. Per descomptat hauries gaudir de la intimitat amb el teu amant però facin alguna cosa diferent avui. Fins i tot l'amor més profund s'estancarà si no es permeten influències externes per estimular-lo.

Peixos El dia d'avui portarà moltes oportunitats per socialitzar amb l'alineació astral actual. Tindràs moltes tasques que acabar, intentant enfrontar projectes personals. Però intenta fer-te temps per el social. Et farà molt bé relaxar-te i parlar una mica amb amistats. O et sentiràs millor si contactes als teus pares i altres familiars que formen part de la teva tribu.

tracking