x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Actualitzada 27/12/2020 a les 07:28
Àries
Avui sent la llibertat de prendre alguns riscos quan es tracta d'expressar les teves emocions. El teu necessitat d'una auto-expressió més creativa en la teva vida t'està fent manifestar de maneres inesperats. Enfoca aquest impuls cap a alguna cosa més positiu. L'energia celestial d'avui et recorda que equilibris aquesta força emocional amb converses racionals amb amics a qui confies i que poden donar-te bons consells.

Taure
Avui en primer lloc estaran l'amor i el romanç, i et trobaràs buscant la companyia dels altres en gairebé tot el que facis. Les societats tindran una naturalesa molt més espiritual gràcies a l'energia astral del dia. Existeix en l'aire un incentiu per a la comunicació dels teus pensaments i sentiments, però també tindràs receptivitat als pensaments i sentiments aliens.

Bessons
L'única cosa que s'ha d'interposar en el camí d'aconseguir la veritable harmonia dins de les teves relacions romàntiques és simplement la comunicació. Reconeix la importància de el coneixement de les necessitats i desitjos de la teva parella (si és que tens) en la teva existència diària. No sentis com si necessitessis realitzar alguna cosa grandiós o fantàstic, només roman allà i està mentalment present sobre una base consistent.
 
Cranc
Possiblement avui no temes començar una discussió sobre temes sensibles. Comença una conversa que s'estengui més enllà de la retòrica normal de cada dia. La vida casolana i familiar influenciarà les teves opinions, ja sigui que te n'adonis o no. L'aspecte d'aquest dia et incentivarà a expressar-te des del cor lliurement mentre estiguis en companyia de la teva parella o els teus éssers estimats.
 
Lleó
Et sentiràs com si Cupido hagués tirat una fletxa cap el cor, i et demanarà que comparteixis aquesta emoció vigorosa amb les persones que t'envolten. No reprimeixis els teus sentiments, ja que descobriràs que com més et comuniquis amb els altres, més podràs comprendre les dinàmiques de l'energia que t'envolta. L'energia celestial d'avui et suggerirà una nit de romanç.

Verge
A casa pot estar gestant un front de lluita, encara que potser no t'hagis adonat. Pots haver estat tan concentrat / a en la teva carrera o objectius que has descuidat algunes tasques de la casa. Avui ocupa't de el lloc on vius, i assegura't que la vaixella estigui neta i benestant al seu lloc. L'energia astral et demana que no li posis tanta emoció a la situació, i que simplement facis el que cal.
 
Balança
El teu cor pot començar a bategar amb més força quan et creues amb algú proper. Lamentablement, el teu forta resposta emocional davant la seva presència no et permet pensar racionalment sobre la situació. Irònicament, les teves accions poden ser completament oposades al que de veritat desitja. L'aspecte en joc és un reflex de la difícil situació en què.
 
Escorpí
L'energia astral d'avui et demana que t'esforcis per aprendre alguna cosa nova. Potser sempre hagis desitjat aprendre alguna manualitat o ofici. Tracta de trobar algú que pugui ensenyar-te. Mai és tard per afegir un nou conjunt d'eines. Obre la ment i escull un llibre que et ensenyi com reparar el teu automòbil. Aprèn a fer més coses pel teu compte per no haver de dependre dels altres.

Sagitari
Recordes qui eres fa dos anys enrere? No? Et sembla la vida que tenies abans incomprensible? Com vas poder viure aquesta vida i per tant de temps? diràs. Bé, és simple. És perquè tenies por de viure la vida que estàs vivint ara. Increïble, no ho creus? En el futur, tot just sentis por, avança que segurament serà la direcció correcta.
 
Capricorn
En aquest moment el teu subconscient tendeix a estar molt actiu, i descobriràs que està causant certes distraccions en la teva vida diària. La teva veu interior pot estar demanant que vagis en una direcció encara que el teu cor estigui dient alguna cosa completament diferent. L'aspecte en joc d'avui et demana que segueixis les coses fins al final en comptes de abandonar-les per por.

Aquari
L'agressió d'algú proper potser et faci sentir una mica de depressió en aquest moment. A el principi potser no notes per què aquest canvi en la teva personalitat general té un efecte tan profund en tu. Examina la teva relació amb els altres i pren nota dels punts de tensió que és probable estiguin influint sobre altres aspectes de la teva vida. L'energia celestial d'avui suggereix que això és el que està succeint.

Peixos
Avui és probable que s'agiti l'ambient amb els teus veïns. Sembla que s'estan ajuntant coses que poden acabar en una discussió. A el principi tot anava sobre rails i es portaven fantàstic però ara hi ha enutjos que posen a tots molt molestos. Aquesta marxa de la integració causa confusió i enuig. Vés amb compte amb les baralles que puguin produir producte de l'energia celestial en joc d'avui.
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts