Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La configuració planetària en joc implica que avui progressaràs a través d'alguna inversió - temps, talents, recursos. Has estat treballant molt dur, i ara tens els fruits. Has après molt, i ara el teu coneixement probablement es converteixi en inspiració. Aquest és un gran dia per començar nous projectes, completar vells, o per mobilitzar projectes que semblaven estancats.

Taure La teva salut estarà de meravella i fins pot ser que decideixis començar amb un nou règim de nutrició per estar en òptim estat. A la feina et va molt bé, i probablement estiguis desitjant un ascens al camp en el qual t'involucres. No obstant això, no caiguis en el parany de dormir en els llorers. L'energia astral en joc implica èxit, però sense feina que li doni suport, els seus efectes poden ser fugaços.

Bessons Avui figures d'autoritat buscaran les teves idees, particularment perquè la teva ment es troba especialment aguda i ràpida en aquest moment. La configuració celestial et permet específicament donar i rebre informació amb rapidesa, eficiència i amb beneficis per a tots els que t'envolten. La paperassa de treball es fa amb rapidesa, sense dificultats i la comunicació amb els que t'envolten és clara i precisa.

Cranc Activitats grupals, potser connectades amb transformacions polítiques o socials, podrien ocupar molt del teu temps avui. Les teves idees són benvingudes, ja que hi ha un costat pràctic aparent per a tu ara que no sempre és notable. L'alineació celestial et permet comunicar-te bé amb els altres i tenir idees eficients. Fins podries fer-te nous amics.

Lleó Avui la teva ment està clara, ràpida i concentrada, i la comunicació amb els altres es donarà més que sobre rodes. Podries treure a la llum un talent amagat per escriure o parlar i trobar la forma de convertir-lo en un avantatge comercial. La configuració astral també implica que la paperassa que fa a diners serà manejat amb rapidesa i eficiència, deixant-te la tarda lliure per divertir-te.

Verge La teva carrera i vida professional seran al centre avui gràcies a l'energia astral del dia. Hauràs considerar quin paper juguen els recursos i creences de les altres persones. Hi ha una transformació considerable en aquest terreny de la teva vida i hauràs mantenir-te definitivament conscient en com aquest canvi gradual tindrà efecte en tots els aspectes de la teva naturalesa.

Balança Molts dels teus temes relacionats amb la salut estaran en el centre d'atenció gràcies a l'orientació d'aquest dia. Descobriràs que l'activitat en la teva llar i en la vida familiar tindran un enorme efecte en la teva salut mental i espiritual Assegura't prendre un recés i de demostrar-li als altres com et sents si és aquest realment el teu cas.

Escorpí Avui compra't una guardiola i comença a guardar diners. Si poses un dòlar cada dia, hauràs estalviat prou cap a final de mes per comprar-te alguna cosa especial. Lustra les teves sabates, encera teu cotxe, impermeabilitza el teu pis. En resum, té cura teves pertinences. El manteniment apropiat del teu entorn físic et donarà una major sensació de seguretat i propietat.

Sagitari Aquesta nit t'emportaràs a casa molts papers de la feina que necessiten atenció immediata. També és possible que les persones que coneguis del teu treball vinguin a casa teva, potser per treballar, potser per sociabilitzar una mica. De qualsevol manera, ¡hi haurà converses interessants! L'alineació planetària implica l'intercanvi de moltes idees estimulants dins de la teva pròpia casa.

Capricorn La configuració planetària en joc farà que la teva ment funcioni a mil per hora - potser tractant de portar massa idees a la ment de cop. Podries qüestionar sobre possibles oportunitats comercials, o si un nou curs d'estudi és el correcte per a tu. Pren nota de les teves idees per no olvidártelas. Apareixeran nous amics a través del teu treball.

Aquari Algunes comunicacions serioses amb un soci - ja sigui comercial o sentimental - podrien conduir a una nova claredat i idees fresques sobre com enfocar les dificultats que se't creuin en el camí. Aquest és un gran dia per discutir noves societats comercials, o fer marxar la paperassa de treball. També hi haurà moltes cartes i trucades telefòniques.

Peixos El teu imaginació es troba molt elevada, com la teva percepció extra sensorial i la teva intuïció. Si tens inclinacions artístiques, podries sentir inspiració avui per començar nous projectes. Els resultats podrien sorprendre't i impressionar a tots els que els vegin. La configuració planetària implica una banda pràctic en la teva inspiració que poden ajudar-te a aconseguir l'èxit.

tracking