Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Et donaràs compte que hi ha major refinació amb les teves amistats i relacions íntimes. La clau per a tu ara és adonar-te de la teva energia i assegurar-te que ningú s'aprofiti de tu. Organitza la forma en què fas les coses i assegura't que els teus socis compleixin amb la seva part. L'energia astral d'avui et demana que cuidis teu costat emocional.

Taure Avui estaràs una mica insistent, però hauràs de tenir una actitud menys agressiva. L'energia del dia pot fer-te sentir una mica d'inquietud, a punt d'arribar als nervis. No descarreguis aquesta ansietat en la persona equivocada. En canvi, crema aquesta energia amb un bon entrenament al gimnàs. L'alineació astral d'avui et produirà un estat extra de nerviosisme.

Bessons Domina les teves despeses avui, ja que et trobaràs en un estat mental més saludable si enfoques els teus finances de manera més conservadora. La seguretat vindrà quan deixis de gastar en frivolitats. Pressuposta teus recursos - tant financers com emocionals. L'energia astral en joc d'aquest dia et demana que trepitgis el fre.

Cranc En aquest moment la configuració planetària indica que hauràs de pagar deutes velles. Si has diners a la teva targeta de crèdit, hauràs pagar-ho ara. O potser es tracti de deutes escolars o de l'acte. Et sentiràs millor si pots tenir més estabilitat econòmica, minimitzant els deutes i incrementant les teves inversions.

Lleó Potser sentis limitacions en la teva carrera gràcies a la configuració planetària actual. Podria ser que algú t'estigui retenint. Les teves emocions s'estan transformant en aquest moment i la teva actitud agressiva t'ajuda a superar el sentiment de restricció que sents en la teva carrera. Aquest és el moment d'invertir més de la teva energia en la manera en què vols veure't al món.

Verge Avui et convidaran a una sortida social amb amics o potser vinguin alguns amics d'una altra ciutat i voldran reunir-se per sopar o per prendre alguna cosa. O potser et convidin a tu i la teva parella a una festa. Amb l'energia celestial en joc, les teves converses socials seran sobre temes seriosos. Tindràs xerrades apassionades sobre política, religió o economia.

Balança Hauràs d'anar amb compte de amb qui comparteixes les coses avui. Hi ha un poc de restricció en aquest moment en el teu cercle d'amics. Sentiràs que encara que coneixes a moltes persones, hi ha molt poques a les que veritablement pots considerar amics. No et exigeixis massa. L'energia astral en joc avui et demana que tinguis intimitat amb menys persones.

Escorpí Aquest és un bon dia per a la creativitat i utilitzar la teva imaginació. La configuració et encoratja a enfocar els problemes de manera inusual. Si en general els abordes de manera lògica, amb el teu cervell esquerre, avui sentiràs desitjos de fer el contrari. Surt a caminar per un lloc bell, i realitza una mica de reflexió creativa. O parla les coses amb algun amic i intercanviïn idees.

Sagitari Tracta de no tenir expectatives per avui. Si no t'il·lusiones, mai sentiràs decepció. Et resultarà més fàcil seguir el flux i les corbes de el camí no et desconcertaran. L'energia celestial en joc posa més èmfasi en temes intensos que tenen a veure amb la vida, la mort i la regeneració.

Capricorn L'alineació planetària d'avui crearà la necessitat de major autodisciplina en la teva vida. Potser hagis de gestionar un projecte i necessites motivació. Ínflate amb pensaments positius i una actitud agressiva. Hauries de mentalitzar i preparar-te per entrar en acció. Amb l'actitud correcta, podràs aconseguir gairebé qualsevol cosa!

Aquari Sé més realista sobre la manera en què condueixes la teva llar. Potser necessitis diagramar una estructura que funcioni per a les necessitats i resistències de tots els involucrats. Els valors i les finances podrien entrar en joc i trobaràs molta sensibilitat en ells. Aprofita les emocions poderoses causades per la configuració celestial d'avui. Si tots tenen un interès en el resultat, llavors han de cooperar amb el treball.

Peixos Amb l'alineació planetària actual, podries vaig sentir inspiració per ajudar a algú. Podries adoptar un esgarriat. Podria tractar-se d'una persona que ha tingut mala sort, però també podria ser un animal que necessita una llar. Voldràs fer l'esforç i ajudar-lo. El teu cor es sentirà gratificat a el fer una bona obra. I la persona o animal que rebi la teva ajuda s'apreciarà teus esforços!

tracking