Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Assegura't que les coses vinguin de cor en el dia d'avui. Només vaig donar les coses que realment sents. Les persones estaran molt sensibles a les teves paraules i llenguatge corporal avui, així que es conscient de les teves accions. No podràs amagar res dels altres, de manera que ni ho intentis. Assegura't que totes les teves accions siguin genuïnes.

Taure El dia d'avui se't passarà volant així que assegura't de prestar-li atenció a el rellotge! L'energia celestial en joc et pot posar alguna cosa distret. Si tens moltes tasques o treball per fer, serà desafiant poder acabar-ho tot. Hi haurà un sentiment de velocitat i acceleració al llarg del dia. Tracta de no esgotar-tractant de fer massa.

Bessons L'amor i les societats seran els punts claus per a tu avui, tot i que trobaràs que hi ha un conflicte entre aquesta part de la teva vida i la forma en que maneges els teus objectius laborals. Potser algú requereixi més atenció de la que sents que pots brindar en aquest moment. L'aspecte en joc avui et demana que rebis tant com des.

Cranc L'energia astral en joc avui indica que decidiràs gestionar una societat de diferent manera. Si has estat tenint desafiaments en una relació romàntica, voldràs discutir aquests temes amb la teva parella avui. O si estàs col·laborant comercialment amb algú, seria bo parlar amb el teu soci i aclarir l'atmosfera. Hauràs assegurar-te que tots dos comparteixin els mateixos objectius.

Lleó La comunicació diària amb els altres avui es posarà una mica emocional. No et sorprenguis si les converses són més profundes del que esperaves. El que podria començar sent una conversa intel·lectual pot acabar sent una batalla emocional entre el cap i el cor. L'energia en joc avui està sacsejant una mica l'atmosfera.

Verge En aquest moment sentiràs ganes de envoltar de bellesa. Això és a causa de l'alineació astral del dia. Podries desitjar anar a un museu d'art i absorbir una mica d'energia creativa. O podries gaudir a l'anar a un concert musical a escoltar tocar al teu artista favorit. El teu esperit es sentirà refrescat i renovat si et permets una visita a un lloc especial.

Balança Potser sentis que tens bones intencions, però que d'alguna manera sembles haver-te equivocat de camí. Més que segur, estàs seguint estructures apreses dels teus pares, i aquestes estructures t'estan ficant en problemes. Assegura't adaptar-te escoltant la teva veu interior. Últimament saps perfectament com comportar-te.

Escorpí L'alineació planetària d'avui podria enlairar el desig d'estar amb la teva ànima bessona. Avui podria existir algú molt especial en la teva vida, però potser no tinguis seguretat que tal persona no sigui l'adequada. O potser encara estiguis buscant parella. Examina el que realment vols en una parella avui. Veu si pots aconseguir-ho en la teva situació actual, ¡i després treballa sobre això!

Sagitari L'amor estarà present en la teva ment avui i la gent podrà descobrir això immediatament. Més que segur, els teus ulls hipnòtics atrauran a algú cap a tu. Quan veus una cosa que vols, saps com obtenir-lo. Hi ha una tempesta poderosa dins teu empenyent-te a actuar seguint les teves emocions, de les quals avui, experimentaràs moltes.

Capricorn Avui sentiràs desitjos de fer alguna cosa creativa o artístic. L'energia astral en joc t'està encoratjant a cercar dins del teu cor. Potser se't ocorri una idea per a un poema o la lletra d'una cançó. O potser hagis idees que vulguis expressar en una història. Fins potser vulguis fer un petit esbós o pintura. Permet-tenir imaginació i confia en les teves habilitats creatives.

Aquari Avui sortiràs de la teva closca una mica més que de costum. Els petits actes de bellesa i bondat són especialment importants per a tu. Més que segur, trobaràs la pau i comoditat que busques quan et sents i tinguis una xerrada calma i tranquil amb algú amb qui realment puguis obrir-te. Els temes sensibles seran el focus central gràcies a l'energia astral en joc.

Peixos Presta atenció al que et revelen els teus somnis. L'alineació planetària avui podria produir poderoses "pel·lícules" nocturnes. De vegades el teu subconscient pot ser activat pels planetes. Avui teus somnis tindran un significat especial. Tracta de prendre nota d'ells en un diari o agenda. O Grabalos en cinta així pots escoltar-los més tard. Trobaràs missatges interessants.

tracking