Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries No importaria el gaudeixes la frivolitat i el romanç, avui trobaràs que això entorpeix les coses. Pot ser que sents possessiva cap a un ésser estimat, o potser et sents sufocat / a. Més que probable, et trobes en una situació en què una persona necessita més llibertat. La tensió podria créixer avui gràcies a la poderosa configuració planetària.

Taure Amb l'alineació planetària d'avui intenta adonar-te el llenguatge que fas servir amb la gent. L'energia del dia podria impulsar-a criticar a l'hora d'expressar-te. Sense adonar-te'n, podries ferir els sentiments d'algú. Assegura't que quan et expresses utilitzes paraules agradables. I si fas una broma atrevida, ¡assegura't que ningú se senti insultat!.

Bessons Avui tindràs el cor a flor de pell, i quin erràtic cor és aquest! També, saltaràs d'una cosa a l'altra i treballaràs per a resoldre problemes en cadascuna d'elles. El perill és que et quedis atrapada en l'aspecte mental de les coses. Assegura't considerar també el teu cor. L'aspecte en joc avui et recorda la importància de les teves emocions.

Cranc Amb l'aspecte en joc avui, la teva energia estarà escampada per tot arreu. Començaràs diversos projectes a el mateix temps, resultándote difícil concloure'ls a tots. O compraràs diverses coses i les deixaràs apilades a casa teva. Hi haurà molt desordre físic o mental en la teva vida avui. Tracta de mantenir concentració en una cosa alhora per no perdre el control!.

Lleó Avui rebràs informació nova com a resultat de la teva actual estat mental pel que fa a l'espiritualitat. Aquesta informació pot no ser exactament ostensible o escrita per a la teva comoditat; molt probablement arribi a través de canals subtils. Para atenció al teu intuïció avui, ja que es troba agitada intentant enviar un important missatge al teu inconscient.

Verge Avui l'alineació planetària et posarà d'un humor generós i relaxat. Estaràs inspirat per ajudar els altres. Potser entrenis als teus nens en algun esport. O que aconsellis a un amic en temes relacionats amb les finances. Sentiràs la necessitat de compartir la teva experiència i els teus punts de vista intel·ligents amb algú més.

Balança Hi ha un sentiment càlid i confortant en aquest dia que farà que les coses flueixin molt més fàcilment que el normal. Les relacions amb els homes milloren en general i descobriràs que els seus esforços en un projecte ajudaran a que comenci a funcionar. L'energia celestial d'avui augmenta la cooperació i el respecte entre els sexes.

Escorpí Avui l'alineació planetària et posarà d'humor per socialitzar. De vegades pots ser com un ermità i passes massa temps tot sol. Però avui et donaràs compte que hi ha tot un món de persones amigables. Serà el moment d'unir-te a alguna activitat nova o a un grup comunitari. Gaudiràs estant en llocs on es reuneixen persones que pensen semblant a tu.

Sagitari La teva natura creativa està especialment forta avui, i els temes referent a valors entraran en joc. Identifica aquestes coses de la teva vida que et fan realment feliç i que no et costen res. Presta atenció extra a la bellesa que t'envolta. Les emocions fortes jugaran un paper important en els esdeveniments d'avui gràcies a l'alineació celestial sensitiva present.

Capricorn Amb l'aspecte en joc avui, podries estar d'humor per canviar una mica la teva vida social. Potser estiguis cansat / a d'estar amb els mateixos amics totes les tardes o caps de setmana. Potser busquis una companyia més animada o interessant. És un bon dia per sociabilitzar en un bon entorn. Vés a una llibreria, cafè o bar que tingui una clientela interessant.

Aquari Les relacions amb els altres et resultaran difícils avui. S'encendran emocions i descobriràs que les opinions fortes estan en conflicte amb les emocions fortes. Els temes que tinguin a veure amb valors i recursos compartits seran els focus principals del dia. L'alineació planetària poderosa està causant una mica de problemes pel que fa a la forma en què reps l'amor i afecte dels altres.

Peixos Avui gaudiràs la lectura i altres formes d'estimulació mental. La teva ment estarà molt agilitada donat l'aspecte en joc d'avui. Podria haver alguns llibres que has estat volent revisar. Avui és el dia perfecte per submergir-te en la lectura. O potser gaudeixis llogant pel·lícules de la teva director favorit. Et divertiràs veient la vida a través d'l'objectiu de la càmera d'una altra persona. .

tracking