TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui et trobaràs reflexionant profundament causa de l'energia astral en funcionament. Gran part de el temps podràs millorar dramàticament l'eficiència del que sigui que estiguis realitzant simplement asseient-i pensant abans de si més no aixecar un dit. Moltes de les respostes que busques la trobaràs dins en oposició a l'extern.

Taure Avui comprendràs un nou sistema de pensaments causa de l'enfocament de el dia. Sentiràs atracció a una filosofia espiritual o un model d'auto ajuda. Voldràs observar la teva vida d'una manera diferent, alliberant la programació antiga i negativa. És temps de començar enfocant les teves energies en la creativitat i expansió. Deixa sortir les pors i tensions i adona't que pots millorar la teva vida!.

Bessons Avui les situacions romàntiques es manifestaran i et demanaran que ahondes en el profund del teu ésser més del que acostumes a fer-ho. L'energia astral d'avui et demanarà que et obris els altres. Les societats són l'enfocament d'aquest dia i has d'assegurar que faràs les coses amb l'ajuda dels altres en comptes de encarregar-te de tot tot sol.

Cranc Avui l'orientació del dia et posarà amb ànims de festes. Potser et preparis per assistir a una gran reunió social. Gaudiràs a l'reunir-te amb els amics per a una esplèndida celebració. Si és l'aniversari d'algú, el baptisme, o aniversari, gaudiràs compartir aquesta ocasió especial amb aquesta persona. Porta un bonic regal per cridar l'atenció de tots.

Lleó Avui teves emocions seran la preocupació del dia i et sentiràs bastant egocèntric / a gràcies a l'enfocament de el dia. No et sentis malament per prendre't el temps per atendre les necessitats particulars. Demanar ajuda dels altres per resoldre els teus temes interiors seria de gran utilitat. De vegades no pots veure les coses tan clarament com els altres quan estàs enmig del drama.

Verge Avui estaràs d'humor per viatjar a causa de l'alineació astral del dia. Miraràs a la vida des d'una perspectiva diferent i un viatge t'ajudarà a obtenir un nou punt de vista. El canvi d'escenari et beneficiarà. Se't despertarà nova energia si viatges a les muntanyes, et sentis a el costat d'un llac, o passeges per un bosc. Desitjaràs experimentar sensacions agradables i positives.

Balança Els temes relacionats amb la situació financera en la teva llar possiblement seran molt importants en l'atenció d'aquest dia. Les preocupacions sobre el que realment és valuós i el que no ho és et envoltarà a tu, la teva família o els que viuen amb tu. Pensa en el que els diners significa per a tu ja que sempre vols tenir més. La configuració celestial et demanarà que revisis les teves relacions amb en diners.

Escorpí Avui és un bon moment per meditar i reflexionar. Sentiràs el desig de ser un ermità, reclutándote en algun lloc privat. Assegura't que els teus éssers estimats entenguin que no els estàs rebutjant! Simplement et caldrà una mica d'espai per a aclarir els teus pensaments. Desitjaràs recarregar una mica les teves bateries.

Sagitari Et sentiràs com si hagués moments on només desitjaràs rendir-te. No desesperis. Estàs a la vora d'un nou cicle de la teva vida i les coses semblaran una mica fosques en aquest moment. És la naturalesa d'aquest tipus de coses, i no hi ha bàsicament res al voltant d'això. Intentar oposar-te a el poder de l'alineació astral d'avui és inútil. Serà millor que li segueixis el corrent.

Capricorn Avui la configuració celestial emfatitzarà la teva necessitat d'expressió. Sempre has tingut un costat creatiu i la imaginació realment estarà a l'ordre del dia. És important que trobis una sortida positiva als teus inspiracions. Fes-te temps per escriure. O dissenya alguns gràfics per a una pàgina web. Permet que les muses creatives et inspirin. Et sentiràs de meravella!.

Aquari Les costats masculins i femenins del teu ésser possiblement avui es portin força bé. Hi ha un bon equilibri de recepció versus energia activa dins teu que t'ajudarà a treure el millor de cada situació. L'orientació d'aquest dia emfatitza l'harmonia interna.

Peixos Amb l'enfocament de el dia, pot ser que canviïs d'opinió respecte a alguna cosa. Et agrada el tenir obertura en la teva forma de pensar i sempre vols escoltar el punt de vista contrari. Avui tindràs inspiració a rexaminar les teves creences sobre algunes coses. Potser canviïs de manera de pensar sobre temes socials, espirituals o polítics.

tracking