Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Durant les següents quatre setmanes el romanç jugarà una part important en la teva vida i notaràs que les accions d'avui establir un precedent important que et enfortirà. Presa en compte que fins teves accions més rutinàries i hàbits diaris influenciaran la teva vida sentimental. L'alineació celestial en funcionament t'ajudarà a ser més conscient de les teves accions.

Taure Avui direccionarás la teva energia cap a la poesia o l'art. La configuració planetària augmentarà les teves habilitats creatives. Hauràs de decidir si fas dibuix o pintura. La inspiració fluirà i podràs dissenyar una cosa meravellosa. O pot ser que decideixis escriure alguna cosa creativa. El teu talent amb les paraules estarà emfatitzat en aquest moment, per tant podràs armar una història o poema meravellós. Deixa que la teva imaginació s'expandeixi en aquest dia!.

Bessons Els valors i recursos dels altres avui seran l'enfocament de el dia, i descobriràs que necessites fer negociacions amb les persones amb les que comparteixes aquests recursos. Hi ha un tipus de sentiment gentil i generós causa de la configuració celestial favorable que t'ajudarà a totes les relacions amb els altres. És un bon moment per intentar esmenar qualsevol sofriment que hi ha dins teu.

Cranc A vegades pots ser tenir massa generositat amb els altres. Das del teu temps, diners i energia sense pensar-ho dues vegades. Avui et caldrà equilibrar entre generositat i cuidar els teus propis interessos. L'energia astral d'aquest dia et incentivarà a tenir cura de tu mateix / a i a recarregar les bateries. No és el millor dia per prestar diners o donar tot el teu temps per ajudar a algú o alguna cosa.

Lleó Els temes relacionats amb la casa avui els sentiràs més com una feina, oposats a l'plaer. Intenta no sentir-los d'aquesta manera. La teva actitud davant la situació és tot. Enfronta cada tasca amb la idea que la fas per tu mateix / a i per als teus éssers estimats. L'enfocament d'aquest dia t'ajudarà com a recordatori que no existeix cap tipus de tasca deshonrosa.

Verge Amb l'alineació astral d'avui, podries trobar-te amb desitjos de conquesta. Si t'atreu algú, podries acabar conversant amb tal quan treus les escombraries al carrer o surts a passejar el gos. O, si estàs a l'oficina, podries enamorar-te d'una col·lega. Com un adolescent, sentiràs que el cor batega amb intensitat quan creues la mirada amb l'objecte del teu desig.

Balança Va arribar el moment de concentrar-te una mica més en els teus amics. Presta especial atenció a aquells amb qui et relaciones en un nivell més intel·lectual. Amb qui vas cursar matèries a la universitat? Amb qui vas a l'església? Aquestes són les relacions que has de tractar amb més cura. Avui marca el començament d'un trànsit de diverses setmanes. El canvi en l'alineació planetària suggereix que en general les relacions es tornaran més emocionals i intenses.

Escorpí Avui, donat l'aspecte en joc, podries tenir problema per concentrar-te en qüestions pràctiques. Es tracta d'una influència planetària de molt romanticisme. 'Mentre estiguis tallant la pastura sentiràs desitjos sobtats d'estar amb la teva parella! Tracta de fer que el dia sigui especial per a tots dos. Conversin i sentin-prop. No permetis que cap interrupció faci malbé el clima.

Sagitari Les oportunitats abunden quan et compromets amb els altres en projectes i aventures. Avui no et faltaran emocions, només has de saber on trobar-la. Si t'acostes a la situació amb l'actitud que algú necessita entretenir-te, mai sentiràs satisfacció. L'enfocament d'aquest dia et recordarà que ets responsable del teu propi estat mental.

Capricorn Avui decidiràs apropar-te a una relació d'una manera nova. Si no t'has comunicat massa últimament amb la teva parella, és un bon moment per tenir una llarga xerrada. Desitjaràs compartir els teus desitjos i somnis. O, si has estat parlant molt amb el teu amoret, sentiràs la necessitat de compartir el dia tranquil i acollidorament. L'energia et incentivarà a experimentar amb energia nova.

Aquari Tot d'una tindràs molta més receptivitat a l'energia dels altres. Aparentment les teves accions no estaran massa enfocades, però acabaran sent molt més dirigides a l'interior. Descobriràs que les teves emocions estaran molt més estables i compromeses que l'usual. Pensaràs en forma més pràctica quan es tracti de temes relacionats amb la teva salut personal. La teva personalitat i humor general seran un resultat directe de com et sents físicament.

Peixos Avui sentiràs obertura a una nova amistat que apareixerà en el teu camí. De vegades tendeixes a quedar-te en un determinat cercle social. No sols compartir amb persones noves que s'acosten a tu. Però ara podràs entaular una bonica conversa amb algú que compartirà molt dels teus interessos. Amb l'energia astral d'aquest dia, permet-te tenir receptivitat a aquesta nova amistat.

tracking