Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui es produeix un canvi significatiu en l'alineació planetària. El moviment cap a un signe fix indica un període en el qual les relacions, en particular les romàntiques, podrien tornar-se més intenses i obstinades. També podries notar que el teu regne de secrets, més espiritual i profund, a l'igual que els teus somnis, rebran un toc de bellesa i creativitat gràcies a aquest moviment de planetes.

Taure Avui podries tenir un gran gest romàntic. Podries comprar un regal costós al teu enamorat / a, amb l'esperança d'impressionar. O podries agasajarla amb un gest nou i divertit que demostri aquest encant que tens. Sentiràs desitjos de fer-li cas a la passió que abrigues en el teu interior. No et tiris enrere per nerviosisme o timidesa. Permet-expressar tot l'afecte i la tendresa que sents.

Bessons Avui marca el primer dia d'un canvi significatiu de l'clima astrològic. Durant les pròximes tres setmanes els planetes s'alineen per afegir més intensitat a l'atmosfera en general. Per a tu, aquest trànsit colpeja amb més força en l'àrea de les relacions properes. Podries adoptar un enfocament molt més emocional cap a aquest aspecte de la teva vida.

Cranc Avui potser hagis de deixar que la teva parella marqui el rumb. L'energia astral en joc està agitant alguns vents poderosos de canvi per a tu. Potser el teu interès romàntic tingui desitjos de casar-se. Hauràs analitzar aquesta possibilitat amb cura. O tots dos podrien desitjar anar a viure junts. Et sentiràs bé si aconsegueixes armar plans sòlids per al futur.

Lleó No et sorprenguis si la comunicació amb els altres es torna una mica més intensa que de costum durant les pròximes dues setmanes. Aquesta intensitat es deu al fet que avui es produeix un gran canvi planetari que farà que tots estiguin més emotius en general.

Verge Amb l'alineació planetària d'avui, podries sentir suma atracció cap a algú nou. Podria tractar-se d'una persona coneguda 'i podries desitjar conèixer-la millor! Les energies planetàries de la conquesta potser et inspirin a exercir els teus encants. Realment saps com festejar quan tens ganes, i podries impressionar amb el teu sentit de l'humor i impactant estil personal.

Balança Les qüestions familiars tendeixen a intensificar a hores d'ara, i seguiran així durant les pròximes tres setmanes. Aquesta intensitat emocional és el resultat d'un gran canvi planetari que té lloc avui. No et sorprenguis si totes les teves relacions adopten un to més intens. Podries descobrir que les persones estan més emotives que de costum.

Escorpí Avui podries tenir un fort desig físic per algú. L'energia astral en joc està augmentant els teus sentiments de passió. Si no tens parella, podries tornar-te alguna cosa boig / a amb un nou amor. Convida-li a una cita romàntica o conquístala amb una insinuant nota d'amor. Si estàs en una relació, hauries de planificar passar un temps en intimitat amb la teva parella. Estaràs d'ànim per gaudir de la companyia d'ella.

Sagitari Avui els cossos astrals inicien un canvi i les energies en joc t'estan demanant més intensitat i bellesa. Podries realçar el teu aspecte físic i la manera en què et projectes a el món exterior. També podràs notar que en aquest moment et sents més sensible.

Capricorn Amb el canvi en la configuració planetària, finalment hauries de poder aclarir la teva vida amorosa. Darrerament les teves emocions han estat una mica confuses. Vols estar amb algú, i a minut següent desitges estar a soles. Avui aquests sentiments caòtics començaran a apaivagar-se. Pren-te un temps per meditar i prendre aire. Escolta els missatges de el cor.

Aquari Avui es produeix un canvi planetari significatiu que afectarà l'atmosfera general de les coses durant les pròximes tres setmanes. Mentre es produeix aquest canvi en l'alineació celestial, l'energia astral et demanarà que miris més en profunditat el teu costat espiritual i potser et encoratgi a introduir transformacions en aquest aspecte de la teva vida.

Peixos El canvi en l'alineació planetària d'avui et portarà una major sensació de pau romàntica. Si has tingut problema per entendre una relació, avui la veuràs amb més claredat. La teva ment finalment t'oferirà la solució que necessites. Et sentiràs bé amb qualsevol elecció que facis i sabràs com posar-la en acció. No dubtis a actuar segons els impulsos que et dicti el cor.

tracking