x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Actualitzada 09/12/2020 a les 06:56
Àries
La configuració celestial d'avui t'està demanant que et concentris en la teva salut i en la teva rutina diària. Aquest és un bon dia per començar un nou i bon hàbit, relacionat amb la teva dieta, o potser amb la teva rutina de gimnàs. La intensitat afectiva del dia també afegeix una mica de drama a gairebé tota situació que se't creua. Aquesta és una energia que s'ha de respectar i honorar.

Taure
Avui podries decidir en realitzar un canvi personal. Potser desitgis realitzar alguna cosa nova en la teva vida romàntica. Si has estat veient a algú perquè no vols estar a soles, vas a voler reconsiderar-ho. Potser és hora de netejar el terreny perquè puguis atraure la teva veritable ànima bessona. Per això deixa que l'energia astral t'inspiri per ser veritable i valenta.
Bessons
Avui l'energia astral arriba a una nova perspectiva des d'aquí a la Terra. L'aspecte en joc t'està demanant que posis un gran èmfasi en la teva aparença personal i en la forma en què et projectes a el món exterior. Descobriràs que els teus somnis són més vius que el normal, i en tot el que fas hi ha una major intensitat emocional.
 
Cranc
Amb l'aspecte en joc, et pots sentir que l'Univers és teu! Estaràs de bon humor a mesura que passes aquest dia. En realitat, et hauries sentir força bé durant setmanes! Tracta d'utilitzar aquesta increïble energia per aclarir qualsevol caos en la teva vida. Concentra't en solucionar situacions difícils i fes-te un lloc per gaudir. Ara els teus poders per solucionar coses estaran forts.
Lleó
L'aspecte en joc d'avui t'està demanant que renovis el teu compromís amb el teu espiritualitat. L'energia celestial et il·lumina aquesta àrea de la teva vida. Potser tinguis inspiració per visitar una església de grans vitralls de colors, un bell bosc o un altre lloc espiritual i absorbir tota l'energia. Durant el dia les teves emocions s'intensificaran i potser et descobreixis plorant sense cap raó.

Verge
És un bon dia per concentrar-te en el teu benestar físic. Si participes en alguna competència, avui vas a guanyar-li al teu competidor. Si lleves peses, descobriràs que tens molta resistència. Desafíate a tu mateix / a aixecat pes extra i veuràs la rapidesa amb què el teu cos s'adapta. Estaràs content / a amb els teus èxits a mesura que prems els teus límits físics. L'energia celestial et estarà ajudant per donar-te força i per recolzar-te.
 
Balança
L'energia astral t'està convidant a que facis un nou compromís amb la teva vida professional o privada. En realitat, l'alineació planetària està establint un nou to afectiu. Es t'està demanant que analitzis la teva posició afectiva i que facis un pla per al futur que involucri el teu desig per la satisfacció creativa en el teu treball.
 
Escorpí
Avui la configuració planetària et podria ajudar a establir algunes clares metes personals. Si hi ha alguna cosa que t'agradaria millorar en la teva vida, un poder planetari extra t'ajudarà a aixecar teus ànims. Podries motivar-te per començar un pla d'entrenament físic. O potser decidiràs millorar la teva alimentació. És bo desafiar a un mateix amb alguna cosa veritable. Si vols abandonar el cigarret o perdre pes, serà més fàcil realitzar-ara.
 
Sagitari
L'actual alineació astral t'està demanant que eliminis la teva pell afectiva per deixar lloc a noves i positives energies. Aquest esdeveniment astral et permetrà concentrar-te en les teves relacions i en la forma en què et juntes amb altres. Les teves íntimes societats seran una peça important d'aquest intent. Hi ha una gran intensitat afectiva en el dia que no es pot ignorar, no importaria el tractis.

Capricorn
A vegades no t'agrada prendre decisions ja que pots veure totes les cares de la situació. Però ara mateix hauries de tenir claredat per un objectiu que és important per a tu. L'energia astral en joc t'ajudarà a ajuntar confiança. No dubtis a posar en moviment els canvis necessaris. Et sentiràs bé si prens una postura ferma i et concentres clarament en les teves metes. Ara res pot aturar!
 
Aquari
Hi ha una gran intensitat afectiva en aquest dia i és un resultat de la poderosa alineació celestial. Aquest esdeveniment planetari et insta que consideris enfocar de tornada teva atenció al teu espai per a la comunicació i en la forma en què comparteixes els pensaments amb altres. Els teus somnis són molt vívids, per tant presta atenció als missatges que t'arriben durant la nit.
 
Peixos
Avui teva naturalesa somiadora s'omplirà d'energia afectiva. Amb l'actual configuració planetària, és un gran dia per concentrar-se en la relació que portes amb la teva parella, si és que tens. Passin el dia conversant íntimament i potser llegint-un a l'altre aquest llibre de poesia preferida. Tots dos sentiran el significat de les paraules com mai abans ho van fer.
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts