Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries En realitat, se't coneix per ta flexibilitat i la teva adaptabilitat. És més senzill per a les persones com tu tolerar moments quan tot un grup o societat està experimentant l'agitació que sobrevé amb el canvi. Et tornaràs especialment observador / a a partir d'avui i dels dies que segueixen.

Taure La teva necessitat d'estar a soles ha augmentat tremendament. Fins potser hagis interpretat això com un tipus de depressió lleu; no ho és. Tens motius per satisfer aquesta necessitat de qualsevol manera que puguis. L'energia astral en joc, però, fa que aquests sentiments siguin quasi paradoxals. Almenys tindràs més obertura per parlar sobre el teu anhel de solitud amb altres persones.

Bessons Un benvingut canvi d'aspecte ajudarà els problemes tant en el laboral com en la teva vida privada. Avui, a mesura que els cossos planetaris ingressen a una nova configuració, les teves paraules i fets seran més gentils i acurades. El teu esperit revolucionari no serà menys violent, però començaràs a progressar cap a les teves metes a través de la negociació més que per l'enfrontament.

Cranc En el present, les energies planetàries indiquen que una modificació en la conducta i una comunicació millorada estan per arribar. Sentiràs obligació a revisar les futurs projectes una vegada més perquè puguis verificar si són possibles o no. No dubtis a discutir els teus projectes amb altres persones. En realitat, et beneficiaràs de les opinions objectives d'altres.

Lleó Amb l'actual alineació astral en joc, estaràs ingressant a una nova fase, plena de possibilitats. A l'succeir això, els resultats de qualsevol acció que iniciïs es podrien demorar un mes. Segueix treballant i sigues pacient. El proper mes arribarà abans del que es pensava. És important que recordis gaudir aquest viatge.

Verge Amb l'aspecte en joc d'avui, comences un període d'un mes de durada que es caracteritzarà per la recerca pel sentit. Les teves inclinacions futurísticas et fan més propensa que qualsevol altra persona per qüestionar-te sobre els propòsits a llarg termini dels éssers humans en aquest planeta. Et descobriràs prestant una atenció especial als successos actuals. Cerca als amics que simpatitzen amb tu en la teva recerca i que estiguin disposats a xerrar llargament sobre el gran sentit de la vida.

Balança Avui serà un dia particularment creatiu. Les energies astrals intensifiquen la creació, jocs i nens. Aquest seria el moment ideal per a escriure, pintar, produir un film o registrar-se en un curs de teatre. Si tens amor i predisposició als jocs de qualsevol tipus, en aquest moment la teva imaginació es dispara, per què no inventar un nou joc per compartir amb altres?

Escorpí Els cossos celestials s'alineen en tal manera que s'intensifiquen les interaccions socials. Podries conèixer a moltes persones durant els propers dies. Fins podries enamorar! Fins i tot si ja tens parella, l'aspecte en joc et pot empènyer perquè tinguis atreviment en les teves coquetejos. Aneu molt de compte aquí, no vulguis anar molt lluny i després penedir de les teves accions demà!

Sagitari El tenir el teu ascendent vol dir que la creació serà el teu camí a la vida. Però això també vol dir que has de gestionar alguns dels teus pors, principalment la por que els altres no els agradin les teves creacions. L'actual configuració astral t'ajudarà a presumir qui ets. No hi ha cap mal en "gallejar amb el que un té." I avui és el dia ideal per a fer-ho!

Capricorn Coneixes als teus veïns? Potser una pregunta estranya, però podria succeir un canvi en la teva vida gràcies a ells. Potser et donin la benvinguda amb una proposta inesperada, o potser el descobriment d'un desig mutu d'assenyalar el començament d'un projecte conjunt. La configuració astral vol dir que pots esperar tenir a la teva disposició tot el que necessites per a un nou començament.

Aquari Un nou aspecte començarà a nodrir avui i continuarà fent-ho durant tot el mes. Per a tu aquest serà un període de gestació. Millor utilitzes la teva energia quan trobes les bases per a nous projectes, noves relacions, potser per a un "jo" totalment nou. S'està fent una metamorfosi; aquest mes s'acaben d'afegir els detalls.

Peixos Avui els cossos astrals ingressen a una nova configuració. Es veurà facilitat el flux de comunicació entre grups, tant a la llar com a la feina. Ja que ets especialment sensible amb les necessitats d'altres persones, més que mai oferiràs la teva ajuda durant les properes setmanes. Però vés amb compte de no exigir-te. 'En última instància, el sacrifici no beneficia ningú!

tracking