Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Donada l'actual configuració planetària, avui desitjaràs conduir amb la màxima cura. És un dia una mica impulsiu i agressiu. Els altres conductors poden resultar impredictibles. O els transeünts poden caminar distrets parlant pels seus cel·lulars. Assegura't prestar molta atenció en el teu viatge d'anada i de tornada.

Taure Avui podries necessitar concentrar-te en tenir més tacte amb les coses donada l'actual alineació astral. Podries sentir-te una mica d'impuls. De vegades tens una energia tan forta que explotes de passió. En el treball podrien veure't com agressiu / a si no vas amb compte. No opinis massa ni siguis insistent. Tindràs més èxit si aconsegueixes mantenir la boca tancada i dedicar-te a observar.

Bessons En aquest moment podries estar-te envoltat de personalitats fortes. Podries anar a una reunió amb gent molt influent. Podries conèixer a acabalats presidents d'empreses o gent de negoci de diferents àmbits d'experiència. Aquestes persones podrien intimidar una mica. Simplement observa i aprèn d'elles. Podries prendre alguns consells comercials útils si prestes atenció. O potser t'assabentis d'un lucratiu pla d'inversions.

Cranc A vegades necessites treballar per ser més disciplinat / a. El que més t'agrada és divertir-te! Però en aquest moment podries involucrar-te en un projecte complex que requereix tota la teva atenció. Si bé pots fer broma durant el dinar, assegura't de rendir a l'màxim les hores de treball. L'energia celestial en joc està augmentant la teva necessitat de concentració. Reserva un lloc per a la diversió a la fi de el dia.

Lleó Podries necessitar treballar per mantenir la pau amb algú donat l'aspecte en joc. Podries tenir temptació a iniciar un acalorat debat. Podries aixecar pressió molt fàcilment, de manera que desitjaràs trobar una manera de controlar-te. Si t'estàs enfellonint, potser vulguis sortir de la situació per fer una passejada. Respira profund unes quantes vegades. Escolta música que et calmi.

Verge Amb la configuració planetària d'avui, aquest és un bon moment per ramificar cap a direccions noves. Si tens un negoci, podries tenir més inspiració per desplegar noves estratègies de màrqueting. Podries pensar en una campanya publicitària que et portarà molts negocis nous. O podries trucar per telèfon a alguns contactes útils per a demanar-los ajuda.

Balança Podries necessitar expressar-te amb més humilitat. A la feina, t'agrada controlar. Ets un bon líder, però de vegades necessites permetre que altres assumeixin el control. L'energia d'avui suggereix treballar en grup. Tindràs més èxit si pots treballar al costat d'un equip. Gaudiràs d'aquesta col·laboració si en aquest moment aconsegueixes desprendre't de la necessitat de reconeixement individual.

Escorpí Amb l'aspecte en joc d'avui, podries sentir atracció cap a les obres d'art. Potser trobis una pintura en una galeria que sembla parlar-te. Si et sents subjugat / a, potser hagis de comprar-la. Gaudiràs de tenir a casa una peça inusual o inspiradora. Permet-abraçar la bellesa en totes les seves formes.

Sagitari Amb l'aspecte en joc d'avui, podries rebre ajuda d'un mentor. Potser tinguis un amic que coneix del tema i pot brindar-te ajuda. Aquesta persona podria donar-te assessorament legal. O podria ajudar-te a fer alguna cosa en un programa complicat. No tinguis por de sortir a demanar ajuda. Et sentiràs millor si pots recórrer a algú amb molta experiència.

Capricorn Amb l'aspecte en joc d'avui, podries descobrir que la teva funció professional està canviant. Potser estiguis començant a expressar-te d'una manera diferent. Col · legues que abans et veien en silenci ara poden veure't amb més confiança. Estàs travessant una transformació important i tots aquests canvis són positius.

Aquari Podries estar pensant en el teu educació. Mestresses aprendre. Ja sigui que estiguis assistint a cursos o simplement llegint llibres pel teu compte, la teva ment està en funcionament continu. En aquest moment podries estar pensant en reprendre els estudis. Potser t'agradaria obtenir un títol avançat. O potser prefereixis prendre cursos de computació que t'ajudarà amb objectius més immediats i pràctics.

Peixos De vegades tens massa concentració en el treball. Tracta de trobar un millor equilibri entre la teva vida professional i personal. L'energia astral en joc avui vol dir que la teva família podria necessitar una mica més d'atenció. Si és que tens, avui a la nit dedica temps als teus fills. Juga amb ells o ajuda'ls amb les tasques escolars. O dedica una mica més d'atenció a la teva parella.

tracking