Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries En el dia d'avui hauràs de tenir la consciència ben desperta. Si últimament has estat demanant temps lliure en el teu treball, avui el teu negoci requereix més atenció. Potser necessitis revisar novament aquest informe, o la comptabilitat d'aquest. Amb l'aspecte d'avui en joc, és millor tractar les coses de manera lògica i racional.

Taure La gent comptarà amb tu avui. Els astres i planetes s'estan alineant i parlant sobre el futur que vols tenir. Per suposat, estan passant tantes coses en la teva vida, hi ha tanta agitació, que potser desitgis un petit període de descans. Però no, hauràs de seguir en camí. Deixa anar a tot el que t'estigui lligant. Què has de perdre?.

Bessons No podries estar més involucrat / a amb l'irracional com ho estàs en aquest moment. La configuració planetària et posarà en contacte amb temes inconscients que podràs expressar en paraules. Podries resultar de gran ajuda per a qualsevol persona que estigui investigant el funcionament de l'ànima humana, per exemple.

Cranc Les comandes per més informació i especificacions semblen estar en l'agenda d'avui. Potser estaves tan apurat / a que omitiste certs detalls que eren vitals per als teus plans. O potser vas deixar un projecte sense acabar. De qualsevol manera, soluciona avui mateix teves negligències. Demà podria ser molt tard!

Lleó Quanta inspiració tindràs avui, a mesura que et vas ancorant a les tendències més intenses del dia. Sentiràs inspiració per crear llocs futurísticos que representin idees modernes, i et trobaràs esbossant projectes mentals d'un poble utòpic, un centre d'informació o noves tècniques per a desenvolupament personal. Però vés amb compte. 'L'alineació planetària porta el risc que vagis en diverses direccions alhora!

Verge El pronòstic per al dia, en el que a tu et concerneix, és assolellat i fora. Et sentiràs com una persona nova i llista per respondre a les necessitats dels que estan a prop teu. De fet, segurament et temptis a donar alguns consells, cosa que especialment t'agrada fer. Per descomptat, amb l'aspecte en joc avui, augmenta la teva generositat natural.

Balança Si tens un lloc en el qual tens persones al teu càrrec, potser avui t'animis a provar alguna cosa diferent. Et sentiràs llest / a per a revelar-te com una persona més interessada en el contacte veritable amb els teus col·legues, més que una que té autoritat sobre ells. Avui et haurien ascendir a la direcció de recursos humans! Pots agrair a la configuració astral per aquesta connexió renovada amb els altres.

Escorpí La configuració astral fa que aquest sigui un bon moment per fer una anàlisi, ja que l'energia en joc toca teu entorn directament. Has d'entendre que els canvis que actualment se't demana que facis tenen a veure amb el lloc on vius. Pensa en el lloc que somies viure. L'aspecte d'assegurança t'ajudarà a trobar el teu camí (i també un bon agent immobiliari!).

Sagitari De segur pots trobar-te en el procés de revisar les relacions. L'aspecte en joc d'avui et permetrà analitzar amb claredat el que no està funcionant. Junta les coses i verifica si no estàs invertint més temps o diners del necessari en els teus projectes. Et trobes en un període en el qual hauràs de començar a ser humil i tenir honestedat sobre totes les coses.

Capricorn Avui estàs pensant en gran. L'actual alineació astral (la qual representa satisfacció) et encoratja a esperar pel millor. Sempre que mantinguis la teva manera aplicada per treballar rebràs alè, ja sigui en el present com en el futur. No obstant això, vés amb compte i no deixis que et explotin.

Aquari Avui potser rebis alguns diners. Quina sorpresa! Però amb l'energia astral en joc, és perfectament lògic per a tu que rebis alguna compensació monetària pels teus esforços. Si continues prenent la iniciativa estaràs en el camí correcte per tenir sempre èxit a la vida, especialment pel que fa a la teva professió. No t'aturis ara!

Peixos Tindràs algunes preguntes sobre la teva identitat de resoldre. I les preguntes no desapareixeran. 'Els astres no et donaran un respir! L'energia celestial en joc intensificarà aquesta qüestió, i et forçarà a mirar de nou la manera en què fins al moment vas portar la teva existència social. Pot ser que hagis cedit massa.

tracking