x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Actualitzada 28/11/2020 a les 09:00
Àries
Encara que sigui per ara, podràs descobrir que el teu cor experimenta grans transformacions. Potser estaves tractant de resoldre un tema sepultat dins teu. Els esdeveniments sorgits de la poderosa alineació planetària d'avui probablement causaran un gran canvi en les teves emocions respecte a una situació. Potser una resolució no sigui exactament el que cal.

Taure
Aquest seria un moment meravellós per tornar a llegir un llibre que no vas aconseguir comprendre de l'sobretot la primera vegada. O potser el vas gaudir tant que t'agradaria repetir l'experiència. L'aspecte en joc d'avui et recorda que no hi ha regles establertes per fer les coses. Recorda que anem fent les coses a mesura que avancem.

Bessons
Podràs tenir la impressió que si poguessis comprar-te les coses que vols, tot estaria bé. L'aspecte en joc d'avui et recorda que no has de confiar tant en els béns materials per assolir un estat mental de satisfacció. L'altre problema és que potser apostes bona part dels teus sentiments a les accions o emocions alienes, per la qual cosa et resulta difícil sentir-te feliç quan tens els peus sobre la terra.

Cranc
El que fas davant dels altres potser no sigui el fidel reflex del que de veritat creus. La potent configuració planetària d'avui suggereix que potser estiguis assumint actituds que van en contra de la teva naturalesa simplement perquè estàs preocupada pels altres. Demostra la fortalesa de la teva voluntat i integritat participant només en les coses que et preocupen de veritat.
 
Lleó
Avui certs riscos es mostren especialment atractius. No dubtis a actuar davant aquesta temptació. Part de el desenvolupament de la teva personalitat per avançar en la vida exigeix ​​que vagis més enllà dels límits normals. Abans, però, de donar el primer pas, hauries de consultar amb amics propers i aquells a qui recorres quan es presenta un tema intel·lectual.

 
Verge
La configuració planetària d'avui suggereix que potser rebis consells d'amics que podrien ser-te útils. Podries descobrir-te travessant transformacions emocionals producte de les seves paraules reconfortants. Recorda que si et sents trist, no hi ha necessitat de sentir-se així per sempre. Pots sortir de la rutina amb tanta facilitat com entrar-hi. Només necessites creure que és veritat.
 
Balança
Explora més els teus passatemps amb l'ajuda de l'energia d'aquest dia. Pren el telèfon i comunica't amb altres persones que comparteixen els teus mateixos interessos. Arribaràs molt més lluny quan convides a altres a unir-se als teus plans. No ho facis perquè penses que podrien ajudar-te en el teu treball o carrera o beneficiar-te d'alguna manera. Fes-ho perquè realment et fa feliç.
 
Escorpí
Tindràs ansietat i desitjos de treballar amb més persones. Avui es generaran converses amenes, ja sigui amb una altra persona oa la teva pròpia ment. A través d'aquest diàleg, és probable que sorgeixin intercanvis importants i descobriràs que hi ha parts de tu que es revelen de maneres completament diferents. L'energia astral d'avui està encoratjant connexions actives dins del teu món.
 
Sagitari
Avui és probable que sorgeixin conductes extremes en el teu món financer que et preocuparan molt. Podràs sentir-te amenaçat / a a l'rebre notícies que abans es t'havien amagat. Tracta de mantenir la calma en totes les situacions perquè els altres no es descarreguin en resposta al teu reacció desmesurada. L'aspecte en joc d'avui t'està demanant que treballis amb l'energia del dia en lloc de fer-li front.

 
Capricorn
Si cal, tira avall la porta perquè prestin atenció a la teva opinió. L'energia astral d'avui està suggerint que en aquest moment hi ha una mà pesada interferint en el joc dels esdeveniments. Podria ser la teva o la d'algú més, però has de saber que estàs arriscant molt, de manera que és important fer un esforç conscient perquè no et portin per davant. Assegura't que la teva mà sigui la més forta.
 
Aquari
Vés amb compte que no et manipulin que volen quedar-se amb una porció de l'pastís. Potser hi hagi algú interessat en jugar amb els teus sentiments per suplir les seves pròpies necessitats interiors. No creguis el que et diu pensant que és el teu deure ajudar a tots. Ajuda'ls demostrant-la teva pròpia fortalesa i com saps cuidar-te tant emocional com físicament. Els jocs són poc clars.
 
Peixos
Gràcies a l'alineació astral d'avui, les teves emocions podrien vacil·lar entre un i altre extrem. Presa en compte que es tracta d'alguna cosa positiva que et servirà molt per exterioritzar els teus desitjos de el cor. Com més persones siguin testimoni de la teva passió per les coses, més estaran disposades a confiar en els teus consells i participació en els seus projectes.
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts