Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La teva carrera està adquirint un nou rumb i un canvi és positiu. La configuració celestial d'avui està disciplinant la teva ment i portant sort i prosperitat a la teva economia amb l'ajuda d'aquesta nova estructura. Aprofita aquesta oportunitat per a formular un pla realista per al futur. Treballar de dins cap a fora és una manera efectiva de fer les coses.

Taure Quan es tracta de la teva feina i la teva vida quotidiana, tens un sentit molt més agut de el temps i les seves limitacions. Es consent de quant temps passes durant certes coses i pregunta't si realment val la pena l'esforç que poses en això. El suggeriment és que has d'incloure més creativitat en el teu escenari laboral.

Bessons Pràcticament tot el que facis avui tindrà una forta càrrega emocional que no serà fàcil ignorar. Fins a la transacció més senzilla en un caixer automàtic et farà adonar-te aquesta cridanera persona que aconsegueix que, de sobte, el teu cor s'infli d'entusiasme. Deixa que el teu ésser es ompli de passió i trobades sensuals tot i que menys els esperis.

Cranc Ara les oportunitats són al lloc adequat perquè puguis prendre-les. Descobriràs que les connexions espirituals amb algú proper són molt importants per a tu gràcies a l'energia astral en joc. Tens una voluntat poderosa i descobriràs que, sota aquestes circumstàncies, pots fer pràcticament tot el que desitja. Penses en un pla més elevat que la majoria. .

Lleó Gràcies a l'aspecte en joc, no et sorprenguis si avui sorgeixen serioses lluites de poder en el treball. El més probable és que els efectes d'aquest difícil xoc d'energia afectin altres aspectes de la teva vida, especialment el privat. Aparta't dels que manifesten un enfocament massa exigent i abrasiu. Això seria l'últim que et caldria. .

Verge El romanç i l'auto-expressió creativa són extremadament importants per a tu en aquest moment. Si no trobes una sortida per aquesta energia i desig, et vas a tornar boja. Treballa per satisfer aquesta necessitat de manera creativa. El teu apassionament i creativitat són massa precioses per desperdiciarlas. L'aspecte en joc d'avui t'indica que juguis un paper actiu en aquesta part de la teva vida.

Balança Tot i que pots projectar una personalitat bastant sòbria i exigent últimament, per sota, ets una romàntica - especialment avui sota la configuració planetària imperant. Mantingues obertura i accepta l'amor que t'espera quan et sintonices al teu costat femení sensible. Hi ha molta energia poderosa i gratificant que està allà esperant per tu.

Escorpí La comunicació i forts llaços entre amics són les coses que et donaran satisfacció avui. Realitza un enfocament més artístic de la realitat. Recorda que tu creguis el món en el que vius. Fes-te responsable de tu i de les teves accions. Recorda que la felicitat és una decisió que has de prendre diàriament. Treballa dins de el marc i després veu més enllà amb l'ajuda d'l'aspecte en joc d'avui.

Sagitari Aquest és un bon moment per fer algun treball creatiu però amb una mica d'estructuració. Has adoptar disciplina a les teves pràctiques. Considera establir un horari setmanal per a tu mateix / a que sigui com una cita. Reserva aquest moment per a activitats artístiques i fes-lo servir per cultivar la teva creativitat.

Capricorn El teu treball avui podria requerir l'ajuda d'altres, així que no dubtis a demanar les coses quan les necessitis. La reestructuració de la teva llar o situació familiar també pot ser necessària en aquest moment. Busca en el teu cor les respostes a preguntes profundes i importants. El dia d'avui et demana que tinguis més disciplina pel que fa a certs aspectes de la teva vida. No dissimulis més.

Aquari La reestructuració del teu societat amb els altres podria ser el focus del dia. A el principi, pot requerir disciplina de la teva part però et donaràs compte que eventualment és per a millor. L'energia celestial en joc d'avui et facilita la transició a la fase següent de la teva relació. Recorda que és de vital importància que mantinguis obertura i honestedat amb els altres en aquest moment de manera que tots estiguin d'al mateix costat

Peixos Vas a haver de enfocar els teus finances de manera més estructurada si vas a suportar el frenesí de despeses que passarà durant les properes dues setmanes. Deixa que la creativitat floreixi en la teva vida quotidiana i redescobriràs una major passió per la vida. L'aspecte en joc avui t'ajuda a incorporar la disciplina amb l'art. Aquesta és una combinació de forces molt poderosa i inspiradora. .

tracking