Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Descobriràs que els altres juguen un paper clau en els fets del dia. No et sorprenguis, però, si hi ha una tensió extra que actua com a límit entre tu i les persones amb les que et comuniques. Els sentiments es fereixen fàcilment, i les persones s'incentiven fàcilment cap a les accions hostils. L'alineació astral d'avui carregarà l'atmosfera de tensió elèctrica.

Taure Avui t'espera un dia deliciós, especialment si tens algun treball mentalment desafiant. El teu orgull en la teva integritat i prominència és justificat, i serà reforçat per l'autoritat i determinació de l'alineació celestial actual. De manera que avui quan prenguis el timó, assegura't dirigir rumb a l'èxit.

Bessons El esforçar menys a el 110% és simplement inacceptable en el dia d'avui. L'alineació astral serà molt exigent. Et agradi o no, l'aspecte en joc està fora per llevar-li a la teva vida inestabilitat, irresponsabilitat i falta de decisió. Sentiràs obligació a actuar de manera immediata i disciplinada sobre plans concrets en comptes de perdre el temps en somnis irreals. La ganduleria no serà tolerada.

Cranc Recordes qui eres fa dos anys enrere? No? Et sembla que la vida que tenies abans era incomprensible? Com vas poder viure aquesta vida i per tant de temps ?, diràs. Bé, és simple. És perquè tenies por de viure la vida que estàs vivint ara. Increïble, no ho creus? En el futur, tot just sentis por, avança que segurament serà la direcció correcta.

Lleó Avui en primer lloc estaran l'amor i el romanç i et trobaràs buscant la companyia dels altres en gairebé tot el que facis. Les societats tindran una naturalesa molt més espiritual gràcies a l'energia astral del dia. Existeix en l'aire un incentiu per a la comunicació dels teus pensaments i sentiments, però també estaràs receptiu / a dels pensaments i sentiments aliens.

Verge Per fi seràs tu mateix / a novament. Tot i que encara sentiràs cert grau de temor a causa dels alts i baixos dels últims dies. Però avui la teva seguretat en tu mateix / a serà més forta de l'usual. I hi ha alguna possibilitat que el teu cor llauna una mica més ràpidament per algú que t'interessi. Aprofita la teva seguretat renovada i pren el primer pas amb aquesta persona. Et t'atreviràs?

Balança Seràs que sents alguna cosa d'esgotament en aquest moment? No és sorprèn donats els últims esdeveniments. Però avui, amb l'alineació astral actual, tindràs una segona oportunitat. I just a temps també. Sembla que l'amor, el major energitzant que hi ha, està en l'aire. Vés amb compte de no encendre la vela des dels dos extrems.

Escorpí Indubtablement, avui sentiràs més positivisme i et involucrarás menys en la transformació que actualment passa en la teva vida. L'energia astral d'avui et farà sentir que estàs a la recta final d'un tipus de convalescència. Seràs capaç d'utilitzar totes les teves facultats novament, tant físiques com emocionals i els teus nous valors començaran a posar-se al seu lloc.

Sagitari És un dia que finalitzarà en serenitat. Els cossos celestials s'alinearan per portar nombroses possibilitats en relació a com caminar pel teu camí. És bastant fàcil imaginar-te prenent un te a la meitat de la tarda i meditant en els diferents camins que pot prendre la teva vida, tots meravellosos.

Capricorn Pot ser que molt hagi canviat al teu voltant, des de la decoració a casa teva fins les teves amistats, creences i valors. És més fàcil acostumar-se a aquesta nova vida del que pensaves. Et sorprens a tu mateix / a amb la teva adaptabilitat i has adquirit nous hàbits molt diferents als anteriors. L'energia celestial continuarà ajudant-te a situar-te en aquest nou i benvingut Univers.

Aquari La teva vida amorosa acaba de rebre un incentiu de l'zodíac. Amb la configuració celestial actual, és com si recentment t'haguessis revelat. La teva fe en tu mateix / a i en les teves relacions és inamovible en aquest moment. Qualsevol problema, per petit que sembli, resoldràs metòdica i eficientment. No hi haurà obstacle capaç d'aclaparar algú com tu, una persona tan plena de determinació.

Peixos El dia al dia es veu prometedor per a tu. La teva vida amorosa últimament t'ha donat preocupacions, com horaris i logístiques conflictives que fan el estar junts gairebé impossible. Avui, amb la formació d'una configuració astral nova, segurament obtindràs alguna alliberament de les tensions. Et beneficiaràs si pots oblidar-te dels problemes i prestar-te atenció a tu mateix / a.

tracking