Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui podries sentir-te molt independent i podràs sentir un fort desig en contraposició a la teva opinió respecte a algun problema. No obstant això, a el mateix temps hi ha coses que és millor fer amb l'ajuda dels altres. Finances, recursos compartits i les emocions sensibles que van de la mà d'aquestes qüestions són tots punts de concentració sota l'actual alineació astral.

Taure El teu estat d'ànim general pot trobar-se en el punt més baix de el mes, però això se soluciona fàcilment amb l'ajuda dels altres. Les trobades romàntics són ideals per treure't d'el pou en el qual potser sentis que estàs caient. Utilitza punts de vista oposats per ampliar la teva perspectiva de qualsevol tema que sentis cal abordar. L'actual aspecte del cel en joc t'està brindant un sentiment d'amor i tendresa.

Bessons Segurament serà un dia més coherent que els anteriors. Els cossos celestials s'alineen per oferir-te algunes idees concretes com per saber organitzar-te en qualsevol projecte que vulguis portar endavant. Pots esperar una atmosfera oberta i amigable, fent d'aquest un bon dia per visitar a les persones estimades.

Cranc Avui regnaran les relacions. És difícil involucrar-se, però definitivament hi ha una sensació de novetat i emoció en l'aire. Faràs una nova amistat, o iniciaràs una nova fase en una relació ja establerta. Després, novament, només tindràs un interludi plaent amb un amic, reforçant les teves conviccions sobre la dolçor de la vida.

Lleó Utilitza el dia per davant per prendre un descans ben merescut. Amb l'alineació planetària actual, sentiràs la urgència de redecorar parts de la casa. Fer un niu confortable per a la família sempre ha estat un hobby favorit, i un en el que ets particularment hàbil. No obstant això, intenta i resisteix els teus impulsos creatius i passa el dia descansant en comptes de redecorant. Necessitaràs armar-te de forces per als dies vinents.

Verge Avui podries estar extremadament sensible als actes dels altres. El més probable és que descobreixis comentaris insignificants i matisos en el to de veu, fent-te acumular la dinàmica de qualsevol situació que hagis de enfrontar. El dia d'avui també et fa més conscient de la importància de tenir bons amics que actuïn com a caixa de ressonància de les teves opinions.

Balança Avui permet que el teu costat creatiu brilli durant el dia. Podria ser que els comentaris dels altres avivin la flama dins teu. Aprofita aquest impuls d'emoció per reviure un emprenedoria artístic que t'ajuda a posar-te en contacte amb les teves emocions. L'energia d'avui porta teu costat femení i receptiu a centre de l'escena. Aquesta nit potser vulguis lluir un conjunt espectacular per sortir amb algú que estimes.

Escorpí Et trobes en el teu pic mensual en termes d'estat d'ànim general, i avui descobriràs que les teves emocions s'agiten com a resultat de l'alineació astral. Aquesta configuració poderosament receptiva també podria fer-te més conscient de les persones que t'envolten i de com les teves accions afecten l'energia de la situació. Obre el teu cor i ment als sentiments reconfortants dels altres.

Sagitari Podràs descobrir que la teva vida laboral diària entra en conflicte amb la teva vida privada, secreta i inconscient. En aquest moment estàs extremadament sensible i receptiu / a i podràs descobrir que una part de tu vol portar les coses en una direcció mentre que l'altra part desitja estar en un lloc completament diferent. L'energia astral en joc d'avui decididament et mantindrà anant d'un costat a l'altre.

Capricorn Avui és un d'aquells dies en què mantindràs una lluita interna sobre la compra o no d'una joia cara per la teva joier. Avui podrien sorgir temes relacionats amb el veritable valor de les coses i et preguntaràs si alguna cosa val el preu que té. Et criden l'atenció les coses boniques, i l'energia astral actual està alimentant preguntes respecte de l'auto-valoració.

Aquari Potser en aquest moment hi hagi persones al teu voltant que et resulten molestes. La clau per a tu és que no t'abriguis cap enuig cap a elles. Guardant-l'enuig només aconseguiràs fer-te mal. Deixa-ho sortir. Descobreix l'alegria de les interaccions i situacions en lloc de mirar l'aspecte negatiu. No et sorprenguis si s'agiten les emocions, ja que, donada la configuració astral prevalent, serà molt probable.

Peixos Avui diverteix-te i relaxa't! Podries tenir molta receptivitat a l'energia dels altres, de manera que cerciora't envoltar-te de persones a qui els agrada divertir-se i que t'ajudaran a donar-te gustos, entre ells un deliciós pastís de xocolata. Tracta de no desincentivar amb històries tristes. Permet que el teu costat independent marqui la pauta. És un dia que emfatitza la importància dels ambients bonics amb gent agradable.

tracking