Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'alineació planetària d'avui té un útil recordatori per a tu: No tinguis pressa amb cap projecte important. És veritat, la manca d'acció pot resultar frustrant. L'energia planetària t'està permetent donar-li els últims tocs a un projecte de llarga data. L'aspecte inluyente en joc potser hagin succionat la teva seguretat fins al punt en què estaves per donar per finalitzat el treball.

Taure Avui, l'alineació planetària t'obliga a complir amb el teu deure. Així és, no hi ha forma d'evitar aquests plats bruts. A el menys tindràs més ordre i organització que mai. La teva família funcionarà millor que mai. I no hi ha final a la vista, ja que l'aspecte et encoratja a continuar aquesta tendència virtuosa en comptes de tornar als teus vells hàbits de desordre.

Bessons Qualsevol participació menor a el 110% és simplement inacceptable en el dia d'avui. L'alineació astral serà molt exigent. T'agradi o no, l'aspecte en joc està fora per llevar-li a la teva vida inestabilitat, irresponsabilitat i falta de decisió. Sentiràs obligació a actuar de manera immediata i disciplinada sobre plans concrets en comptes de perdre el temps en somnis irreals.

Cranc Tot i que les teves perspectives financeres han estat de color rosa durant les últimes setmanes, avui hauràs de controlar les teves despeses. Certs esdeveniments, com una abundància de comptes en el correu, dificultats de negocis o en la teva carrera o reparacions inesperades casolanes o de l'acte et faran sentir una mica d'inseguretat sobre els teus finances.

Lleó L'alineació celestial actual arriba just a temps. Has estat necessitant una empenteta i aquí està. La teva energia està elevada i la teva adreça i conservació estan en alt. Avui pots córrer qualsevol risc ja que l'èxit és pràcticament inevitable. Així que, en comptes de treballar diligentment darrere d'escena, com usualment fas, sal i rep l'aplaudiment.

Verge Hi haurà molt enuig dins teu i no sabràs exactament per què. Els pensaments i sentiments del teu inconscient brollaran dins teu en aquest moment i tindran un efecte profund en les teves emocions conscients. Assegura't de mantenir-te fort i no alliberar el teu enuig sobre qui no correspon. Enfronta les teves pròpies qüestions abans que elles mateixes s'expressin com a energia negativa cap als altres.

Balança Descobriràs que els altres juguen un paper clau en els fets del dia. No et sorprenguis, però, si hi ha una tensió extra que actua com a límit entre tu i les persones amb les que et comuniques. Els sentiments es fereixen fàcilment, i les persones s'incentiven fàcilment cap a les accions hostils. L'alineació astral d'avui carregarà l'atmosfera de tensió elèctrica.

Escorpí Bé, avui no serà el dia més brillant del mes per a tu. Amb l'energia astral en joc, tens la impressió que la vida és eternament repetitiva. Però recordes fa poc? Senties emoció per una successió de reptes que et deixaven sense alè per tanta alegria. Estaves destinat / a a la realització personal, així que no deixis que aquest endormiscament et convenci del contrari.

Sagitari Avui l'alineació astral et proporciona més control de què has normalment. Atès que tens la tendència a deixar-te portar per les teves passions, has hagut d'aprendre a controlar-te. No vols tenir problemes amb la llei, el banc o altres figures de l'autoritat. Qualsevol acció que facis avui requerirà sobrietat i concentració. Però aquest és un desafiament que pots aconseguir.

Capricorn Si els últims dies han estat difícils, no és sorprenent que vulguis retirar-te per un temps. Aquest tipus de reacció et obligarà a rebutjar algunes invitacions. Amb l'alineació astral causándote més mal humor que de costum, no és mala idea mantenir-te amb perfil baix per un temps. Ja no tens disposició a gastar temps i energia en una relació en la qual només tu lliuraments; vols una veritable amistat.

Aquari Els cossos astrals t'han estat urgint a fer arrels des de fa algun temps. Tots els aspectes insubstancials i improvisats de la teva vida s'aniran, deixant només la veritat, fort i sòlid. Quan aprenguis a estimar-te a tu mateix / a i reconèixer i afirmar la teva individualitat, totes les teves necessitats seran satisfetes. L'alineació celestial et brinda una oportunitat única perquè facis aquesta important transformació.

Peixos Potser alguna vegada vas tenir, o encara tens, una àvia, avi, tia o tio que et va meravellar amb històries sobre els teus avantpassats. Les imatges que les seves paraules creaven en la teva ment d'un antic entorn, cases o personatges, encara ressonen en tu. Avui serà un bon dia per embarcar-te en el teu propi viatge cap al passat. Sens dubte hi ha encara molt per descobrir.

tracking