Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries El teu punt feble està en la teva família, i descobriràs que qualsevol amenaça relacionada amb aquesta àrea de la teva vida serà resposta amb molt enuig i passió de la teva part. Saltaràs ràpidament en defensa de la teva persona i dels propers a tu. La configuració celestial d'avui definirà l'escenari perquè la fúria sigui alliberada.

Taure ens un impuls dinàmic cap a la teva carrera en aquest moment, i possiblement no et rendeixis en la teva lluita per aconseguir l'èxit. Les teves emocions estaran barrejades i remouran les coses en un dia com avui. Una agressió inesperada entrarà en escena sense raó aparent. Fes el possible per no fa enutjar a ningú per més que sentis fer-ho.

Bessons Avui enfoca les coses d'una manera filosòfica. Descobriràs que trobaràs les respostes més fàcilment del que pensaves. Intenta no enfortir les coses més del necessari. Els altres ràpidament trobaran les falles o iniciaran una baralla. No baixis més de nivell. L'energia celestial d'avui recalentará l'atmosfera i portarà l'aigua a bullir.

Cranc Una energia forta i dinàmica cap a alguna cosa que et mobilitzarà espiritualment es posarà en acció amb molta emoció inconscient que sortirà del més profund del teu ésser. El teu cicle emocional mensual s'està acostant al seu tancament i consolidarás les teves lliçons de les últimes quatre setmanes. L'aspecte del dia suggereix que hi ha molta quantitat de tensió involucrada en aquest procés.

Lleó Emocions sinceres relacionades a una parella propera a tu seran reptades per aquest instint guerrer que tens al teu interior. El volum s'ha pujat i les persones podran violentar amb el menor insult. Vés amb compte en com fas servir les teves paraules. Podries acabar ferint sense intenció a algú. Hi ha molta emoció en l'aire.

Verge Avui tindràs rapidesa pel que fa a comentaris o consells, especialment en temes relacionats amb el cor. Descobriràs que tens la clau d'un pont important entre les necessitats emocionals i cerebrals. Utilitza el poder de l'alineació astral d'avui per ajuntar les forces de la intuïció i el pensament analític per aconseguir un enfocament poderós davant els problemes que se't presentin.

Balança Pensa en els teus pràctiques espirituals, i on vols anar en aquest terreny de la teva vida. Les emocions inconscients avui sortiran a la superfície, i descobriràs que estan molt connectades amb les respostes que instintivament vols conèixer. L'orientació de el dia d'avui et demanarà que trobis una solució laboral que combini un enfocament espiritual i cerebral als temes per enfrontar.

Escorpí Desafortunadament el teu humor està en baixa en aquest moment i seguirà així pels propers dos dies. Com a resultat de la configuració celestial d'aquest dia, experimentaràs el que sentiràs com una hostilitat de part d'amistats properes, que realment voldran ajudar-te. No t'enfadis amb les persones properes a tu. El que t'ajudarà en aquesta part dura del mes simplement serà un temps en soledat.

Sagitari Intenta no deixar que les teves emocions se't surtin de les mans. Descobriràs que has estat sobre protector / a de certes parts del teu ésser. Les coses que són una amenaça òbvia per al teu manera creativa d'auto-expressió et faran esclatar en una fúria tirànica. L'atmosfera del dia està bastant carregada així que aprendràs una lliçó valuosa sobre la sensibilitat.

Capricorn Quan es tracta de les teves finances pots resultar amb força dinamisme. Si no ho ets, és el moment d'entrar en acció. En aquest moment molta concentració s'està establint en aquesta àrea de la teva vida, i descobriràs que si no tractes el tema ara, serà molt més difícil manejar-aquí a uns mesos. L'aspecte d'aquest dia possiblement faci que les coses emocionals canviïn una mica.

Aquari En aquest moment hi haurà molt enuig entre tu i la teva parella. S'està a punt de declarar la guerra. Les accions de les persones poden colpejar fortament en la ment dels altres, per tant vés amb compte cap a on apuntes teva arma. Hi ha moltes emocions carregades en l'aire avui que no pots ignorar. L'energia astral està sacsejant tot.

Peixos Possiblement sentis una urgència tremenda de expressar els teus pensaments, per tant fes-ho. No et reprimeixis si hi ha alguna cosa que necessitis dir. Deixar que les teves emocions quedin atrapades dins pot conduir a problemes físics com l'estrès o malalties generals. El teu estabilitat emocional és crucial per mantenir una bona salut física.

tracking