x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Actualitzada 15/11/2020 a les 07:33
Àries
Donada l'actual alineació planetària, avui podries sentir desitjos de viatjar. Podries estar una mica inquiet per passar tota la setmana en el mateix lloc. Tracta de no tancar-te a l'oficina oa la teva casa. Encara que estiguis cansat, sal i despéjate. Condueix fins a algun lloc especial. Podries gaudir la visita a algun lloc bonic.
 
Taure
Avui potser no tinguis molta paciència amb les bestieses de la gent! Podries estar una mica inquiet o molt sensible. No permetis que et fotin. Probablement necessitis estar a soles durant un temps. L'aspecte en joc d'avui podria accentuar la teva necessitat de qualitat de temps en soledat. Troba un lloc que et relaxi i permet-te descansar. Si avui vols estar a soles, fes-ho!.
 
Bessons
Avui podries sentir desitjos de ocupar-te de jardí. O podries desitjar passar una estona a l'aire lliure, en una hamaca a l'ombra d'un arbre. L'energia astral en joc et incentivarà connectar-te amb els elements de la natura. Podries desitjar contemplar les fulles i prendre una mica de sol. O podries gaudir d'un passeig per un bonic parc nacional o bosc. Podries creuar-te amb alguns animals interessants.
 
Cranc
Amb l'actual col·locació còsmica, podries necessitar negociar alguna mena d'acord. Potser tu i la teva parella estiguin tractant de prendre algunes decisions importants. Podrien descobrir que tenen diferents punts de vista. Però no et preocupis! Pot crear-se un compromís. Treballa per crear una situació guanyadora, de la qual tots dos obtinguin el que volen i cap surti perdent.
 
Lleó
Avui és un bon dia per connectar-te amb la teva mare o una altra dona important en la teva família. Si fa temps que no parles amb la teva mare, aquest és el moment ideal per fer-ho. Si viu a prop, vés a visitar-la. Si està lluny, parla afectuosament amb ella per telèfon. Amb l'aspecte en joc d'aquest moment, et sentiràs impulsat a connectar-te amb alguna energia femenina.
 
Verge
Amb la influència astral en aquest moment, podries pensar en donar els passos següents amb la teva parella. Si has estat sortint amb algú per un temps, podries estar pensant en anar a viure junts o casar-se. O, si ja estàs casat, podries pensar en nens. Si ets solter, potser estiguis enyorant trobar la teva ànima bessona. Si tens una mica de paciència, ¡la veuràs arribar a la teva vida molt aviat!
 
Balança
Avui podries treballar per millorar una relació. Potser hi hagi hagut un recent malentès amb la teva parella. Podria haver emocions intenses que van i vénen. El millor és aclarir les coses i parlar obertament. Sigues valent i anima't a tenir una conversa honesta. Si mantens un to positiu i estàs disposat a perdonar, aviat descobriràs que la relació millora.
 
Escorpí
Gràcies a la combinació d'influències astrals, en aquest moment podries sentir que estàs preparat / a per adoptar una nova filosofia de vida. Podries contemplar el sender que estàs transitant, buscant una manera d'aconseguir més felicitat. Podries decidir abandonar algunes velles actituds que t'han estat frenant. En aquest moment és important desfer-se d'esquemes negatius i alliberar una mica d'energia creativa.

 
Sagitari
La configuració celestial està agitant la teva necessitat que millors. Podries estar pensant en la imatge que transmets als altres. Potser decideixis que va arribar el moment de fer alguns canvis. Vés a fer-te un bon tall de cabells i compra roba nova. O pensa en canviar la teva manera de parlar i projectar l'energia als altres. Avui podries desitjar provar amb un estil diferent.
 
Capricorn
Avui la teva energia física hauria d'estar molt elevada. Podries aprofitar per entrenar al gimnàs i desafiar a treballar més els músculs. O podries tenir desitjos de practicar algun esport. És probable que vencis als teus amics si competeixes amb ells en un partit de bàsquet o beisbol. Tindràs els reflexos ràpids, amb una energia concentrada i poderosa.
 
Aquari
Podries tenir alguna interacció interessant amb un membre de la teva família. Manifestarás una fèrria voluntat i podries tenir la intenció de fer les coses a la teva manera. Encara que tinguis alguns desitjos molt forts, no facis mal als altres en el camí cap als teus objectius. Deixa que els teus éssers estimats coneguin les teves necessitats, però transmet afecte i suport. Si pressiones massa podrien sorgir problemes.
 
Peixos
Avui gaudiràs de la companyia d'éssers estimats que fa temps no veus. La influència planetària podria portar visites inesperades a la porta. Potser sigui un cosí o oncle que anirà de visita. O podria ser un bon amic de la teva època d'estudiant. Gaudiràs d'una trobada social alegre. Estaràs amb ànim d'intercanviar anècdotes i algunes bromes realment banals.
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts