x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

Tirot Claret-Gerard, Sergi i Jordi

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país
Tirot Claret-Gerard, Sergi i Jordi

Tirot Claret-Gerard, Sergi i Jordi

Tirot Claret-Gerard, Sergi i Jordi

Actualitzada 14/11/2020 a les 07:28
MÚSICA

-'TIROT CLARET - GERARd, SERGI I JORDI'
Us convidem a gaudir de sis concerts gratuïts, amb taquilla inversa, aquest any marcats per la Covid-19. L’associació ha fet un esforç addicional per a la programació d’un cicle que segueix donant oportunitats als joves, als grups consolidats i per oferir al públic andorrà música de cambra d’excel·lent qualitat durant sis setmanes consecutives.

Hora: 17 h.
Església de Sant Serni. Canillo.


-'EL SOBRINO DEL DIABLO'

El Sobrino del Diablo torna a La Fada Ignorant amb més força que mai! Vermut.
Hora: 12.30 h.

La Fada Ignorant. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

-‘EL CONTE DE L’ONA I LA LAIA. UN VIATGE A L’ANDORRA D’ABANS’
El conte de l’Ona i la Laia. Un viatge a l’Andorra d’abans és una obra de titelles en què les germanes Ona i Laia entren màgicament al món de l’Andorra d’abans gràcies al Pere, un nen que els explica alguns dels usos i costums, llegendes, tradicions i maneres de viure d’abans i farà que les nenes valorin el que tenen i aprenguin més coses sobre el seu petit país. Hora: a les 10 h, 12 h i 17 h.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

-‘EL CEL ENS CAURÀ A SOBRE! O COM REPRESENTAR EL CEL’
Es pot pintar el cel? Es pot sentir? Es pot tocar? Durant tota la història de l’art els artistes han retratat el cel, de dia i de nit, amb sol o amb mal temps, amb múltiples colors i tècniques diverses. Veiem diferents exemples del cel a la pintura i en altres arts, compartim les sensacions que ens provoquen i els infants pinten obres en què el cel és el protagonista.
Hora: de 10.30 a 12.30 h.
Centre d’Art d’Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

-‘MADRIU 8.8’

El ministeri de Cultura i Esports enceta una nova proposta per difondre l’art entre tota la ciutadania i de manera virtual. El projecte, anomenat (Re)descobrim exposicions, té com a principal objectiu la promoció i la difusió de l’art més enllà de les mostres presencials perquè així tothom pugui tenir accés i en pugui gaudir. La primera mostra que es podrà (re)descobrir a les xarxes d’Acció Cultural (@acciocultualandorra) és Madriu 8.8, la mostra fotogràfica que va rebre prop de 1.200 visitants durant el segon semestre del 2017 a l’Artalroc.
En línia
Fins al 31 de desembre.

-‘LA CLAU. APUNTS D'ART’
La clau és una introducció a l’art pensada per a persones no expertes en la matèria, en què es pretén compartir els aspectes fonamentals de l’art des d’un vessant poc acadèmic i des de l’experiència. Una clau d’entrada a la porta de l’art que ens ha d’obrir nous espais al coneixement i al gaudi.
La Bauhaus: la casa de la construcció, Aurora Baena Garròs.
Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

-‘ÍTEM JAZZ’
Mostra de fotografies realitzada per Joan Burgués i Martisella, és el resum d’aquestes 20 edicions del festival, plenes d’història i d’anècdotes, que van oferir al públic més exigent una variada oferta musical en què van participar artistes de renom de l’esfera jazzística com ara Ray Charles, Horace Silver, B. B. King, Lionel Hampton o Miles Davis, tot un ampli ventall de gèneres musicals que s’emmarquen dins de l’estil de música jazz. CAEE. Escaldes-Engor­dany. Fins al 21 de novembre.

-‘CIRCUL'ART 2020-OBRES SELECCIONADES'
Obres d’Eve Ariza, M. Núria Morreno, Yolanda Blanco, Mar Garcia, Gemma Piera, Josep M. Martin Kala, Mònica Armengol i Montserrat Altimiras.
La Peixera. Escaldes-Engordany
Fins al 14 de novembre.

-‘VIENTO EN LOS DEDOS’, DE JAN
Exposició que mostra el procés de creació de l’àlbum Viento en los dedos, la continuació de l’aventura andorrana Les muntanyes voladores del famós personatge Superlópez, creat per Jan. Horaris d’obertura del museu: dimarts de 15 h a 19 h. Dimecres de 10 h a 14 h. Dijous i divendres de 15 h a 19 h. Dissabte de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h.
Museu del Còmic. La Massana.
Fins al 16 de gener del 2021.

-'EXPOSICIÓ VIRTUAL 'QUAN EL PRESENT ESDEVÉ HISTÒRIA (1975-2020)’
En aquesta exposició farem un recorregut visual per explicar quins són els nostres objectius i les nostres funcions; veurem alguns documents emblemàtics que custodiem, i us explicarem què fem, quines seccions tenim, quins serveis oferim i alguns dels nostres reptes de futur. Arxiu Nacional d’Andorra (ANA).
Andorra la Vella. Fins al 31 de desembre.

VISITES

-'VISITA GUIADA PER ESCALDES - CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L'AIGUA TERMAL’
Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut a la història de la parròquia.
Hora: 17.30 h.
Parc de la Mola. Escaldes-Engordany
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts