Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Ets tan bo en ajuntar amistats al teu voltant que no sempre et dones compte quan algú vol ser alguna cosa més que amic / a. L'energia astral augmentarà la teva carisma romàntic, i elevarà la resposta de les persones que ja se senten atretes cap a tu. Hi ha algú nou que et fa sentir coses dins, no temes apropar-te a aquesta persona.

Taure Avui reconsiderarás el que signifiquen les relacions per a tu. Estaràs llest per deixar partir el passat i tirar els números telefònics d'antigues núvies. O pot ser que et emocions sobre un nou romanç que està a punt de començar. Encara que ja estiguis en una relació, l'energia d'avui et inspirarà a experimentar una cosa nova i especial en la teva vida sentimental.

Bessons Especialment avui sentiràs passió, ja que la combinació de les energies d'aquest dia intensificaran la teva connexió amb la teva parella. Fes alguna cosa espontani per fer-li saber al teu enamorada quant t'importa. Si en aquest moment estàs solter, és un bon dia per apropar-te a aquesta persona tan atractiva que sempre et trobes a l'hora de l'esmorzar, o fer una trucada telefònica a aquest romanç potencial en el que has estat pensant.

Cranc Avui seràs beneït amb el carisma atraient molts interessos en el sentimental. La influència astral en aquest moment s'adherirà mística a la teva persona, fent que irradies carisma. Pots utilitzar aquesta energia coquetejant amb cada persona que et trobis, el que et resultarà divertit. O pots envair a la teva parella amb la màgia de Cupido convidant-la a un sopar romàntic, o amb un gest o paraules d'amor.

Lleó Aquest és un dia per a moments de concentració psíquica amb la persona de la teva vida. Els planetes i la seva influència augmenten la telepatia (quan acabes l'oració que va començar una altra persona perquè estàs en sintonia amb les seves idees). També tindràs somnis sobre algú que està pensant en tu, potser d'una manera romàntica. Para atenció a les impressions intuïtives que se't apareguin.

Verge Avui podries tenir inspiració per a realitzar un moviment audaç, juntament amb la configuració astral. Potser t'hi acostis a algú per una feina. Podries tenir un amic influent en posició de contractar gent. Si estàs buscant un canvi, no perds res amb preguntar-li a l'això! Sé clar en què vols canviar de rumb i treballar en un altre entorn. Qui sap? Córrer el risc pot valer la pena.

Balança Avui et sentiràs capaç de fer-te càrrec d'alguna cosa. L'alineació de les teves planetes farà aflorar la teva habilitat natural de lideratge. Tot i que no t'agrada imposar les teves idees en els altres, en aquest moment has de reconèixer la teva perícia. No temes parlar i fer saber el teu punt de vista. Podries ajudar al teu cap o companys de treball a veure una millor manera de fer les coses.

Escorpí En aquest moment podries sentir desitjos de córrer riscos. El motiu és perquè l'energia astral en joc t'inspira a perseguir els teus somnis. Potser se't passi un pla que t'ajudarà a assolir certes metes. És aquest el moment per començar el teu propi negoci? Vols invertir en la borsa de valors? O pot ser que simplement estiguis a punt per buscar una nova feina. Totes aquestes coses poden sortir bé si les inicies avui.

Sagitari Avui hauràs de ser més ferma amb el teu personal en el treball. L'energia astral en joc et encoratjarà que presents una imatge de major seguretat. Si només ets un empleat, encara pots beneficiar sent audaç. Inverteix en un nou guarda-robes per lluir sensacional. Parla més fort i mira a les persones als ulls. Deixa clar que ets un jugador a tenir en compte!.

Capricorn Just quan et sents desesperat per tenir alguna emoció en la teva vida sentimental, apareixerà un canvi en la influència planetària. Et sentiràs energitzat i inspirat en l'amor. Tindràs algunes idees esbojarrades sobre com expressar l'afecte a algú, i definitivament hauries actuar d'aquesta manera. L'energia del dia ajudarà a la teva sort sentimental i al fet que aquesta persona especial apreciï els teus esforços per apropar-te a ella.

Aquari Decidiràs reinventar la teva vida social ja que l'alineació planetària et inspirarà introspecció en les teves relacions. Et sentiràs millor sobre el passat i et donaràs compte que exparelles ja no són part de l'equació. Avui estàs preparat / a per experimentar noves amistats i una atracció potencial que possiblement et porti a alguna cosa important. Podria resultar un bon dia per fer-te un tall de cabell o renovar el teu vestuari.

Peixos Els teus sentiments seran a la superfície ja que l'energia astral actual intensificarà les emocions i percepcions. Tot d'una, podràs veure el que passa al teu relació sentimental. Guanyaràs perspectiva per poder fer les coses de millor manera o amb més emoció cap a la teva parella. Si actualment estàs solter, tindràs al teu cap una imatge de la teva ànima bessona amb la qual desitjaràs involucrar.

tracking