Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Aquest és un dia per estar sol. L'alineació planetària podria causar intenses demostracions de personalitat. A l'oficina, hi haurà molts desacords. Tracta de mantenir un perfil baix i una actitud positiva. No tens per què ser arrossegat per les queixes dels altres.

Taure Aquest és un bon dia per interconectarte amb altres homes en el teu treball. La influència planetària afavorirà la teva sort amb l'energia masculina. Si tens l'oportunitat de promocionar els teus serveis, no temes xerrar amb aquests cavallers. Si estàs en una reunió o en una conferència on hi ha molts altres homes professionals, tindràs sort si vols fer alguna venda.

Bessons L'alineació planetària d'avui et farà sentir de meravella! Et sentiràs preparat per manejar qualsevol desafiament que se't presenti. És un bon moment per concentrar-te en aquests projectes difícils que requereixen d'energia i determinació extra. Si necessites enfrontar a un client combatiu o un company de treball rondinaire, aquest és el moment de fer-ho.

Cranc Avui hauràs de comunicar-te de manera més directa. Et trobaràs en una situació en la qual els suggeriments o ser indirecte no funcionarà. Així que, amb l'energia celestial guiant-te, ¡digues el que realment vols dir! A l'expressar-te de manera directa, els que t'envolten podran comprendre't millor. I encara si no els agrada el que tens per dir-los, al menys sabran on ets aturat.

Lleó Aquest és un bon dia per abandonar una forma vella de fer les coses. A vegades ens mantenim ferms amb alguna cosa encara que ja hagi deixat de funcionar fa molt !. Per exemple, ara mateix potser et trobis estancat en una cursa. Encara sentis que no estàs anant a cap banda, realitzar canvis et posa nerviós.

Verge Amb la configuració planetària de moment, és millor que t'oblidis de les tasques domèstiques de rutina. L'aspecte en joc no afavoreix la realització d'aquestes tasques o de realitzar manats. En canvi, has de concentrar-te en les activitats que aquest aspecte afavoreix, com llegir, escriure, fer càlculs, pràcticament qualsevol activitat intel·lectual.

Balança Avui assegura't d'estimular la teva ment. Ja de per si estàs molt pensatiu / a, i amb la influència planetària actual, el estaràs més encara. Ets un àvid lector. Si tens un bon llibre en el qual concentrar-te, fes-ho. Gaudiràs fins i tot fins d'un diari o revista. Considera fer qualsevol cosa que faci fluir els teus pensaments! Et resultarà difícil trobar alguna cosa que et proporcioni més plaer que esto.

Escorpí L'alineació astral actual indica el despertar d'un desig per versatilitat. Qualsevol cosa a llarg termini no funciona durant aquest període. Considera fer alguna cosa fora del comú avui, com prendre una llarga caminada, reunir-te amb algú a qui no has vist per molt temps, anar a veure un partit d'esports o jugar escacs. Mentre hi hagi varietat i exclusivitat en les coses que planifiques, gaudiràs molt del dia.

Sagitari L'alineacions astral actual indica el despertar d'1 desig per versatilitat. Qualsevol cosa a llarg termini no funciona durante aquest periode. Considera fer alguna cosa Ffora de l'comú avui, com prendre llarga caminada, reunir-te amb algun ca a qui no has vist per molt temps, anar a ver un partit d'esports o jugar escacs..

Capricorn Si t'agrada escriure, aquest és un bon dia per fer-ho. Encara si aquesta és una activitat relativament nova, la influència astral et donarà una empenteta extra. Escriure en un diari, cartes, compondre poesies o crear una història són totes activitats que et proporcionaran plaer durant l'aspecte en joc. Una altra opció és llegir.

Aquari Hoy podrás expresarte de manera audaz y directa. La energía celestial te incita a que no te guardes nada. Quizás haya alguien en tu vida que haya estado aprovechándose de ti. ¡Este es el momento ideal para ponerlo en su lugar! Hazle saber lo que piensas sobre su comportamiento. Déjale en claro que no se lo permitirás en el futuro.

Peixos Amb l'alineació planetària actual, tindràs idees noves sobre com manejar alguna cosa a la feina. Potser se't passi un pla que et porti major reconeixement. Potser desitgis involucrar-te en un prestigiós projecte. Si tot surt bé, la teva reputació continuarà creixent. Definitivament desitjaràs aplaudiments, així que no temes intentar arribar a les estrelles!

tracking