Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La configuració celestial actual et posarà d'humor alegre. Et divertiràs molt! Crida a amics que no hagis vist per algun temps i convida'ls a sopar. O planifica una vetllada especial amb la teva parella. Sentiràs desitjos de tenir gestos extravagants. Compra-una dotzena de roses vermelles al teu enamorat / a. O prepara una inoblidable reunió amb els teus amics.

Taure Avui ajudaràs a algun familiar a fer les paus. Si vas a reunir-te amb els teus parents, seràs testimoni d'una petita baralla o desacord. Amb l'energia astral en joc, tindràs les paraules justes per oferir-los. O potser els guiïs perquè trobin un compromís. Sigui el que sigui que diguis, confia que les teves paraules els inspirarà i ajudarà a veure els seus assumptes de manera diferent.

Bessons En aquest moment potser estigui interessat en re-començar la relació amb algú. Si has estat amb problemes en la teva relació amorosa, voldràs solucionar les coses amb aquesta persona. Potser se't ocorri una nova manera d'enfocar els teus problemes. La configuració planetària t'ajudarà a trobar una solució positiva. No permetis que t'amarguin velles ferides. Aquest és un moment de meravellosa sanació!

Cranc Avui estaràs molt sentimental. Avui i en els següents dies, els planetes elevaran elevarà les teves emocions. T'emocionaràs a l'escoltar una cançó a la ràdio. Si se't omplen els ulls de llàgrimes, no sentis vergonya! Deixa que el teu cor romangui obert mentre experimentes aquestes profundes emocions. És bo ser sensible, així que no et reprimeixis.

Lleó

La teva intuïció es trobarà elevada amb l'alineació astral. Tindràs el pressentiment que algú va a cridar-te, i immediatament sonarà el telèfon. O potser estaràs pensant en algú que no veus des de fa molt de temps - i te'l trobes de casualitat a la botiga. Presta atenció a aquestes coincidències gracioses que semblen connectar amb altres persones.

Verge En aquest dia, els temes de el poder i el control estaran presents en la teva ment. En el teu treball, desitjaràs tenir un paper de lideratge més important. Voldràs encarregar-te de una cosa que s'ha sortit de control. Tens visió, però no serà la teva àrea de responsabilitat. Els temes per al dia són la humilitat i l'acceptació. Necessitaràs posar-te a un costat per ara i lliurar el control.

Balança És un bon dia per compartir la teva filosofia personal amb els altres. El teu costat espiritual i servicial se sentirà emfatitzat en aquest dia. Et trobaràs discutint amb algú sobre el significat de la vida. El teu punt de vista ajudarà a aquesta altra persona a resoldre algunes coses. Et sentiràs una mica com un germà gran a l'oferir consells pràctics i positius.

Escorpí Avui tindràs un humor extravertit. Et resultarà divertit comunicar-te amb els altres. Cridaràs velles amistats i es comptaran les novetats. O potser escriguis una llarga carta a algú especial per a tu. Et resultarà beneficiós expressar tot el que tens a dins en comptes de guardártelo. A vegades la teva contenció emocional et fa semblar glamurós i interessant.

Sagitari La influència planetària avui et aportarà equilibri i energia social a la teva vida. Et sentiràs bé respecte a el lloc que ocupes al món quan interactues amb amics i col·legues. El sentir-te d'ajuda per als altres és molt important per a tu. Avui rebràs una devolució afectuosa de persones que agraeixen la teva ajuda.

Capricorn El teu perfeccionisme estarà a l'ordre del dia amb l'energia astral d'aquest dia. En el teu treball, et sentiràs crític / a sobre els teus companys. Les descobriràs errors importants. També et sentiràs temptat a fer un enrenou a l'respecte, però has de considerar les teves accions amb cura. No crearàs un seriós problema si fas això públic? ¿No seria millor gestionar la qüestió d'una manera més discreta?.

Aquari Avui passaràs un dia tranquil amb els teus éssers estimats. L'alineació astral et posarà d'humor relaxat i acollidor. No tindràs ganes de fer cap tasca, però sentiràs desitjos d'abraçar als teus fills! Passa temps amb els teus familiars i només gaudeix la seva companyia. Necessites relaxar-te una mica i baixar el nivell d'estrès que has acumulat dins teu.

Peixos Avui podries desitjar fer les paus amb algú. La configuració dels planetes t'ajudarà a veure a les velles relacions de manera diferent. Si no has parlat amb un ésser estimat per algun temps, aquest pot ser el moment de re-establir la comunicació. No permetis que vells desacords evitin que puguis recomençar de zero! Estén una branqueta d'oliva i adopta una actitud de perdó.

tracking