Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'interès per les ciències o l'ocult podria portar-te a voler buscar grups que comparteixin els teus interessos a través dels quals puguis conèixer gent nova. No obstant això, en aquest moment podria resultar-difícil trobar el grup adequat. La influència provinent de la configuració celestial podria interposar obstacles per trobar amics i activitats noves, però no és impossible. Endavant!

Taure A mesura que descobreixes camps i objectius nous que potser comprenguin tecnologia moderna o qüestions socials o polítiques, la teva vida s'impregna d'un nou sentit de l'aventura. Podria obrir-se un món completament nou. El teu intel·lecte podria funcionar massa ràpid a causa de l'estimulació constant. La influència de la configuració astral implica que els teus nous interessos poden interposar-se en la teva vida familiar. No obstant això, acabaràs aprenent a equilibrar-los.

Bessons Podries estar pensant en fer un viatge llarg en avió, potser a un estat llunyà o a un altre país, però podran presentar obstacles inesperats. Això està bé: només has de trobar una manera de solucionar-los per poder emprendre el viatge. La influència de l'actual configuració celeste posa l'accent en el desconegut. Això pot crear algunes sorpreses desconcertants, però no nega res necessàriament.

Cranc Avui els que vagin a casa teva de visita podrien portar moltes notícies interessants. De fet, podries tenir instal·lada una nova ordinador, una ràdio, un televisor o el servei de cable que podrien portar-te informació actualitzada molt més ràpid. Això al seu torn pot significar una enorme diferència en la teva vida, si bé en aquest moment puguis no saber de què es tracta.

Lleó El teu costat masculí i femení avui poden estar en desacord, ja que cada un vol procedir a la seva manera. Avui marca el començament d'un període de quatre setmanes en què se't demanarà aprofundir dins del teu món de secrets i somnis perquè puguis remenar alguns dels sentiments inconscients interiors i fer-los que surtin a l'exterior. L'energia celestial en joc t'ajudarà a que això passi.

Verrge Avui el teu cor està enfocat en el romanç, i podries estar una mica ansiós / a per compartir un moment íntim o dos amb el teu amant. L'únic problema és que parts de la teva psique no estan totalment d'acord amb aquest pla. El panorama indica que hi ha una força transformadora, fort, dirigint-se cap a tu que li agrada qüestionar el motiu per gairebé tot el que fas.

Balança Avui marca el començament d'una important travessia de quatre setmanes durant el qual amics íntims podran tenir un paper més important en la teva vida. Molt de tot el teu autoestima dependrà de les teves relacions, i de la forma en què et portes amb un grup. Aquesta tendència té major enfocament gràcies als planetes, els que estan alineats per alliberar més energia.

Escorpí l teu lloc de treball i la manera en què maneges les coses cada dia estaran al centre de la teva atenció durant les pròximes quatre setmanes, a causa de l'aspecte en joc. Avui la clau és la comunicació, i descobriràs que aquesta et obrirà tota una nova tendència que permetrà un major enteniment entre totes les parts interessades. Assegura't de dir exactament el que tens en ment.

Sagitari Avui marca el començament d'un període de quatre mesos en què les finances et seran de major preocupació que el normal. Descobriràs que molt probablement estaràs molt involucrada en aquesta àrea de la teva vida, i estàs més disposada a realitzar el treball que produeixi resultats positius. Consulta amb aquells amics que et poden ser d'ajuda al llarg de el camí. L'alineació de l'planeta et urgeix perquè prenguis la iniciativa.

Capricorn El teu cor avui t'està trucant per realitzar coses amb altres, i descobriràs que les connexions íntimes amb éssers estimats resulten extremadament satisfactòries. A el mateix temps, però, descobriràs que els teus objectius professionals també són un centre d'atenció important, una tendència que continuarà durant les pròximes quatre setmanes. L'única part difícil en el pla d'avui és el potencial conflicte que podria originar-se a partir d'aquests dos costats de la teva vida, a causa de la combinació d'energies en joc.

Aquari Un projecte en el qual véns treballant des de fa un temps, potser un d'índole artística, o simplement una tècnica nova per aconseguir fer les coses pot estar a punt de finalitzar, encara que no de el tot bé. Podràs preguntar-te què estàs fent malament. El més probable és que no estiguis fent res malament: potser només es tracti de la configuració planetària en acció. L'aspecte en joc pot presentar obstacles però no nega els resultats. Aguanta una mica!

Peixos És probable que la teva ment desbordi d'idees exaltades -polítiques, socials, filosòfiques, espirituals- però avui no estàs en sintonia amb qüestions pràctiques. No obstant això sembla que els teus finances requereixen atenció si bé no tens ganes de ocupar-te de elles. L'alineació d'avui podria fer que et resulti difícil deixar les idees a un costat perquè et concentris en els comptes, però fes l'esforç. Pots deixar que la teva ment flueixi lliurement després.

tracking