Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La configuració celestial indica que avui cal que et donis l'oportunitat de treballar certs assumptes. Resisteix qualsevol temptació que puguis tenir de deixar de sentir, enfronta els teus sentiments i planeja alguna acció per fer canvis que desitges que es produeixin. Mira la situació de prop i el paper que jugues en ella. Descobreix el que vols i després pots avançar i construir una llista d'opcions. Tampoc has de triar una de sola. La millor selecció seria una combinació.

Taure Alguna vegada has intentat escriure poesia? Amb aquesta influència astral, aquest seria un dia excel·lent per intentar-ho. Hi ha moltes formes de poesia i realment no han de rimar. Si ja ho has intentat, per què avui no et proposes escriure una altra? Els poemes es poden utilitzar per a moltes coses com en targetes o una col·lecció personal de pensaments i sentiments. Assegura't de guardar còpia

Bessons Avui florirà un desig de mostrar la teva atenció i estima. Encara que sigui una cosa que facis regularment o de tant en tant, deixa que la creativitat t'ajudi a afrontar-ho. Un arranjament floral, una targeta feta a mà, una espelma o qualsevol cosa bonica farà que aquesta persona se senti sensacional. Si són moltes les persones a les quals els vols demostrar afecte, tria una caixa de targetes i posa-li una flor abans d'enviar-les per correu. Et sentiràs tan bé com ells!

Cranc Sota aquesta influència planetària, et descobriràs enfrontant una situació que et portarà decepció. Encara que no tinguis el control sobre els fets que tinguin lloc, sí tens el control sobre com manejar-los. La teva actitud farà tota la diferència entre donar-te per vençuda o la disposició per tornar a intentar-ho. Recorda, sempre hi haurà altres oportunitats. Si has fet tot el possible, Enorgullix d'això. Si no és així, fes-ho la propera vegada. No siguis massa dur / a amb tu mateix / a.

Lleó Si avui hi ha massa en el teu plat que et demanda concentració, pot ser que no sigui aquest el millor dia per enfrontar-ho. Descobriràs que la concentració en el teu treball és realment molt difícil i això pot ser degut a l'energia astral actual. Si simplement has d'atendre algunes coses, considera treballar en un entorn sense distraccions. Tractar de concentrar-se amb nens corrent al voltant o en una oficina no et resultarà més fàcil.

Verge Avui pot haver-hi una petita batalla a casa teva que empitjorarà durant el dia. És temps de cridar a tots a una reunió familiar. Si tots continuen ignorant els temes que tan evidentment estan produint un efecte negatiu, llavors mai hi haurà solucions. La configuració astral d'avui mobilitzarà tensions entre egos competitius.

Balança La interacció amb els teus companys estarà entelada amb molta tensió avui. Podria ser que hi hagi una petita batalla sota la superfície dins d'aquesta àrea de la teva vida. Els egos de les persones estan ben afirmats i no tenen por prendre les seves pròpies decisions. Qualsevol forma de manipulació quedarà a l'descobert avui i es farà més evident gràcies a l'efecte de la configuració planetària del dia.

Escorpí Avui descobriràs que el teu sentit de pertinença es troba massa embolicat en els teus valors i possessions. Pren mesures en aquesta àrea de la teva vida i considera el fer un pla nou per manejar les teves finances. La comunicació amb els altres et proporcionarà idees i perspectives noves sobre la millor manera de gestionar aquesta situació. La configuració celestial d'avui t'està demanant que actuïs.

Sagitari Avui és un dia per simplement sentir-te bé amb tu mateix / a. No hi ha necessitat de amagar-se. Juga a guanyar i ho aconseguiràs. L'aspecte en joc avui t'ofereix molta vitalitat física que segurament t'ajudarà en el que hagis planejat. És possible que hi hagi persones que estiguin una mica combatives avui, de manera que mantingues la guàrdia. La pots necessitar.

Capricorn Molta de la teva autoestima pot ser el resultat directe de quant pots aconseguir en el teu treball. Tens una enorme quantitat d'energia física a la teva disposició que pots posar en aquesta àrea de la teva vida. L'energia d'aquest dia t'està omplint de vitalitat, la qual cosa produirà un gran impacte en el teu dia. Aprofita-ho!

Aquari Hi ha algú al teu voltant que no està fent bé les coses. Si és així, considera prendre el primer pas per iniciar una conversa. Potser el teu interès serà tot el que es necessita per incentivar aquesta persona a compartir el que li està passant. Si sents que la teva acostament no serà ben rebut, intenta fer alguna cosa bonic com convidar-la a dinar o manar-li una targeta. Intervenint en forma directa o no, fes-li saber que estàs allà. Això podria ajudar.

Peixos Avui descobriràs que el teu sentit de pertinença es troba massa embolicat en els teus valors i possessions. Pren mesures en aquesta àrea de la teva vida i considera el fer un pla nou per manejar les teves finances. La comunicació amb els altres et proporcionarà idees i perspectives noves sobre la millor manera de gestionar aquesta situació. La configuració celestial d'avui t'està demanant que actuïs.

tracking