x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 23/10/2020 a les 06:44
Àries
Hi ha una gran quantitat de vitalitat física i augment de l'ego en el dia d'avui gràcies a la col·locació provinent de les teves planetes. La gent tendeix a estar molt més activa i hostil en general. Per a tu, aquesta energia estarà millor emprada si la dirigeixes al teu interior, cap als aspectes més amagats de la teva naturalesa. Descobriràs que pots aprendre molt de tu mateix / a netejant el teu interior.
 
Taure
La teva natura romàntica està rebent una onada d'energia activa que has de fer servir bé. Descobriràs que ets més entremaliada i infantil en les teves accions, gràcies a la influència de la configuració astral. Aquest és un moment d'auto-expressió creativa per a tu en el qual podràs dir molt a través de les teves creacions artístiques.

Bessons
Sentiràs com que es van encendre tots els llums de l'escenari. Hi ha una gran concentració en tu mateixa i en la teva vida personal, així que assegura't d'estar projectant una imatge positiva en els altres. Podria ser que avui estiguis una mica més hostil que de costum.
 
Cranc
Avui et reconfortarà molt estar amb gent, i no has de dubtar davant de qualsevol oportunitat de fer socials. Hi ha molta força en la teva comunicació amb els altres i veuràs que el teu ego s'infla a mesura que passes més temps interactuant amb persones amb els teus mateixos interessos.
 
Lleó
Les coses s'aclariran molt per a tu quan vegis els aspectes negatius de la teva vida com a part de el cicle natural de la vida, integració, mort i regeneració. L'aspecte en joc avui et demana que actuïs en base a aquest cicle natural. Observa com les coses s'acomoden al seu lloc i muévelas a la fase següent. No permetis que aquesta energia es quedi asseguda i romangui estancada.
 
Verge
 
Els teus pensaments molt bé podrien estar bolcant-se a la necessitat de concentrar-te en el teu treball. Això probablement et resulti una mica depriment, després de l'càlid, íntim tràfec de la vida social que has tingut el plaer de gaudir últimament, i desitges posposar-una mica. L'energia astral ara mateix augura bé per a l'optimisme, entusiasme i bona fortuna, per tant mantingues els teus ànims amunt i torna a la usual rutina.
 
Balança
Els teus pensaments Molt bé podríen estar bolcant-se a la necessitat de concentrar-te en el teu Treball. Aixó Probablement et resulti 01:00 mica depriment, després de dir l'CALID, íntim Tràfec de la vida social que has tingut el plaer de Gaudir últi, i desitges posposar-1 mica.
 
Escorpí
Avui podries decidir realitzar alguna neteja a la casa, i mentre ho fas, fins podries trobar el lloc just per guardar aquests articles de casa teva que mai havies trobat el lloc per emmagatzemar-los. Sents entusiasme, i el futur és de color de rosa, per això facis el que facis avui portarà el segell d'aquests sentiments.

Sagitari
Luego de un largo proyecto en el trabajo, probablemente estarás planeando tu próximo descanso. Este, sin embargo, seguramente será un largo viaje a alguna parte que querías ir, quizás por avión. También podrías estar pensando enrolarte en una clase o taller, posiblemente sobre narración técnica o creativa, o de idioma extranjero..

Capricorn
La  teva percepció extrasensorial i la teva intuïció es troben molt elevades avui. La influència planetària implica somnis i visions aclaridors, com també una capacitat poderosa per percebre els pensaments i sentiments d'altres. Si és possible, estigues allunyada dels hospitals, ja que pots sentir els dolors i sufrimientos- sense esmentar el estrès- que és tan comú en aquests llocs.

 
Aquari
 
Pren un paper agressiu cap a la teva espiritualitat. Descobriràs que hi ha molt aprenentatge elevat que encara has de fer a través del qual trobaràs un major significat a la teva vida. No perdis el teu temps amb preocupacions mundanes i possessions materials. Hi ha un missatge important que aprendre en cada situació que travesses.
 
Peixos
Tens la gran necessitat de tenir una connexió més forta amb els teus germans en aquest moment. Si no tens germans, considera les persones en la teva vida que més s'acosten a aquest rol. Participa brindant-los suport en les seves vides i decisions. Trobaràs molt de tu mateixa en ells, i te n'adonis o no, les teves paraules i preocupacions produeixen un profund impacte en ells.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts