TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Ara mateix la teva ment probablement està enfocada a les qüestions mundanes de la feina i de diners. Et podria preocupar el fet que has gastat molts diners últimament, i estàs reflexionant sobre com compensar-sense haver de prescindir de molt. Trobaràs les solucions que vols, ja que un descans recent de la teva rutina t'ha ajudat a aclarir la teva ment.

Taure Aquest és un moment meravellós per socialitzar. Podries assistir a una festa, o relacionar-te amb un grup d'algun tipus. La companyia d'altres que comparteixen els teus interessos podria resultar estimulant i bastant emocionant, ja que es podria compartir informació nova i sorprenent. Les energies d'avui prometen un benefici intel·lectual a través de la influència d'altres, i també promet l'èxit perquè estigui del teu costat.

Bessons Avui podries rebre una quantitat de cartes o anomenats telefònics de gent jove. Podries passar cert temps al cotxe, fent manats o posant-te a el dia amb les persones que no ho vas fer ahir. Et podria arribar un regal a través d'un missatger especial. La comunicació amb la parella podria revelar canvis futurs tant en el teu treball com a casa teva.

Cranc Avui és un bon dia per arribar als altres. Et descobriràs trucant per telèfon a amics que ho has vist o escoltat fa temps, interessant-te per ells. Bones notícies sobre un succés emocionant podrien venir de la persona en la teva vida, o d'un amic íntim. Podria haver relacions amb artistes, actors i escriptors, atorgant informació útil i interessant.

Lleó Ara mateix podries estar concentrat / a en qüestions professionals i monetàries. En la teva ment s'estan desenvolupant plans per millorar el teu futur en les dues àrees, tot i que probablement encara no hagis decidit quin recorregut prendre de moment. Fes una llista, tingues en compte els pros i els contres, i després analitza cada possibilitat.

Verge En aquest moment assumeix un paper més proactiu en les teves finances. El més probable és que les preocupacions emocionals no et permetin veure tots els angles de la situació. L'aspecte en joc transmet una influència poderosa que pot encendre qualsevol metxa que estigui preparada i llesta per explotar. Quan es tracta dels teus recursos personals, vés amb compte amb els moviments sobtats.

Balança Avui les persones podrien encoratjar-te a que inverteixis diners en apostes: assegura't de pensar abans d'actuar. Fixa't un límit abans d'entrar a casino, no quan ja estàs asseguda a la taula. Als altres pot resultar-fàcil dir-te com actuar, senzillament perquè no estan arriscant els seus propis recursos. La configuració celestial d'avui t'està demanant que tinguis en compte els motius aliens.

Escorpí Avui és probable que els problemes a la feina ocupin el centre de la teva atenció. Tracta de no involucrar-se emocionalment massa en aquestes qüestions. Si ho fas, podràs perdre contacte amb el teu pensament racional i podries acabar perjudicant tota la teva posició. Conversa amb els altres en privat per aconseguir controlar la situació. No és moment de seure i veure com les coses escapen entre els dits. La configuració celestial d'avui t'està demanant que actuïs.

Sagitari Quan es tracta de conservar les teves possessions personals tendeixes a mostrar més agressivitat que de costum. Vés amb compte de tornar-te massa dependent d'elements materials per assegurar el teu benestar. Les teves ànsies de possessió podrien fer pensar als altres que ets avara. Aquesta tendència a la mesquinesa podria ser el resultat de la influència celestial.

Capricorn Avui ocupa't de la casa, fins en els detalls més simples. Treu el polsim i comença a netejar les teranyines dels racons. Sentiràs una gran satisfacció personal a l'dedicar temps i esforç a millorar el teu entorn. Mentre ho fas també millorarà el teu estat d'ànim. Avui l'energia astral en joc t'estarà encoratjant mentre ho fas.

Aquari Avui probablement et trobaràs amb diverses trucades telefòniques d'amics que volen saber com et trobes, i tindràs moltes converses interessants. També poden ser molt del teu temps dels infants, els joves i mascotes. Podries planificar escriure unes quantes cartes que d'alguna manera concerneixin el futur. El cosmos promet un dia ple d'intercanvi d'idees i de formulació de plans ambigus.

Peixos Després d'una llarga i dura sessió de treball, probablement estaràs pensant en el teu pròxim descans de el món laboral. Aquesta vegada els teus pensaments es bolcaran a un viatge, potser a una província llunyana o a un país estranger - on voldràs quedar-te per un temps. Potser t'acompanyi un amic íntim o un amant. L'energia astral en joc implica moviment - a través d'un viatge, creativitat o educació.

tracking