x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 21/10/2020 a les 07:12
Àries
Quan es tracta de qüestions a casa, tracta de no quedar massa atrapada en petites picabaralles. Si fas una història de contratemps insignificants, es convertiran en un gran problema. No obstant això, si enfrontes la situació i mantens la calma, pràcticament no advertiràs els tusts en el camí.
 
Taure
Abans d'iniciar una acalorada discussió amb algú has de saber què és el que desitja. En cas contrari, el resultat podria ser absolutament desastrós. Potser l'objecte de la batalla no valgui la pena. Les bones relacions amb els altres són precioses i delicades: no facis res que pugui posar-les en perill. La configuració celestial de el dia d'avui et suggereix que pensis abans d'actuar.!.

Bessons
L'acció que prenguis avui pot deixar una llarga estela de fum darrere de tu. Pensa en els que estan amb tu abans de volar cap a la llunyania. A l'igual que un avió que vola baix, els teus moviments seran sorollosos i molt visibles. El deixant que deixis mostrarà exactament on has estat i és molt probable que també indiqui cap a on et dirigeixes. Assegura't sentir-te prou crèdul / a abans de prosseguir.

 
Cranc
No dubtis a demanar exactament el que desitja. Els que t'envolten poden estar intentant cridar la teva atenció, i al principi podries sentir confusió sense saber com procedir. Deixa que les coses ocupin el seu lloc, una per vegada. Primer pensa que vols fer. Tracta de no permetre que els altres s'interposen.
 
Lleó
Donada l'alineació astral d'avui podries sentir-te com una bala perduda. No et sorprenguis si en aquest moment sents un vessant de violència en el teu interior. Inconscientment, podria haver-hi un desig de lluitar i conquerir. Busca l'origen d'aquest enuig i resol el problema abans d'acabar projectant aquesta energia cap als qui no necessàriament tenen la culpa.
 
Verge
La influència psíquica provinent de la configuració astral d'avui podria fer-te sentir un poder particularment telepàtic. No et sorprenguis si et descobreixes llegint la ment de persones que viuen lluny de tu, dones en particular. En aquest moment potser et atreguin especialment els llibres sobre fenòmens paranormals, de manera que podràs desitjar passar bona part del dia llegint. Fes-ho! Aprendràs molt!.
 
Balança
La influència provinent de l'alineació planetària en aquest moment es concentra en possibles malbarataments i implica que potser hagis estat gastant massa en elements luxosos que no necessites, ni tampoc desitja. No obstant això, de vegades és una actitud necessària, encara que sigui per alimentar provisionalment la nostra autoestima, de manera que no et.
 
Escorpí
Avui podries sentir una mica de fatiga i no saps amb certesa si demà tindràs ganes d'anar a treballar. La influència provinent de l'alineació planetària generalment porta algun tipus de confusió, però no et preocupis. Avui, però, és bona idea quedar-se a casa a descansar. Llavors espera fins demà per veure com et sents. El més probable és que et recuperis.

Sagitari
Potser hagis de posposar per ara els teus somnis de prendre unes llargues vacances, i la configuració celestial pràcticament et garanteix que en aquest moment no podràs tornar a fixar una data. Una situació tensa a la feina pot requerir la teva presència, o potser un familiar et necessiti. Tot i així, no et descoratgis! Segueix endavant amb els teus plans, que eventualment es faran realitat.
Capricorn
Un desig d'adquirir nous elements de luxe, o subministraments o equip per a projectes artístics, podrà portar les teves finances a aigües pantanoses. L'energia astral avui implica tant el luxe com la creativitat, i aquesta pot no ser una combinació fàcil per a tu. Pots pagar per ella o no? Hi ha moments en què realment necessites pensar, i altres en què simplement vas i ho fas.
 
Aquari
El més probable és que en aquest moment canalices bona part de la teva energia cap a la direcció equivocada. Potser estiguis buscant involucrar-te en un projecte. A el mateix temps, estàs alliberant una agressió descontrolada. Torna a aquelles fantasies, somnis i passatemps infantils que et feien realment feliç.
 
Peixos
L'energia celestial del dia t'està enviant senyals d'advertència perquè vagis amb compte a l'confiar en els altres. Tens emocions fortes i podràs descobrir-manifestándolas davant de qui tinguis al costat només perquè necessites alliberar. Això pot servir-te per alliberar l'enuig i frustració inicials però tingues en compte que a la llarga, és probable que et facin mal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts