Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les influències provinents de la configuració actual en aquest moment posen l'accent en els diners aliens i podrien fer que qüestions financeres ocupin el centre de l'atenció. Potser un amic et degui diners i no pugui devolvértelo, la qual cosa podria causar tensió entre vosaltres. O podries estar esperant un xec que necessites i no arriba.

Taure Avui podries sentir una mica de molèstia. La canviant i intranquil·la influència que ve de la configuració celeste t'ha tret del teu concentració. Aneu amb compte! Seràs més vulnerable que abans a persones que vulguin aprofitar-se de la teva noble natura. ¡Utilitza el teu natural intuïció per diferenciar qui està sent correcte amb tu i qui no!.

Bessons La combinació de poderoses energies astrals provinent del canvi planetari vol dir que podràs tenir somnis molt vívids, revelacions intuïtives, o fins visions que et porten a qüestionar les creences que has mantingut la major part de la teva vida. Això podria implicar un conflicte interior. Per resoldre-ho, el millor és llegir i estudiar els conceptes en qüestió.

Cranc El panorama astral mostra una combinació d'influències planetàries que avui podria fer que el teu comunicació amb els altres es torni una mica vaga. Podries estar una mica susceptible, veient menyspreus i insults on no n'hi ha. Algú pot haver donat informació errònia sobre tu que hauràs de corregir. El dia d'avui podria ser bastant molest si no adoptes una actitud filosòfica.

Lleó Avui podria haver contratemps inesperats a la llar. No obstant això, poden evitar-se. Avui al matí recorre la casa i corregeix totes aquelles coses que puguin representar algun perill, com catifes arrugades o aigua a terra. Verifica si les portes, finestres i connexions al bany necessiten alguna reparació.

Verge No creguis res del que llegeixis o escoltis avui! Els astres envien claus relacionades amb mala informació, confusió i decepció. No et molestis o t'enfadis sobre res del que escoltis fins que et prenguis el temps de conèixer els fets. L'excepció: els pressentiments que tinguis des del teu interior. El teu intuïció es troba elevada. Aquest és definitivament un dia per escoltar el teu cor.

Balança L'alineació planetària actual indica que podries rebre certa informació estranya i inquietant. Potser t'assabentis a través de llibres o diaris, o a través d'amics, parents o veïns. Això podria sacsejar una mica el teu sistema de creences, però necessites aprendre més sobre això abans d'arribar a conclusions.

Escorpí Prepara't per rebre una broma de part d'un suposat amic que podria tenir conseqüències en la teva imatge pública. L'energia d'avui influeix en les relacions interpersonals, podria haver alguns inconvenients casuals en les teves relacions amb amics. Algú no està dient la veritat, o està ocultándote els fets deliberadament. La confrontació serà inevitable. Protegeix-te.

Sagitari Rebràs notícies que et pertorbaran, et faran sentir esgotament, i voldràs prendre algun temps per descansar i recarregar la teva energia. Les influències astrals produïdes per l'alineació planetària d'avui apunten a possibles assumptes de salut. No obstant això, tot indica que has d'obtenir tots els fets abans de saltar a conclusions.

Capricorn Un grup a què pertanys podria tenir dificultats econòmiques, i et diran perquè facis servir el teu sentit comercial innat per resoldre-ho. La composició dels fluxos astrals indica que hi ha molt a aprendre que encara no saps. Assegura't de reunir i analitzar tots els fets abans de començar a treballar en això.

Aquari Avui és probable que sentis cansament després d'una setmana esgotadora. No tindràs desitjos de fer res més enllà de llegir, però la teva ètica de la feina pot filtrar i fer-te sentir culpable si no t'aixeques i et ocupes d'algunes coses que has de fer. No obstant això, és probable que et distreguis i no aconsegueixis massa, i acabaràs sentint encara més cansament.

Peixos La combinació d'influències astrals en aquest moment podria donar-te preocupació i és probable que no encaraments els temes de treball o financers de manera realista. Podràs percebre que la situació és molt més seriosa del que en realitat és i et s'enutjarà pensar-ho. No ho facis! Veu la situació objectivament: considera només els fets. Només llavors podràs entrar en acció i fer plans per al futur immediat.

tracking