Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui desitjaràs mantenir els teus negocis sota control gràcies a la combinació de la influència planetària d'aquest moment. Els temes relacionats amb les finances seran de gran importància, i segurament no desitjaràs prendre cap risc. Serà per al teu propi interès quedar-te amb el que ja tens en comptes de jugártelo pel desig d'acabar amb més del que tenies a l'començar.

Taure El teu món de desitjos i somnis es posarà en conflicte amb una parella propera. Pot ser que el teu ser canviï quan estan junts, fent que t'apartis dels teus veritables objectius i somnis. Passa algun temps tot sol per resoldre els conflictes que s'han infiltrat. La combinació d'aquest dia d'energia astral posarà en relleu els punts foscos de la teva personalitat que et fan dificultós funcionar amb tota la teva capacitat.

Bessons Gran part del teu ego depèn de la situació de la teva salut física en aquest moment. Tots els dies les persones i els fets semblen insignificants, però de fet tenen un paper important en el teu estat mental, i per tant també en el teu estat físic. Vés amb compte amb les relacions cap als teus veïns i germans. Aquestes persones tenen un paper molt important en la teva vida en aquest moment segons l'energia astral en funcionament

Cranc Vés amb compte amb deixar-te portar pel teu propi ego que t'oblidis de la importància dels membres més propers de la teva família i de la gent amb la que comparteixes la teva llar. Estaràs en una recerca constant de més diversió i aventura, i com a resultat, ignoraràs aquella que està propera a la teva llar. Pot ser que l'energia que busques es trobi en on menys t'ho esperis, busca bé.

Lleó La teva aparença personal és per a tu en aquest moment de molta importància, i descobriràs que hi ha un element emocional connectat amb aquest aspecte de la teva vida. Intenta no preocupar tant per com els altres et perceben. El més important és com tu et perceps. L'alineació planetària d'avui dificultarà que el teu cap i el teu cor coordinin en aquest assumpte.

Verge Avui podràs pensar bastant en la teva parella. En aquest moment és el teu principal centre d'atenció i descobriràs que tens un punt de vista més seriós que de costum. De jove et van imposar certes restriccions que podrien haver tornat per turmentar. Els records de llavors afecten la teva manera d'encarar les teves relacions d'ara.

Balança En aquest moment potser mantinguis una conversa seriosa amb la teva parella. Podria ser que necessitis una mica de reestructuració en aquest aspecte de la teva vida. No temes manifestar el que saps és veritat. Amaga els fets no els farà desaparèixer. És important treure aquests temes importants a la llum. És millor ara que més endavant.

Escorpí En aquest moment els teus finances poden estar una mica restringides. Potser és el moment d'ajustar una mica el cinturó i eliminar despeses en coses que en realitat no et fan falta. És un bon moment perquè avaluïs teus valors i pertinences. L'alineació planetària d'avui t'està demanant que pensis seriosament en aquests temes i et concentris per elaborar solucions vàlides.

Sagitari En aquest moment tens prou disciplina en relació al teu treball i el teu lloc en la societat està adquirint cada vegada més importància per a tu. Avui gaudeixes de rapidesa en paraules i agudesa mental, la qual cosa t'ajuda a apropar-te als objectius desitjats. La configuració astral d'avui li està incorporant un to restrictiu a el dia, però pots usar-lo al teu favor sempre que prenguis consciència de la manera en què aquesta energia t'està afectant.

Capricorn Quan es tracta de la teva feina o rutina diària, de sobte podries adoptar un enfocament més seriós. Els pensaments relacionats amb aquest aspecte de la teva vida avui estan més assentats i descobriràs que pots pensar amb més claredat i sentit de la realitat sobre la teva situació. Avui és un dia per comportar-pràctica i disciplinadament. Elabora un pla per als pròxims cinc o deu anys.

Aquari Tracta de que els teus finances no siguin el factor limitant en aquest dia. Recorda que només es viu una vegada. Si vols sortir i passar-la bé amb amics, sentir-se lliure per fer-ho i no deixis que l'aspecte financer influeixi en el que vols fer. La combinació d'energies astrals d'avui et demana que et donis la gran vida.

Peixos Certes persones tindran un paper important en les activitats del teu dia. Descobriràs que els temes sentimentals entraran en conflicte amb els pràctics, com el compartir les finances i els recursos valuosos. Actualment estàs a la fi d'un llarg període mensual en què transformar els temes juga un paper clau en la teva vida. Aquests canvis estaran encara més emfatitzats en aquest dia gràcies a la combinació de les energies celestials.

tracking