Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Comunica't amb els altres de manera pràctica i metòdic. Aquest és un moment important per tornar a connectar-se amb persones a les que has deixat de veure recentment. És un bon dia per escriure cartes i comunicar-se per telèfon. El to del dia pot ser una cosa seriosa però això de fet pot resultar molt valuós per a tu en aquest moment.

Taure Potser hagis de fer un pas cap enrere en la teva actual situació romàntica. Estan aflorant fets importants que poden revelar aspectes de la situació que ignoraves per complet. No prenguis aquesta informació important a la lleugera. Quan es tracta de la teva relació romàntica, potser necessitis comportar més pràctica i reservadament.

Bessons En aquest moment et concentres en temes relacionats amb la propietat, la teva casa, i potser el teu pare. Podria ser que avui hagis aprendre una lliçó important. Potser una figura paterna, major i intel·ligent, està tractant de compartir una mica de la seva saviesa amb tu. L'alineació astral d'avui t'està demanant que et obris a aquestes lliçons i respectis als que les ensenyen.

Cranc Avui és un bon dia per ocupar-te dels comptes. Encarrega't de la gran pila de coses sobre l'escriptori que has estat deixant de banda durant setmanes. Fes-ho. És un moment important perquè et treguis de sobre aquests vells temes d'una vegada per totes. La influència planetària li està posant un toc conservador a el dia que et fa més conscient de el córrer el rellotge.

Lleó Avui podries no ser tan tolerant dels defectes aliens. El més probable és que hi hagi una sensació de restricció que no et permet estar on t'agradaria. Tracta de no culpar els altres pels teus infortunis. Utilitza aquest grau de depressió i malenconia per crear un estat de renaixement en el qual emerges de les cendres amb un nou pla d'acció. Avui, hi ha un to de serietat als teus pensaments.

Verge Certes metes que t'has fixat en el passat ja no funcionaran per al teu present. Potser el teu aspiració corresponia a certa manera de veure el món, i ara et donaràs compte que aquest tipus de somnis ja no són del teu gust. Has fet el millor per aconseguir aquest tipus de vida, i ara descobriràs que la teva vida pot ser molt més que això. La configuració celestial d'aquest dia t'ajudarà a posar en moviment els teus somnis més bojos.

Balança La clau del teu dia serà la comunicació amb els altres. Per moments descobriràs que gran part d'aquesta comunicació està en nivells bastant foscos. Sentiràs com si tot fos irreal i poc transparent, i no tingués massa substància. De fet, no comprendràs completament tot el que es diu.

Escorpí Hi ha molta concentració en la teva carrera, el teu treball i la teva rutina diària, i descobriràs que hi ha aspectes d'aquestes parts de la teva vida que no estan molt clars en aquest moment. Donada l'alineació planetària d'aquest dia, hi ha un element de decepció i incomprensió que possiblement domini la situació.

Sagitari Seria contra el teu naturalesa abaixar els braços i dir que simplement no tens control sobre les coses, però en un dia com aquest, és l'única opció que et queda. L'energia astral d'avui et dificultarà discernir entre veritat i realitat respecte a situacions de la teva feina. Fins els teus propis valors s'enfosquiran, fent que et sigui dificultós prendre decisions sobre qualsevol cosa.

Capricorn Els teus valors estan enfocats en coses que són menys tangibles i més etèries. Descobriràs que la teva ment surarà pels núvols, i això està bé. Aquest dia portarà un sentiment confortant, càlid i dolç. No intentis treballar amb cap màquina pesada o fer qualsevol cosa que requereixi una concentració analítica. Estaràs millor amb projectes creatius o coses que requereixin l'ús de la teva ment artística.

Aquari Avui la teva ment podria desitjar explorar territoris més elevats on considerar qüestions personals i espirituals profundes. Potser estiguis travessant una fase de reestructuració en aquesta etapa de la vida i estàs buscant un sistema de creences completament nou. Potser el sistema amb el qual estàs treballant en aquest moment està causant tensions en el teu món a causa de certs desacords fonamentals que tens amb la manera en què es presenta part de la informació.

Peixos L'energia celestial en joc d'avui podria date confusió. Els processos mentals relatius a l'àmbit laboral avui podrien estar una mica travats per una força que, sense que ho adverteixis, està tractant de subjectar les ales. No permetis que l'energia dels altres et retingui o inhibeixi d'alguna manera. Potser hi hagi una recriminació inconscient pressionant mentalment i demanant que el teu cervell funcioni a menor velocitat.

tracking