x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 16/10/2020 a les 07:07
Àries
Les teves emocions estaran una mica tèrboles donat l'orientació d'aquest dia. Sentiràs que fins no seran reals en certs aspectes. Potser sentis com si visquessis en un somni. Potser pensis a casa teva com si fos un castell. O et vegis com príncep o princesa guerrera que lluita per mantenir la pau i harmonia de la seva terra.

Taure
Possiblement proyectarás una imatge generosa i alegre de la teva persona en aquest moment. En forma similar és la mateixa classe de lents amb el que veuràs el món exterior. Gràcies a la combinació d'avui, probablement et concentrarás més en assumptes espirituals i en la màgia que envoltarà certs aspectes de la teva vida.

 
Bessons
Incorpora més màgia al teu món. Reconeix la realitat dels miracles i el fet que estan presents en la teva vida quotidiana. El teu esperit creatiu és viu i molt bé, i et descobriràs gravitant cap a activitats que fomentin la fantasia i la imaginació. El teu naturalesa artística està ansiosa per sortir i expressar-se, per tant ofereix-li la llibertat i les eines per fer-ho.
 
Cranc
La relació amb la teva parella s'està tornant una mica imaginativa i et sentiràs com si visquessis un somni. Estar amb aquesta persona et farà sentir com si estiguessis passant una eufòria natural. A més, la comunicació amb les altres persones possiblement serà somiadora i imaginativa gràcies a la configuració dels planetes d'aquest dia.

 
Lleó
Certes coses estan arribant al final, però no ha de ser raó per la desil·lusió o l'enuig. Més que res, és causal de celebració. T'ofereix una raó per rejovenir la teva ment amb el prospecte de nous començaments. La configuració celestial d'avui estarà a el límit respecte a qualsevol transacció dificultosa que necessitis realitzar.
 
Verge
Avui podries sentir que necessites amagar les teves accions. Probablement treballis millor tot sol i darrere d'escena. Per aconseguir els millors resultats, potser et vindria bé posar-li una mica més d'agressivitat a les emocions, i més emoció a l'agressivitat. La configuració astral d'avui està treballant per unir la teva conducta exterior amb la teva força creativa.
 
Balança
Avui podràs descobrir que confies més en els altres que de costum. Pots estar concentrant-te en el creatiu i innovador. La teva necessitat d'acció i aventura està demanant al teu ésser interior que entri en acció. Exterioritza més de les teves emocions a través de la dansa, la música o l'art. La configuració astral d'avui reuneix teus costats femení i masculí en total harmonia.

Escorpí
Hi pot haver una guerra en la teva família, i avui és probable que la qüestió et pegui molt a prop de el cor. Descobriràs que fets recents poden agitar emocions fortes dins teu que busquen ser escoltades amb desesperació.

 
Sagitari
Cerca les teves zones interiors enèrgicament i fixa't quin tipus de secrets pots agitar. Podries descobrir que el que esbrines requereix una transformació de la teva part. Potser ja hagi un canvi lent en procés que no havies notat perquè els altres segueixen tractant-com si res hagués passat. L'alineació planetària d'avui t'està recordant que manifestis teves emocions interiors.

Capricorn
Aquest és un moment ideal per gaudir de la bellesa i meravelles de la naturalesa al costat del teu amor. Surtin, caminin pel camp, imprégnense de l'energia curativa de la natura i conversin de les seves esperances i desitjos. La influència planetària amable d'avui també ajuda a fer florir teu costat romàntic.

 
Aquari
Molt de l'enfocament d'aquest dia estarà posat en tu i en les teves necessitats. Si algú et pregunta què vols fer, no et encojas d'espatlles i diguis que no t'importa. A més, no triïs el que saps que fa feliç a tots els altres. Vaig donar exactament el que vols fer. La configuració astral d'aquest dia et incentivarà a què puguis expressar-te francament. Aquest és el teu dia, fent honor al teva pròpia personalitat i als teus propis mitjans de celebrar la diversió.
 
Peixos
Les relacions amb els altres probablement seran una clau central en aquest dia. Més que probablement, descobriràs que els teus interaccions s'assemblen a un contes de fades. Et sentiràs com una estrella en l'última pel·lícula de Disney, que els animals al teu voltant et parlen, i els arbres et canten cançons a mesura que vas caminant per les senderes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts